QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 08 31, 08:32)
Dekui uz informacija . Dairiausi ir as i si krema, bet taip ir nepirkau, dabar matau, kad be reikalo .
Dar norejau paklausti, ar kaitaliojate priemones aha su retinolio priemonemis? Informaciniame lapelyje gamintojai visur raso, kad naudojant retinoli negalima kartu naudoti aha priemoniu . Taciau skaiciau nemazai atsiliepimu, kad kaip tik labai geri rezultatai naudojant sias priemones kartu.
Dar norejau paklausti, ar kaitaliojate priemones aha su retinolio priemonemis? Informaciniame lapelyje gamintojai visur raso, kad naudojant retinoli negalima kartu naudoti aha priemoniu . Taciau skaiciau nemazai atsiliepimu, kad kaip tik labai geri rezultatai naudojant sias priemones kartu.
Mano rutina tokia:
Rytais: veido prausimas + bha+ kremas su spf + kremine pudra
Vakarais: veido prausimas +4 vakarai retinolis , 3 vakarai -aha. Is kart abieju priemoniu netepu. Ant virsaus jokiu kremu taip pat netepu.
Gamintojai turejo galvoje, kad iskart vienu kartu abieju priemoniu nedera tepti.
Papildyta:
QUOTE(evelinki @ 2012 08 30, 20:47)
tikrai labai nebrangios priemones, o jei dar nuolaidos kokios, isvis galima nebrangiai nusipirkti.
kuo geresnis Neutrogena, gal galima placiau?
kuo geresnis Neutrogena, gal galima placiau?
Man AH retinolis gal kiek sausino oda, o neutrogena atvirksciai- drekina. Tuoj pabaigsiu Neutrogena ir grisiu prie AH retinolio ( turiu dar 1 pakuote sandeliuke) Tada galutinai apsispresiu kuri is ju man rinktis.