Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(lauryna @ 2012 06 23, 15:21)

Jau trecia savaite kaip naudohu PC 2% bha lotion, as ji isimyyyyyyyyyyyyyyyylejau. wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kuo taip suzavejo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 06 24, 20:14)
kuo taip suzavejo?  bigsmile.gif

Mano oda labai jautri, lengvai kimsasi , praktiskai 80% bandytu brangiu kosmetikos priemoniu man netiko, kol neatradau Alpha Hydrox priemoniu ir PC bha 2%.
Jau metai laiko naudoju priemones su AHA ir pusmeti krema su retinoliu, oda pagrazejo, paskaistejo, susilyginos tona, rauksleles aplink akis issilygino ir tt. Bet kai itraukiau PC bha i savo odos prieziuros rutina, oda tiesiog "prazydo"', isivale poros, nebekila jokie spuogeliai, oda svelnute pasidare, nepamenu kada tokia grazia oda turejau.
Nezinau, gal cia tik trumpalaikis efektas. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 24 birželio 2012 - 20:59
QUOTE(lauryna @ 2012 06 24, 22:57)
Bet kai itraukiau PC bha i savo odos prieziuros rutina, oda tiesiog "prazydo"', isivale poros, nebekila jokie spuogeliai, oda svelnute pasidare, nepamenu kada tokia grazia oda turejau.

O kodėl rinkotės būtent tokią konsistenciją?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 06 24, 20:57)
Mano oda labai  jautri, lengvai kimsasi , praktiskai 80% bandytu brangiu kosmetikos priemoniu  man netiko, kol neatradau Alpha Hydrox priemoniu ir PC bha 2%.
Jau metai laiko naudoju priemones su AHA ir pusmeti krema su retinoliu, oda pagrazejo, paskaistejo, susilyginos tona, rauksleles aplink akis issilygino ir tt. Bet kai itraukiau PC bha i savo odos prieziuros rutina, oda tiesiog "prazydo"', isivale poros, nebekila jokie spuogeliai, oda svelnute pasidare, nepamenu kada tokia grazia oda turejau.
Nezinau, gal cia tik trumpalaikis efektas. bigsmile.gif

O kas tas PC bha blush2.gif , imeskit nuorodele ir as noriu pabandyti sito gerio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 06 24, 21:16)
O kodėl rinkotės būtent tokią konsistenciją?

Ieskojau isparduotuveje , tik toki pasiule. biggrin.gif Pilna pakuote pabijojau pirkti, nes nezinia kaip oda sureguos.
Papildyta:
QUOTE(asmodeja @ 2012 06 24, 21:26)
O kas tas PC bha  blush2.gif , imeskit nuorodele ir as noriu pabandyti sito gerio  biggrin.gif

http://www.paulascho...-aha-exfoliants
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 06 24, 21:31)
Ieskojau isparduotuveje , tik toki pasiule. biggrin.gif Pilna pakuote pabijojau pirkti, nes nezinia kaip oda sureguos.
Papildyta:

http://www.paulascho...-aha-exfoliants

Dar truputi pakamantinesiu ax.gif O kaip Jus ji naudojate? Jis skirtas prausimuisi ar vietoj kremo? (Su anglu kalba esu biski susipykusi)
Atsakyti
Kuo skiriasi losjonas nuo gelio? kuris geriau?
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2012 06 25, 07:59)
Dar truputi pakamantinesiu  ax.gif O kaip Jus ji naudojate? Jis skirtas prausimuisi ar vietoj kremo? (Su anglu kalba esu biski susipykusi)

As naudoju vietoje kremo, nes jis kremines konsistencijos. Palaukiu kol isigers , tada tepu krema su spf arba kita priemone.

Bet labai noreciau isbandyti bha skysti, kiek supratau is atsiliepimu jis dar geresnis nei losjonas.
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 06 25, 09:16)
Kuo skiriasi losjonas nuo gelio? kuris geriau?

renkamės priklausomai nuo odos tipo. Paulos Choice temoje prie Kosmetikos gamintojų rašo kokiai odai kokia konsistencija skirta.
radau pati:

QUOTE(himalaia @ 2010 08 07, 23:13)
<...>
Ta prasme, kuo skiriasi 2% liquid nuo 2% gel, kurį aš naudoju? Baze, t.y. drėkinimu.
Abu yra skirti normaliai/ į riebumą, liquid ir labai riebiai odai. Gel daugiau drėkina, liquid yra jau visiškas skysti, galima naudoti ir kaip toniką.
O lotion yra daugiau sausesnei odai, nes bazė labiau drėkinanti. Manau, sumaištis yra dėl to, kad PC Europos puslapyje neaiškiai viskas išdėstyta. JAV puslapyje viskas paaiškinta- Liquid labai riebiai odai, Gel riebiai, ir labai riebiai tiks, Lotion- daugiau sausai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 25 birželio 2012 - 10:51
Beje, PC 2% BHA skystis ir Clear extra strength tonikas yra tas pats, t.y. ta pati sudėtis, tik pakuotė skiriasi. O tam tonikui dabar labai gera nuolaida, gal kam aktualu bus 4u.gif Pati prieš savaitę užsisakiau jį irgi su nuolaida buvo 15,16 $, o dabar pažiūriu jau tik 9,48 $ tekainuoja doh.gif
Atsakyti
Sveikos, skaitau sita tema ir pavydziu tom, kuriu oda susitvarke, mano oda siaubinga jau neatsimenu kiek laiko ir neatitaikau nieko, spuogai vidiniai kyla, inkstiru pilna doh.gif nenaudojau dar su rugstim nieko, bet nuriau, kad REIKIA . Gal galit patart, ka pradziai pasiimti ar PC clear extra toneri ar Skin perfection 2% liquid? Ar po situ priemoniu dar reikes man krema koki tepti? Gal parekomenduosit kazka? Dekoju is anksto uz patarimus
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti 4u.gif Kaip supratau, kosmetika su rugstimis nerekomenduojamas vasara ar kai yra daug saules? Ar cia tik su turincia vitamino C taip? Nes ieskau kremo nuo saules veidui, ir tarkim ROC soleil spf5o sudetyje yra hyaluronic acid g.gif Tai va mastau - cia gerai ar blogai? smile.gif
Atsakyti