Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

Ne tema,bet ar tau reik tokio auksto spf?na nebent i karstus krastus ruosiesi vaziuoti.lt ir 30 uztenka.spf 50 taip taip ir stovi ant veido kaip riebalai,visai nesusigeria lyg uzdetu tikra kauke nuo saules biggrin.gif Na o as hialiurono rugsties zele naudoju kad ir sauleta,tik ant virsau po kel min tepu Avene spf 20,man his ypac patinka wub.gif kitos gal labiau patars tau.
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2012 06 26, 23:31)
Ne tema,bet ar tau reik tokio auksto spf?na nebent i karstus krastus ruosiesi vaziuoti.lt ir 30 uztenka.spf 50 taip taip ir stovi ant veido kaip riebalai,visai nesusigeria lyg uzdetu tikra kauke nuo saules biggrin.gif Na o as hialiurono rugsties zele naudoju kad ir sauleta,tik ant virsau po kel min tepu Avene spf 20,man his ypac patinka wub.gif kitos gal labiau patars tau.

Tai kad as Graikijoj gyvenu.. Dermatologe sake, kad spf20 mazoka. Nemegstu tokiu riebiu, bet ka daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2012 06 26, 23:21)
Sveikos, norejau paklausti 4u.gif Kaip supratau, kosmetika su rugstimis nerekomenduojamas vasara ar kai yra daug saules? Ar cia tik su turincia vitamino C taip? Nes ieskau kremo nuo saules veidui, ir tarkim ROC soleil spf5o sudetyje yra hyaluronic acid g.gif Tai va mastau - cia gerai ar blogai? smile.gif

nieko blogo. Tai hialiurono rūgštis, drėkina oda. Galit visada teptis be baimės
Atsakyti
Sveikos, dar nori pasiklausti, gal patarsit. sakykim ar uztektu mano problematiskai inkstiruotai odai tokio prieziuros rinkinuko: PC Clear extra toner ir alpha hydrox retinolio bei 10 % AHA ? ar galiu maisyti skirtingu firmu kosmetika ar geriau viska rinktis is vienos firmos? o koks drekinantis kremas geriausias is jusu naudotu?
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2012 06 28, 22:09)
Sveikos, dar nori pasiklausti, gal patarsit. sakykim ar uztektu mano problematiskai inkstiruotai odai tokio prieziuros rinkinuko: PC Clear extra toner ir alpha hydrox retinolio bei 10 % AHA ? ar galiu maisyti skirtingu firmu kosmetika ar geriau viska rinktis is vienos firmos? o koks drekinantis kremas geriausias is jusu naudotu?

Jeigu pirma karta apskritai rugstis naudosit, tai gali but net perdaug ax.gif Nepulkit visko naudot is karto, pripratinkit oda prie produktu, ziurekit, kaip oda reaguoja. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 06 28, 21:17)
Jeigu pirma karta apskritai rugstis naudosit, tai gali but net perdaug  ax.gif Nepulkit visko naudot is karto, pripratinkit oda prie produktu, ziurekit, kaip oda reaguoja.  4u.gif

Aisku, supratau. tada gal tiesiog uztektu extra clear priemones ir drekiklio.
Atsakyti
jei prieš inkštirus, tai reik BHA
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 06 12, 12:03)
ka tik skambinau į VU vaistinę tai pasake kad įmaišo kiek reikia salicilo rugšties (noriu 2proc)  (noriu dar sieros 1proc. nes labai gerai toleruoju) į bet kuri atneštą  kremą  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , nes turiu vieną matizuojančia pigeną iš eveline (iš sos serijos) man jis super praeina , valiooooooo lotuliukas.gif

Lauksim įspūdžių, kiek kainavo, ar patinka? Kremą tikriausiai perpylė į kitą tarą?
Norėčiau ir aš poros proc. BHA į savo kremą, dabar naudoju Neostratos losjoną su 10 proc. AHA, kažin į jį galima būtų dadėti BHA?
Atsakyti
QUOTE(body @ 2012 06 29, 10:17)
Lauksim įspūdžių, kiek kainavo, ar patinka? Kremą tikriausiai perpylė į kitą tarą?
Norėčiau ir aš poros proc. BHA į savo kremą, dabar naudoju Neostratos losjoną su 10 proc. AHA, kažin į jį galima būtų dadėti BHA?

dar nenešiau nes planuoju ji naudot tik nuo rudens nes reikia užbaigt atsargas pradetas smile.gif manau kad bus thumbup.gif , kaip klausiau tai sake kad sumaišymui perpila bet kokiu atveju į ju tarą o paskui gali ir š tą patį indeli, nes jems reikia tikslaiai iki mg suskaičiuot procentaliai ir šeip kaina sake bus juokinga bigsmile.gif
Atsakyti
Alpha Hydrox AHA souffle su 12% glikolio galima naudoti jaunai odai, probleminei?

Gal kas turite dr.kitzinger prausimosi putas su 2 proc.BHA? ar nesausina?
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 06 10, 12:47)

dar turejau neutrogena CLEARFACE spf55
bet drauge "konfiskavo" biggrin.gif  taip pat gerulis riebiai odai isigeria ir nieko nelieka absoliučiai, gali tept belei ka viskas laikys  thumbup.gif

julkanos, o jum pasitepus tuo kremu nedilgciojo odos? Man kazkaip pradejo dilgcioti, bet ne visa veida o poru srity .. doh.gif Tikriausiai jis man netinka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2012 07 09, 07:42)
julkanos, o jum pasitepus tuo kremu nedilgciojo odos? Man kazkaip pradejo dilgcioti, bet ne visa veida o poru srity ..  doh.gif Tikriausiai jis man netinka blink.gif

na kad ne g.gif bet tik pasitepus sutraukdavo oda kaip ir visi kremai riebiai odai 4u.gif
Atsakyti