Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(aistuliaa @ 2012 08 24, 09:54)
Kažkada jau čia buvo užvirusi tema.. Aš jos ir pačios klausiau, bet neužfiksavau... Ar čia mergina ne apie tą procedūrą klausia, kur su rūgštim oda paskui nueina... Nei jei apie tą, tai daro, ir pati dariausi

Kiek supratau procedura tai sita, bet nustebau, kad si nare ja atlieka, nes kiek zinau neturi tam tinkamo issilavinimo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(FoxLady @ 2012 08 24, 09:55)

O AHA 8proc turbut si naudojate? Cia raso sausai odai, mano riebi, bet gal cia didelio skirtumo nera rolleyes.gif
http://www.paulascho...-aha-exfoliants

As naudoju sita, tik pas mane dar seno leidimo buteliukas. Mano oda misri, man puikiai tiko, kadangi naudoju dar ir BHA, kuris sausina oda, AHA nuima odos tempima, serpetojima ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 08 24, 09:55)
Aha as irgi ilindau i nuolaidu skyreli ir pamacius kelias rusis su BHA 2proc. iskilo klausimas kuri geriau rinktis:)

O AHA 8proc turbut si naudojate? Cia raso sausai odai, mano riebi, bet gal cia didelio skirtumo nera rolleyes.gif
http://www.paulascho...-aha-exfoliants

Nieko blogo jis nepadarys riebiai odai, tik gero smile.gif palygins ja, po spuogu likusiai demelias pasviesins.
O dėl BHA jei oda riebi patariu i 1% ne neziurei rinktis 2%, bet ju yra 3 pavidalu, losjonas, gelis, ir liquid(vandenukas) as bandziau geli ir vandenuka, tai gelis man labiau sausino oda ir siaip tas gelis ilgai neisigerdavo, vandenukas daug labiau patiko, nos naudojasi ne taip taupiai.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2012 08 24, 09:35)
Nieko blogo jis nepadarys riebiai odai, tik gero smile.gif palygins ja, po spuogu likusiai demelias pasviesins. 
O dėl BHA jei oda riebi patariu i 1% ne neziurei rinktis 2%, bet ju yra 3 pavidalu, losjonas, gelis, ir liquid(vandenukas) as bandziau geli ir vandenuka, tai gelis man labiau sausino oda ir siaip tas gelis ilgai neisigerdavo, vandenukas daug labiau patiko, nos naudojasi ne taip taupiai.

Skaiciau irgi kad nesigeria bei lipnus, sunku pudra tepti, noreciau kremo-gelio pavidalo, kad ryte pasitepti ir tada kremine pudra, tai losjonas ir vandenukas truputi ne tokios paskirties, vat ir nezinau kuri rinktis g.gif
Naudojau Natinuel fluida BHA+AHA 12proc, bet BHA turbut nebuvo ten tiek to procento.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 08 24, 09:58)
Skaiciau irgi kad nesigeria bei lipnus, sunku pudra tepti, noreciau kremo-gelio pavidalo, kad ryte pasitepti ir tada kremine pudra, tai losjonas ir vandenukas truputi ne tokios paskirties, vat ir nezinau kuri rinktis g.gif
Naudojau Natinuel fluida BHA+AHA 12proc, bet BHA turbut nebuvo ten tiek to procento.. biggrin.gif

Kalbat apie sebafluid? O poveikio nesijaute, ar kaip? man jis stiprus pasirode,kasdien nenaudoju.
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 08 24, 10:58)

Man irgi įdomu kaip ten tiksliai tie procentai pasiskirsto smile.gif

QUOTE(Caridian @ 2012 08 24, 11:02)
Kalbat apie sebafluid? O poveikio nesijaute, ar kaip? man jis stiprus pasirode,kasdien nenaudoju.

O kaip pasijautė, kad per stiprus? Aš naudoju jį, bet pagal poreikį, kai reikia, kas vakarą, kai ne, tada rečiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 08 24, 10:02)

As naudojau is pradziu vakare ir ryte, paskui tik vakare, man jokio stiprumo nesijaute, na neinant veido valymu nera ir poveikis toks akivaizdus smile.gif
Kita penktadieni eisiu darytis valymo po ilgos pertraukos ir paklausiu kosmetologes kaip ten su tais procentais g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 08 24, 10:07)
O kaip pasijautė, kad per stiprus? Aš naudoju jį, bet pagal poreikį, kai reikia, kas vakarą, kai ne, tada rečiau  g.gif

Oda ima sauseti tose vietose,pleiskanoti siek tiek, jei taip reguliariai 2k/d naudojant,siek tiek skausminga darosi, bet labai labai nedaug to ,,skausmo".
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 08 24, 11:29)
Oda ima sauseti tose vietose,pleiskanoti siek tiek, jei taip reguliariai 2k/d naudojant,siek tiek skausminga darosi, bet labai labai nedaug to ,,skausmo".

Aišku smile.gif aš du kartus per dieną niekad nenaudoju, gal kelias dienas esu, tai normaliai
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 08 24, 12:07)
O kaip pasijautė, kad per stiprus? Aš naudoju jį, bet pagal poreikį, kai reikia, kas vakarą, kai ne, tada rečiau  g.gif

10% AHA + 2 % BHA.
Aš sunaudojau buteliuką (tepiau ne kasdien) ir tikriausiai nekartosiu dėl sausinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 24 rugpjūčio 2012 - 10:57
Jei naudoti BHA ir ant virsaus AHA ar nebus mazesnis poveikis?
Dazniausiai naudojau viena vakara viena, kita vakara kita. Zinau kad kaikurios naudoja savaitemis, bet man tepant visa savaite tik BHA pleiskanoja oda.
Atsakyti
Labai domina atsiliepimai apie šią priemonę, gal kas esate bandę?
Peter Thomas Roth gelis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasabakiene @ 2012 08 24, 12:42)
Labai domina atsiliepimai apie šią priemonę, gal kas esate bandę?
Peter Thomas Roth gelis
user posted image

mano favoritas thumbup.gif

anksčiau apie jį nemažai rašiau, pasižiurekit sena tema ir šios pradžia kažkur turi but info

gal kur akcija ?
Atsakyti