Italu firmos <Natinuel> kosmetika. Pati turiu 12 proc AHA krema, labai geras Cia galima uzsakyti http://prekesgroziui...goods/search,1/
QUOTE(simmutee @ 2012 07 26, 19:15)
Sveikos Noreciau patarimo. Kelis kartus dariausi rugstinius valymus, rezultatas labai patiko, todel noreciau isigyti kosmetikos su rugsimis. Kokia priemone rekomenduotumet isigyti pirmiausia? Ar imanoma isigyti Lietuvoje su didesniu rugsciu procentu? Jei neskunku numeskite nuorodas
pirmiausiai pradekit pratinti oda prie rugsciu nuo prausiklio
QUOTE(susidomejus @ 2012 07 29, 21:08)
pirmiausiai pradekit pratinti oda prie rugsciu nuo prausiklio
O kas bus jei neįpratintą odą stipresne rūgštine priemone patept? Tik diskomfortas ar kažkas blogo odai?
Tiesa, rudenį vis panaudoju Alpha Hydrox pigmentinėms dėmėms, gal užsiskaitytų už pratinimą
QUOTE(Miaška @ 2012 08 01, 08:04)
O kas bus jei neįpratintą odą stipresne rūgštine priemone patept? Tik diskomfortas ar kažkas blogo odai?
Tiesa, rudenį vis panaudoju Alpha Hydrox pigmentinėms dėmėms, gal užsiskaitytų už pratinimą
gal su kosmetologe pasitark , nes veidas ne rura - nepasliepsi
QUOTE(dera @ 2012 08 01, 13:34)
gal su kosmetologe pasitark , nes veidas ne rura - nepasliepsi
Kiekviena oda skirtinga,is kur ta kosmetologe gali zinot kaip oda sureguos.
QUOTE(lauryna @ 2012 08 01, 15:02)
Kiekviena oda skirtinga,is kur ta kosmetologe gali zinot kaip oda sureguos.
Tai va ir klausiu jau mėginusių, kaip ten yr
Kiek skaičiau atsiliepimus apie konkretų produktą, tai pirmą kartą rūgštinę priemonę bandžiusios rašo, kad graužia ir parausta, bet nieko tragiško. Man ir nuo alpha hydrox kurį laiką graužia ir parausta, bet tepu tik nakčiai, tai nieko.
Lietuviška O.D.A. firmos kosmetika yra su rūgštimis, tiek su pieno rūgštim, tiek su....vaisių gal, nepamenu. 5 % ir 7 %. Kremai tuo pačiu stangrinantys, yra prausiklis irgi. Yra ir paakių kremas, tik nežinau, kaip ten su rūgštim jame. Kainos prieinamos, kosmetika ekologiška, ketinu rudeniop pirkti, kai baigsiu kitos firmos drėkinančių veido priemonių liniją.
QUOTE(Miaška @ 2012 08 01, 14:19)
Kiek skaičiau atsiliepimus apie konkretų produktą, tai pirmą kartą rūgštinę priemonę bandžiusios rašo, kad graužia ir parausta, bet nieko tragiško. Man ir nuo alpha hydrox kurį laiką graužia ir parausta, bet tepu tik nakčiai, tai nieko.
Man pirma karta sudirgino oda, atsikelius ryte veidus atrode toks kaip dilgeliu nudilgintas. Todel , kad tepiau stora sluoksni 10 % aha kremo, bet paskui viskas susitvarke ir jokiu pasaliniu pazymiu nebuvo.
QUOTE(Miaška @ 2012 08 01, 15:19)
man pirma karta negrauže ir naparaudo, bet po keliu denu nusilupo visa oda
O kokias priemones turite is alpha hydroxy? prausikli?krema? Gal koki rinkinuka reiketu iskart pirkti?
pradubliosiu klausima iš pigmentines demes temos
dar labai svaigstu del šiu :
gelis tonikas
ir
serumas
norečiau spec užsisakiti pas Juos bet va vis tempiu gumą
Susidomejus, mane domintu Jusu nuomone apie šios produktus (ypač apie toniką ar reiketu ji turet namie) gaila kad kiekiai dydžiuliai
dar labai svaigstu del šiu :
gelis tonikas
ir
serumas
norečiau spec užsisakiti pas Juos bet va vis tempiu gumą
Susidomejus, mane domintu Jusu nuomone apie šios produktus (ypač apie toniką ar reiketu ji turet namie) gaila kad kiekiai dydžiuliai
QUOTE(julkanos @ 2012 08 07, 10:09)
Susidomejus[/b], mane domintu Jusu nuomone apie šios produktus (ypač apie toniką ar reiketu ji turet namie) gaila kad kiekiai dydžiuliai
nesu susidurus su sita kosmetika, domiuosi tik profesionaliomis rugstinemis priemonemis, idomu butu paskaityti konkretesne sudeti, bet aprasymas tai grazus