Sveikutes, jatau jau antra diena sita tema kankinu ir ats sau nerandu. Noreciau ir as pabandyti ka su rugstimi tik neturiu zalio supratimo kokios man reikia, kiek po simto kartu skaitymo jau daejo kad aha tik pavirsiu veikia, o bha isiskverbia ir y poras, nu ir galas man;]]]] nes kai tik pradedu skaityti kremu sudety tai ten tu acid davelnia ir dar bisky. tai vat mano oda rieboka ypac T zone. nu problemu as su ja turiu labai daug kaukes nepadeda kremai ir, tai vat sakiau su rugstim gal kas padetu, del rauksliu nelabai rupinuosi man tik, kad palyginti oda nuo spuogu gal ka patarsit. aciuuu
Baigineju naudoti Natinuel priemones nuo spuogu, fluida 12 proc ir prausikli 9 proc., bet butu idomu isbandyti Alpha Hydrox produkcija, tai kuris jos kremukas atitiktu Natinuel fluida, kad butu AHA+BHA? Na aisku ir isgirtas retinolis sudomino, reikes ir ji isimesti i krepseli:)
Baigineju naudoti Natinuel priemones nuo spuogu, fluida 12 proc ir prausikli 9 proc., bet butu idomu isbandyti Alpha Hydrox produkcija, tai kuris jos kremukas atitiktu Natinuel fluida, kad butu AHA+BHA? Na aisku ir isgirtas retinolis sudomino, reikes ir ji isimesti i krepseli:)
Na pirmosios rauksleles tai net ir grazu, bet va ka daryti, kai ju vis daugeja ir jos gileja? As cia prisiskaiciau visokiu straipsniu uzsienio literaturoje ir susigundziau dviem maisto papildais.... Kolagenu ir Hialurono rugstimi... Anksciau pirkdavai kremus, kuriuose yra siu medziagu (Eucerin serijos), bet rezultato nebuvo, o ir perskaiciau, kad tepamos sios medziagos neduoda jokio rezultato... Taigi, pamaniau, reikia pabandyti pagerti siu papildu ir zinokite, vartoju gal tik gera menesi, bet esu patenkinta... Veido oda tikrai darosi lygesne, VALIO!!! Siulau ir jums pabandyti, jei kazka sudomins, paziuresiu kur as ten juo pirkau (internetineje parduotuveje) ir parasysiu adresa.. Vienzo, man rodosi, kad tai tikrai verti demesio dalykeliai....