Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(Mlle Gourmandise @ 2012 08 23, 08:34)
Dvejoju, nes pastebejau, kad daugiausia sita proedura darosi riebiaodes, nuo acne kenciancios ir t.t. Bet cia turbut kosmetologe atitaiko rugsties stipruma pagal odos tipa? Plius dar galvoju, gal man to nereikia, o tuos kelis spuogelius isvaikys rugstinis prausiklis ir kremas?

Taip rugsties stipruma ir visa procedura parinks kosmetologe. Ir jos jums turetu ispresti problema ne tik su keliais spuogeliais, bet ir del kitu odos problemu ir siaip pagerins, pagrazins odos bukle... Namuose yra profilaktika, salone jau visa procedura, jei norite ilgesnio ir gersnio rezultato geriau suderinti abu dalykus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 08 22, 21:08)
Is PC naudoju tik bha 2% irALPHA HYDROX 10 %, bet greit naudosiu ir 12%. O PC aha turi tik 8%, man jau mazoka. PC bha ir AH  mano must haves. thumbup.gif

tai va pas PC yra tik 8% AHA, o man jau noretusi stipresnes, nes jau nebematau tokio poveikio kaip pradzioaje. O be PC BHA 2 % negaleciau gyvent, taip oda susitvarke per metus laiko, kad baigiu pamirst ka reiskia neaisku del ko kylantys spuogai ir begale inkstiru vos pasitepus sunkesniu kremu, beja as naudoju vienu metu vakare BHA ir AHA is pradziu BHA ant virsaus AHA ir ziemos metu dar kremuka ant virsaus, ryte nieko netepu tik lengva krema kartais.

P.S. gal kuri zino kuri suo metu perka is ALPHA HYDROX?
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2012 08 23, 07:59)
tai va pas PC yra tik 8% AHA, o man jau noretusi stipresnes, nes jau nebematau tokio poveikio kaip pradzioaje. O be PC BHA 2 % negaleciau gyvent, taip oda susitvarke per metus laiko, kad baigiu pamirst ka reiskia neaisku del ko kylantys spuogai ir begale inkstiru vos pasitepus sunkesniu kremu, beja as naudoju vienu metu vakare BHA ir AHA is pradziu BHA ant virsaus AHA ir ziemos metu dar kremuka ant virsaus, ryte nieko netepu tik lengva krema kartais.

P.S. gal kuri zino kuri suo metu perka is ALPHA HYDROX?

As bha tepu ryte, aha vakare.

Gal Laureta renka ALPHA HYDROX, paklauskite.
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2012 08 20, 09:34)
My Webpage

cia raso apie akcija : Veido valymas su „Comodex A.C.N.E.“

kiek skaiciau tai Christina kosmetika cia.

gal galit pakomentuot ar verta butu?  g.gif

as vaikstau pas kosmetolge, ji dirba su Christina ir anna lotan kosmetiuka, man labai patiko proceduros, rezultatas po menesi jau buvo/
Atsakyti
Sveikos, panos smile.gif

noriu paklausti- gal kuri žinot kur Vilniuje daro cheminį odos šveitimą. Na tą patį sipriausią, kur visiškai nudegina paviršinį sluoksnį ir paskui išsineri per porą (?) savaičių kaip gyvatė iš tos negyvos odos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2012 08 23, 07:59)
tai va pas PC yra tik 8% AHA, o man jau noretusi stipresnes, nes jau nebematau tokio poveikio kaip pradzioaje. O be PC BHA 2 % negaleciau gyvent, taip oda susitvarke per metus laiko

bigsmile.gif
Gal galite imesti konkreciai siu produktu nuorodas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2012 08 23, 11:17)
Sveikos, panos smile.gif

noriu paklausti- gal kuri žinot kur Vilniuje daro cheminį odos šveitimą. Na tą patį sipriausią, kur visiškai nudegina paviršinį sluoksnį ir paskui išsineri per porą (?)  savaičių kaip gyvatė iš tos negyvos odos smile.gif

Gyd.kosmetologijos centre Grazina daro.
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2012 08 23, 12:17)
Sveikos, panos smile.gif

noriu paklausti- gal kuri žinot kur Vilniuje daro cheminį odos šveitimą. Na tą patį sipriausią, kur visiškai nudegina paviršinį sluoksnį ir paskui išsineri per porą (?)  savaičių kaip gyvatė iš tos negyvos odos smile.gif

Lahja iš forumo

QUOTE(FoxLady @ 2012 08 23, 21:50)
bigsmile.gif
Gal galite imesti konkreciai siu produktu nuorodas 4u.gif

http://www.paulascho...-exfoliants#bha

Va su BHA 2 proc. tai ne vienas produktas yra wink.gif aš turiu tą extra toner
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 08 24, 09:47)
Lahja iš forumo

bet man atrodo ji kosmetike, o ne kosmetologe, t.y. neturi medicininio issilavinimo, ar ji gali daryti tokias proceduras? g.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 08 24, 09:49)
bet man atrodo ji kosmetike, o ne kosmetologe, t.y. neturi medicininio issilavinimo, ar ji gali daryti tokias proceduras?  g.gif

Kažkada jau čia buvo užvirusi tema.. Aš jos ir pačios klausiau, bet neužfiksavau... Ar čia mergina ne apie tą procedūrą klausia, kur su rūgštim oda paskui nueina... Nei jei apie tą, tai daro, ir pati dariausi
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 08 24, 08:47)
Lahja iš forumo
http://www.paulascho...-exfoliants#bha

Va su BHA 2 proc. tai ne vienas produktas yra wink.gif aš turiu tą extra toner

Aha as irgi ilindau i nuolaidu skyreli ir pamacius kelias rusis su BHA 2proc. iskilo klausimas kuri geriau rinktis:)

O AHA 8proc turbut si naudojate? Cia raso sausai odai, mano riebi, bet gal cia didelio skirtumo nera rolleyes.gif
http://www.paulascho...-aha-exfoliants
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 08 24, 09:55)
O AHA 8proc turbut si naudojate? Cia raso sausai odai, mano riebi, bet gal cia didelio skirtumo nera rolleyes.gif

Su AHA šios firmos dar nenaudoju, laukiu va šito:

Man oda irgi riebi, šis rašo tinkamas visiems odos tipams
Atsakyti