Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(the_wanted @ 2012 07 09, 05:42)
julkanos, o jum pasitepus tuo kremu nedilgciojo odos? Man kazkaip pradejo dilgcioti, bet ne visa veida o poru srity ..  doh.gif Tikriausiai jis man netinka blink.gif

Visiskai normalu, kad nuo rugstines kosmetikos dilgcioja oda. Ypac pirmais kartais. Tai tikrai ne priezastis nuspresti, kad ji jums netinka.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 07 09, 09:26)
Visiskai normalu, kad nuo rugstines kosmetikos dilgcioja oda. Ypac pirmais kartais. Tai tikrai ne priezastis nuspresti, kad ji jums netinka.

tai kad tame kreme jokiu rugščiu nepastebejau g.gif
Atsakyti
Gal kuri bandet skin doctors kremuka su AHA ir BHA? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 07 09, 07:55)
tai kad tame kreme jokiu rugščiu nepastebejau g.gif

Nesupratau matyt. Tema tai apie kosmetiką su rūgštimis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 07 09, 08:26)

man pasitepus reviva labs 5% glikolio kremu irgi dilgcioja, bet tai normalu ir praeina uz poros minuciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 07 09, 15:52)
Nesupratau matyt. Tema tai apie kosmetiką su rūgštimis... ax.gif

Cia buvo kalba apie krema nuo saules. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 07 09, 17:19)
man pasitepus reviva labs 5% glikolio kremu irgi dilgcioja, bet tai normalu ir praeina uz poros minuciu mirksiukas.gif

Laba diena
Gal parasytumet nuo kokio amziaus galima naudoti reviva labs 5% glikolio krema. Iherbe parasyta, kad skirta brandziai odai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2012 07 10, 11:15)
Laba diena
Gal parasytumet nuo kokio amziaus galima naudoti reviva labs 5% glikolio krema. Iherbe parasyta, kad skirta brandziai odai.  g.gif

Kremą rinkčiausi pagal odos būklę ir jos poreikis, o ne pagal amžių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 10 liepos 2012 - 12:48
QUOTE(Terezza @ 2012 07 10, 13:48)
Kremą rinkčiausi pagal odos būklę ir jos poreikis, o ne pagal amžių 4u.gif

Man ne uz kalnu 35 metai, o oda susiraukslejusi kaip 50-metes. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2012 07 10, 13:19)
Man ne uz kalnu 35 metai, o oda susiraukslejusi kaip 50-metes. unsure.gif

Galit drasiai naudoti, svarbu kad tiktu, o poveikis tikrai bus.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2012 07 10, 12:15)
Laba diena
Gal parasytumet nuo kokio amziaus galima naudoti reviva labs 5% glikolio krema. Iherbe parasyta, kad skirta brandziai odai.  g.gif

koks skirtumas blush2.gif man 32m. ir naudoju glikolio rugties kremus. juk su sia rugstim daro ir pilingus, kurie padeda nuo spuogu blush2.gif
Atsakyti
noriu pirkti La roche posay Effaclar K krema, bet kaip suprantu jis rugstinis.tai galima ji naudoti vasara ar ne? blush2.gif
Atsakyti