Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 08 31, 08:32)
Dekui uz informacija 4u.gif . Dairiausi ir as i si krema, bet taip ir nepirkau, dabar matau, kad be reikalo blush2.gif .
Dar norejau paklausti, ar kaitaliojate priemones aha su retinolio priemonemis? Informaciniame lapelyje gamintojai visur raso, kad naudojant retinoli negalima kartu naudoti aha priemoniu unsure.gif . Taciau skaiciau nemazai atsiliepimu, kad kaip tik labai geri rezultatai naudojant sias priemones kartu.

Mano rutina tokia:

Rytais: veido prausimas + bha+ kremas su spf + kremine pudra
Vakarais: veido prausimas +4 vakarai retinolis , 3 vakarai -aha. Is kart abieju priemoniu netepu. Ant virsaus jokiu kremu taip pat netepu.
Gamintojai turejo galvoje, kad iskart vienu kartu abieju priemoniu nedera tepti. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(evelinki @ 2012 08 30, 20:47)
tikrai labai nebrangios priemones, o jei dar nuolaidos kokios, isvis galima nebrangiai nusipirkti.
kuo geresnis Neutrogena, gal galima placiau?  smile.gif

Man AH retinolis gal kiek sausino oda, o neutrogena atvirksciai- drekina. Tuoj pabaigsiu Neutrogena ir grisiu prie AH retinolio ( turiu dar 1 pakuote sandeliuke) Tada galutinai apsispresiu kuri is ju man rinktis. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 31 rugpjūčio 2012 - 09:00
dar nesu naudojusi kosmetikos su rūgštimis, labai noriu išbandyti, o labiausiai dėl to, kad atsibodo kovoti su inkštyrais ax.gif galvojau bandyti O.D.A prausiklį su 7% AHA arba 10% AHA. bet gal galite patarti ką geresnio? vien prausiklis tikriausiai nepagelbės?..
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 08 31, 16:59)
dar nesu naudojusi kosmetikos su rūgštimis, labai noriu išbandyti, o labiausiai dėl to, kad atsibodo kovoti su inkštyrais ax.gif galvojau bandyti O.D.A prausiklį su 7% AHA arba 10% AHA. bet gal galite patarti ką geresnio? vien prausiklis tikriausiai nepagelbės?..

galit naudoti dar ir kremus, jeigu kamuoja inkstirai tiktu ODA 7% kremas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 08 31, 16:59)

Man, regis, kad nuo inkstyru geriausiai butu priemones BHA (Paula's Choice, Acne.org, Natinuel (turi priemone su BHA ir AHA kartu)), o nuo spuogu AHA.
Papildyta:
QUOTE(lauryna @ 2012 08 31, 09:58)
Mano rutina tokia:

Rytais: veido prausimas + bha+ kremas su spf + kremine pudra
Vakarais: veido prausimas +4 vakarai retinolis , 3 vakarai -aha. Is kart abieju priemoniu netepu. Ant virsaus jokiu kremu taip pat netepu.
Gamintojai turejo galvoje, kad iskart vienu kartu abieju priemoniu nedera tepti. biggrin.gif
Papildyta:
Man AH retinolis gal kiek sausino oda, o neutrogena atvirksciai- drekina. Tuoj pabaigsiu Neutrogena ir grisiu prie AH retinolio ( turiu dar 1 pakuote sandeliuke) Tada galutinai apsispresiu kuri is ju man rinktis. smile.gif

As retinoli tik 2 k. savaiteje naudoju vakarais, o 5 k. AHA ar BHA. Kad Alpha Hydrox retinolis sausintu-nepastebejau. Nors visa pakuote isnaudojau. Bet gal to sausejimo nejauciau, nes siltuoju metu laiku naudojau. O Neutrogenos retinoli jau uzsisakiau blush2.gif . Patiko jusu atsiliepimas, kad drekina, nes maniskis-stiprokas, sausina tikrai, bet jau visai prie pabaigos. Tai bus proga isbandyti Neutrogena biggrin.gif .
Atsakyti
ačiū už patarimus 4u.gif
Typhoon Morakot, O.D.A. kosmetika netokia veiksminga? blush2.gif ką būtent patartumėte pvz.: iš Paula's Choice? http://www.paulascho...bha-gel/on-sale šiam žiūriu dabar nuolaida. o nebandėt naudoti ką būtent iš probleminei odai Paula's Choice CLEAR Anti-Acne System?
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 08 31, 19:32)
Man, regis, kad nuo inkstyru geriausiai butu priemones BHA (Paula's Choice, Acne.org, Natinuel (turi priemone su BHA ir AHA kartu)), o nuo spuogu AHA.

Man atrodo kaip tik atvirksciai, nuo spuogu - BHA, nuo inkstyru - AHA.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 08 31, 23:18)
Man atrodo kaip tik atvirksciai, nuo spuogu - BHA, nuo inkstyru - AHA.

Tiesiog kalbu is patirties. Man nuo inkstyru labiau padejo priemones su BHA. O siaip naudoju kaitaliodama AHA/BHA/Retinoli.

Papildyta:
QUOTE(mylimaa @ 2012 08 31, 22:25)
ačiū už patarimus 4u.gif
Typhoon Morakot, O.D.A. kosmetika netokia veiksminga?  blush2.gif ką būtent patartumėte pvz.: iš Paula's Choice? http://www.paulascho...bha-gel/on-sale šiam žiūriu dabar nuolaida. o nebandėt naudoti ką būtent iš probleminei odai Paula's Choice CLEAR Anti-Acne System?

Esu bandziusi ir O.D.A. priemones. Pradzioje patiko, bet paskui radau geresniu.
Is PC butent si ir rekomenduociau pradziai. Pati toki naudojau, nes man sis sausino, kaip, beje ir visos priemones su BHA. Tai nereikia pamirsti drekinti. Anti-Clear Sistem nebandziau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Typhoon Morakot: 31 rugpjūčio 2012 - 23:17
mergaites gal kas zino jeigu raso 10% hyalurono, cia daug ar mazai?
pvz. cia:
http://www.iherb.com...l-oz-30-ml/1318
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 09 01, 00:16)

reikės bandyt smile.gif o ka su AHA pradžiai rekomenduotumėte? norėtusi iškart tada isbandyti ir BHA ir AHA, kažkuris turėtų kiek padėti ax.gif o ką naudojate drėkinimui? PC dabar nebenaudojate, kaip supratau? į ką iškeitėte? atleiskit, kad taip klausimais užverčiu, aš šioj srity absoliuti naujokė, norėtusi geresnes priemones išsirinkti smile.gif
Atsakyti
Aš irgi nelabai susigaudau, perskaičiau visą temą, bet vistiek nesuprantu kokią rutiną susidaryti savo odai. užsisakiau Alpha fydrox SPOTLIGHT SKIN LIGHTENER, nes turiu problemų su pigmentinėm dėmėm, taip pat tos pačios firmos prausiklį, paakių kremą ir SHEER SILK MOISTURIZER, dar Souffle, bet jos nenaudosiu kurio laiko, po truputį nuo prausiklio pratinsiu, tik po kurio laiko po truputį pradėsiu naudosi Souffle. O ką galėčiau naudoti su BHA? nes spuogai puola taip pat. Gal kuri galėtų parašyti kokia ta dienos rutina turėtų būti, kas po ko. Būčiau dėkinga labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 08 29, 22:59)
Retinoli naudojau is Alpha Hydroxy serijos, bet dabar atradau NEUTROGENA naktini krema su retinoliu, manau man sis labiau patinka. smile.gif

http://www.drugstore...86?catid=182945

O nesiskiria priemonių stiprumas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 09 01, 17:48)
O nesiskiria priemonių stiprumas? g.gif

Man rodos jie panasaus stiprumo, bent jau mano odai.
Atsakyti