Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(julkanos @ 2012 08 29, 08:03)
RASA probleminiai odai manau puikus variantas, tonikas su AHA, kremas-gelis su BHA tikrai vertas demesio

O tu naudojai ta rasos geliuka su aha ir bha ? kaip tau jis ?
Man labai patinka patinka rasos prausiklis, puiki priemone uz protinga kaina. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 08 29, 09:19)
Man labai patinka patinka rasos prausiklis, puiki priemone uz protinga kaina. biggrin.gif

naudojau senai tiesa, bet thumbup.gif , manau nakčiai kaip gelis visam veidui tikrai tiktu (lyginu su naudojamu peterthomasroth geliu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 08 29, 07:19)

Rasos geliukas puikus thumbup.gif Bent jau man nieko stipriau ir nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 08 29, 11:44)
Rasos geliukas puikus thumbup.gif  Bent jau man nieko stipriau ir nereikia.

Visad maniau , kad tai taskine priemone ir netinka naudoti visam veidui. As irgi ji turiu, bet praktiskai nenaudoju, laikau saldytuve. Dabar mano geriausi draugai trys atskiros priemones AHA/BHA/RETINOLIS. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 08 29, 13:34)
Visad maniau , kad tai taskine priemone ir netinka naudoti visam veidui. As irgi ji turiu, bet praktiskai nenaudoju, laikau saldytuve. Dabar mano geriausi draugai trys atskiros priemones AHA/BHA/RETINOLIS. biggrin.gif

kažkada nagrinejom sudeti PTR (10%AHA+2%BHA)skirta visam veidui ir Rasos gelio, taškine priemone, tai jos beveik identiškos tik rasos gelisje AHA5% ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 08 29, 11:34)

Aš kalbėjau apie kremą-gelį, ne apie gelį nuo spuogų. Sorry, jei neaiškiai parašiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 08 29, 13:07)
Aš kalbėjau apie kremą-gelį, ne apie gelį nuo spuogų. Sorry, jei neaiškiai parašiau 4u.gif

Kazkada naudojau ir ji, puse metu efektas buvo stulbinamas, bet paskui netiketai spuogai pradejo dygti kaip grybai po lietaus. Teko si produkta mest lauk ir ieskoti kitu alternatyvu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 08 29, 13:34)

Pritariu del AHA/BHA/Retinolio ir atskirai drinks_cheers.gif . Tiesa, gal galetumete parasyti koki retinoli naudojate? g.gif As Retin-A Forte, tik gaila, kad jo nera pas mus pirkti verysad.gif .
O "Rasa" priemoniu, nors daug kas forume jas ir giria, naudoti negaliu. Pradzioje lyg ir nieko, o veliau ima berti smulkiais spuogeliais doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 08 29, 20:49)
Pritariu del AHA/BHA/Retinolio ir atskirai drinks_cheers.gif . Tiesa, gal galetumete parasyti koki retinoli naudojate? g.gif  As Retin-A Forte, tik gaila, kad jo nera pas mus pirkti verysad.gif .
O "Rasa" priemoniu, nors daug kas forume jas ir giria, naudoti negaliu. Pradzioje lyg ir nieko, o veliau ima berti smulkiais spuogeliais doh.gif .

Retinoli naudojau is Alpha Hydroxy serijos, bet dabar atradau NEUTROGENA naktini krema su retinoliu, manau man sis labiau patinka. smile.gif

http://www.drugstore...86?catid=182945
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2012 08 22, 23:33)
anes jei nuo 25 usd nemokamai siuncia, tai tos priemones nera pigios, galima vienu uzsakymu surinkt virs 25. ar gerai sakau?  smile.gif

tikrai labai nebrangios priemones, o jei dar nuolaidos kokios, isvis galima nebrangiai nusipirkti.

QUOTE(lauryna @ 2012 08 29, 21:59)
Retinoli naudojau is Alpha Hydroxy serijos, bet dabar atradau NEUTROGENA naktini krema su retinoliu, manau man sis labiau patinka. smile.gif

kuo geresnis Neutrogena, gal galima placiau? smile.gif
Atsakyti
Kažkada turėjau RASA kremą-gelį, bet man tie RASOS produktai per švelnūs atrodo... Na nežinau gal reikia ilgiau panaudot, kol rezultatas matysis, ir nusipirkt ir prausiklį, toniką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 08 29, 21:59)

http://www.drugstore...86?catid=182945

Dekui uz informacija 4u.gif . Dairiausi ir as i si krema, bet taip ir nepirkau, dabar matau, kad be reikalo blush2.gif .
Dar norejau paklausti, ar kaitaliojate priemones aha su retinolio priemonemis? Informaciniame lapelyje gamintojai visur raso, kad naudojant retinoli negalima kartu naudoti aha priemoniu unsure.gif . Taciau skaiciau nemazai atsiliepimu, kad kaip tik labai geri rezultatai naudojant sias priemones kartu.
Atsakyti