Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(susidomejus @ 2012 08 07, 10:40)
nesu susidurus su sita kosmetika, domiuosi tik profesionaliomis rugstinemis priemonemis,  idomu butu paskaityti konkretesne sudeti, bet aprasymas tai grazus  smile.gif

tai čia tik profi ir yra skirta ten ir 50proc gliukolio pilingas yra 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(julkanos @ 2012 08 07, 10:22)
vilkpedeje yra atstovai tai manau kad galima susitart kad atvežtu konkrečiai norima preke, nes aš gal prieš kokius trys metus pas juos taip užsakynejau kelius kremus tai tiesiog savininke nupirko ten ir atveze thumbup.gif

jie jau persikele į šiares mesteli langai ribojasi su aistroles parduotuve

p.s. užsisakyt nesigaus nes ten fabrikas parduoda tik su kosmetologo licenzija verysad.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal ką parekomenduosite, kokią gerą priemonę nuo inkštirų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 08 08, 06:47)
Negi sunku tema paskaityti, info apstu. doh.gif

Bet vsitiek man nei vienos tikrai veiksmingos nera doh.gif Gal kiek apmazina, bet vistiek ju visada yra..
Laukiu rudens rugstiniams valymams bigsmile.gif Nes per pavasari/vasara kol nesilankiau pas kosmetologe, bendra odos bukle tikrai pablogejo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 08 rugpjūčio 2012 - 10:36
Na zinokit skaitau ta tema, taip man cia sunku susigaudyti ;D Noriu viso rinkinuko, mano oda riebi, turiu pavieniu spuogeliu ir noriu sulyginti veido spalva, paskaistinti ja smile.gif Kuri rinkinuka is siu man reiketu rinktis?
http://www.neotericc...ls.aspx?iid=275 ar
http://www.neotericc...ils.aspx?iid=72 si? smile.gif Tikiuosi daugiau nebeteks kankint jusu savo kvailais klausimais ;D

Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 08 08, 10:35)

Laukiu rudens rugstiniams valymams bigsmile.gif Nes per pavasari/vasara kol nesilankiau pas kosmetologe, bendra odos bukle tikrai pablogejo..

irgi laukiu, ypac tca kurso bigsmile.gif dariausi pavasari ir dali vasaros valymus su migdoline rugstim, iseidama is namu visada naudojau 50 spf, tai viskas super, jokiu demiu + svarus veidelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(simmutee @ 2012 08 10, 14:14)
Na zinokit skaitau ta tema, taip man cia sunku susigaudyti ;D Noriu viso rinkinuko, mano oda riebi, turiu pavieniu spuogeliu ir noriu sulyginti veido spalva, paskaistinti ja smile.gif Kuri rinkinuka is siu man reiketu rinktis?
http://www.neotericc...ls.aspx?iid=275 ar
http://www.neotericc...ils.aspx?iid=72 si? smile.gif Tikiuosi daugiau nebeteks kankint jusu savo kvailais klausimais ;D

Taigi pirmasis yra riebiai spuoguotai odai, o antrasis nuo raukšlių...
Atsakyti
My Webpage

cia raso apie akcija : Veido valymas su „Comodex A.C.N.E.“

kiek skaiciau tai Christina kosmetika cia.

gal galit pakomentuot ar verta butu? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

susidomejau vaisiu rugsciu kosmetika.. Kosmetologe rekomendavo valyma/pylinga vaisiu rugstimis (su O.D.A.) kaip panaceja nuo visu odos problemu.. Siek tiek dvejoju del sios proceduros.Mano oda minksta, jautri, sausoka, poros nedideles, retkarciais isdygsta spuogas kitas. Gal jiems pazaboti pakaktu rugstiniu prausiklio + kremo? Ar kuri is jusu turit sausesne oda, kuria kartais paberia, ir esate dariusis procedura su vaisiu rugstim?
Atsakyti
gal kuri galetu palyginti PC ir ALPHA HYDROX priemones, kurios labiau padejo ir patiko? Naudoju PC jau metus laiko, bet vis knieti ALPHA HYDROX isbandyt.
Atsakyti
QUOTE(Mlle Gourmandise @ 2012 08 22, 15:16)
Sveikos,

susidomejau vaisiu rugsciu kosmetika.. Kosmetologe rekomendavo valyma/pylinga vaisiu rugstimis (su O.D.A.) kaip panaceja nuo visu odos problemu.. Siek tiek dvejoju del sios proceduros.Mano oda minksta, jautri, sausoka, poros nedideles, retkarciais isdygsta spuogas kitas. Gal jiems pazaboti pakaktu rugstiniu prausiklio + kremo? Ar kuri is jusu turit sausesne oda, kuria kartais paberia, ir esate dariusis procedura su vaisiu rugstim?

O kodel dvejojat? Sausai odai rugstys taip pat labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2012 08 22, 15:21)
gal kuri galetu palyginti PC ir ALPHA HYDROX priemones, kurios labiau padejo ir patiko? Naudoju PC jau metus laiko, bet vis knieti ALPHA HYDROX isbandyt.

Is PC naudoju tik bha 2% irALPHA HYDROX 10 %, bet greit naudosiu ir 12%. O PC aha turi tik 8%, man jau mazoka. PC bha ir AH mano must haves. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 08 22, 16:22)
O kodel dvejojat? Sausai odai rugstys taip pat labai gerai.

Dvejoju, nes pastebejau, kad daugiausia sita proedura darosi riebiaodes, nuo acne kenciancios ir t.t. Bet cia turbut kosmetologe atitaiko rugsties stipruma pagal odos tipa? Plius dar galvoju, gal man to nereikia, o tuos kelis spuogelius isvaikys rugstinis prausiklis ir kremas?
Atsakyti