Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(mylimaa @ 2012 09 01, 12:18)
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 09 01, 00:16)

reikės bandyt smile.gif o ka su AHA pradžiai rekomenduotumėte? norėtusi iškart tada isbandyti ir BHA ir AHA, kažkuris turėtų kiek padėti ax.gif o ką naudojate drėkinimui? PC dabar nebenaudojate, kaip supratau? į ką iškeitėte? atleiskit, kad taip klausimais užverčiu, aš šioj srity absoliuti naujokė, norėtusi geresnes priemones išsirinkti smile.gif

PC iskeiciau i acne.org treatment ir naudoju 2k. savaiteje vakare, 3k. naudoju aha ir 2 k. retinoli. PC man laaaabai sausino oda nors buvo 2%, o acne. org 2.5%, bet sausina maziau.
Drekinimui naudoju arba Alpha Hydrox Sheer Silk Moisturizer spf15, arba acne.org drekikli. Ant ju naudoju Physicians Formula kompaktine pudra spf50.
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 09 01, 20:01)
PC iskeiciau i acne.org treatment ir naudoju 2k. savaiteje vakare, 3k. naudoju aha ir 2 k. retinoli. PC man laaaabai sausino oda nors buvo 2%, o acne. org 2.5%, bet sausina maziau.
Drekinimui naudoju arba Alpha Hydrox Sheer Silk Moisturizer spf15, arba acne.org drekikli. Ant ju naudoju Physicians Formula kompaktine pudra spf50.

Labai ačiū, kad pasidalinote 4u.gif reikės pasiskaitinėti ir apie acne. org smile.gif dabar nemažai prisiskaičiau apie PC, labai susižavėjau.
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 01, 20:31)
Labai ačiū, kad pasidalinote 4u.gif reikės pasiskaitinėti ir apie acne. org smile.gif dabar nemažai prisiskaičiau apie PC, labai susižavėjau.

Pabandykite PC, kosmetika tikrai kokybiska. Labai daug geru atsiliepimu apie ja. O kad man nelabai tiko, tai nereikskia, kad jums netiks. Beje, PC yra pigiau siustis nei acne.org, o ir PC daznai taiko akcijas (acne.org akciju kazkaip nebuna verysad.gif ). Susikoperavus kelioms, tai ir siuntimas PC nedaug gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 09 01, 19:01)

Kokiu prausikliu oda prausi ? Kremines pudros nenaudoji ?
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 09 01, 20:35)
Pabandykite PC, kosmetika tikrai kokybiska. Labai daug geru atsiliepimu apie ja. O kad man nelabai tiko, tai nereikskia, kad jums netiks. Beje, PC yra pigiau siustis nei acne.org, o ir PC daznai taiko akcijas (acne.org akciju kazkaip nebuna verysad.gif ). Susikoperavus kelioms, tai ir siuntimas PC nedaug gaunasi.

žadu siųstis iš JAV per tarpininkę, gaila teks nemažai palaukti kol parkeliaus, taip norisi kuo greičiau išbandyti smile.gif galvoju imsiu 2%BHA gel ir 8%AHA gel. ir aišku susidomėjau tuo retinoliu, tik man nei vienas iš PC nepatiko. kiek perskaičiau apie juos, visuose daug silikono, kas man susižavėjimo nekelia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 02 rugsėjo 2012 - 10:23
QUOTE(lauryna @ 2012 09 02, 10:59)
Kokiu prausikliu oda prausi ? Kremines pudros nenaudoji ?

Prausiu arba Neostrata Foaming Glycolic Wash 20aha, arba acne.org Cleanser, arba Eveline Pure Control SOS prausikliu. Alpha Hydrox Nourishing prasukli nesenai pabaigiau.
Kremine naudoju labai retai tik kokiu progu atveju (Revlon Color Stay). Iki sios vasaros 3 metus naudojau Bare Minerals ir buvo patenkinta, kad atradau tinkamiausia produkta. Bet, ar formuleje kazkas pasikeite, ar oda kazkaip priprato ar pan., bet man ji eme labai kimsti. Tai kol kas esu mineralines pudros paieskose. Galvoju apie Inika. Maskavimui naudoju Clinique Advanced Concealer arba Eveline Proffesional Art Make-Up korrektor. Ir be spf apsaugos nei zingsnio is namu.
Papildyta:
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 02, 11:19)
žadu siųstis iš JAV per tarpininkę, gaila teks nemažai palaukti kol parkeliaus, taip norisi kuo greičiau išbandyti smile.gif galvoju imsiu 2%BHA gel ir 8%AHA gel. ir aišku susidomėjau tuo retinoliu, tik man nei vienas iš PC nepatiko. kiek perskaičiau apie juos, visuose daug silikono, kas man susižavėjimo nekelia g.gif

Man visai patiko Alpha Hydrox retinolis, o kad PC retinonyje yra silikonu, kazkaip netkreipiau demesio. Kazin ar jo nera AH sudetyje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 09 02, 12:20)
Bet, ar formuleje kazkas pasikeite, ar oda kazkaip priprato ar pan., bet man ji eme labai kimsti. Tai kol kas esu mineralines pudros paieskose. Galvoju apie Inika. Maskavimui naudoju Clinique Advanced Concealer arba Eveline Proffesional Art

man kimšo baisiai , pakeičiau į Bare X mMinerals, nu wub.gif thumbup.gif ir sudietis žymiai trumpesne biggrin.gif o padengimas sakyčiau identiškas, turi švytejimo ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 09 02, 16:22)
man kimšo baisiai , pakeičiau į Bare X mMinerals, nu  wub.gif  thumbup.gif ir sudietis žymiai trumpesne biggrin.gif  o padengimas sakyčiau identiškas, turi švytejimo ir t.t.

Esu bandziusi pries pora metu BxM. Buvo ziema, salciai. Tai kazkaip nelabai ji man patiko, tarsi sausino, ne taip dengesi. Tai atidejau i sali. Paskui bandziau ja vasara, lyg ir patiko, bet buvau prie BM pripratusi. O ir dengimas man pasirode ne toks geras kaip BM, lyg ir maskavimo truko. Zodziu, turbut kabinejausi prie tos pudros per daug blush2.gif
Atsakyti
Naudojau Neostrata Oily skin solution 8 Aha, bet nebuvo isvis jokio efekto, dabar nusiziurejau Paulas Choice 2% BHA Gel Exfoliant arba 2% BHA Lotion Exfoliant. kuri geriau rinktis? mano oda mišri i riebuma, su spuogais,inkstirais ir demem nuo spuogu...

jeigu man nebuvo efekto nuo neostrata 8 aha, tai gal man reikia Weekly Resurfacing Treatment with 10% Alpha Hydroxy Acid, bet jis nuo rauksliu su anti age efektu, o as jauna, ar nepakenkciau sau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 04 rugsėjo 2012 - 08:50
Pagirsiu Earth-Science kremą su rūgštimis. Nelabai kažko tikėjausi, pamėginusi prieš tai keletą silpnesnių, o ir negraužė man niekas, kaip skaičiau atsiliepimuose biggrin.gif , bet va, staiga pastebėjau, kad veido oda pagražėjo, smulkios raukšlikės apie akis pradeda dinginėt bigsmile.gif
Naudoju kasvakar jau apie dvi savaites.
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 09 04, 08:44)
Naudojau Neostrata Oily skin solution 8 Aha, bet nebuvo isvis jokio efekto, dabar nusiziurejau  Paulas Choice  2% BHA Gel Exfoliant arba 2% BHA Lotion Exfoliant. kuri geriau rinktis? mano oda mišri i riebuma, su spuogais,inkstirais ir demem nuo spuogu...

jeigu man nebuvo efekto nuo neostrata  8 aha, tai gal man reikia  Weekly Resurfacing Treatment with 10% Alpha Hydroxy Acid, bet jis nuo rauksliu su anti age efektu, o as jauna, ar nepakenkciau sau?

Mano oda panasi i jusu , tai naudohu bha lotion ir puikiai tinka.
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 09 04, 09:44)
Naudojau Neostrata Oily skin solution 8 Aha, bet nebuvo isvis jokio efekto, dabar nusiziurejau  Paulas Choice  2% BHA Gel Exfoliant arba 2% BHA Lotion Exfoliant. kuri geriau rinktis? mano oda mišri i riebuma, su spuogais,inkstirais ir demem nuo spuogu...

Na PC puslapyje raso, jog lotion yra sausai odai, o visi liquid ir geliai riebiai odai smile.gif
Atsakyti