Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(the_wanted @ 2012 06 13, 07:26)
O kokia krem pudra naudojate? mirksiukas.gif

clinique even better
Atsakyti
Sveikutes,
jatau jau antra diena sita tema kankinu ir ats sau nerandu. Noreciau ir as pabandyti ka su rugstimi tik neturiu zalio supratimo kokios man reikia, kiek po simto kartu skaitymo jau daejo kad aha tik pavirsiu veikia, o bha isiskverbia ir y poras, nu ir galas man;]]]] nes kai tik pradedu skaityti kremu sudety tai ten tu acid davelnia ir dar bisky. tai vat mano oda rieboka ypac T zone. nu problemu as su ja turiu labai daug kaukes nepadeda kremai ir, tai vat sakiau su rugstim gal kas padetu, del rauksliu nelabai rupinuosi man tik, kad palyginti oda nuo spuogu gal ka patarsit. aciuuu
Atsakyti
Baigineju naudoti Natinuel priemones nuo spuogu, fluida 12 proc ir prausikli 9 proc., bet butu idomu isbandyti Alpha Hydrox produkcija, tai kuris jos kremukas atitiktu Natinuel fluida, kad butu AHA+BHA? Na aisku ir isgirtas retinolis sudomino, reikes ir ji isimesti i krepseli:)
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 06 17, 21:41)
Baigineju naudoti Natinuel priemones nuo spuogu, fluida 12 proc ir prausikli 9 proc., bet butu idomu isbandyti Alpha Hydrox produkcija, tai kuris jos kremukas atitiktu Natinuel fluida, kad butu AHA+BHA? Na aisku ir isgirtas retinolis sudomino, reikes ir ji isimesti i krepseli:)

nera ten AHA+BHA verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 06 17, 20:59)
nera ten AHA+BHA verysad.gif

Bet ziuriu su BHA ten visai sunkiai? g.gif O niekas neradot kur parsisiusti is uk be tarpininkiu? smile.gif
Atsakyti
Na pirmosios rauksleles tai net ir grazu, bet va ka daryti, kai ju vis daugeja ir jos gileja? As cia prisiskaiciau visokiu straipsniu uzsienio literaturoje ir susigundziau dviem maisto papildais.... Kolagenu ir Hialurono rugstimi... Anksciau pirkdavai kremus, kuriuose yra siu medziagu (Eucerin serijos), bet rezultato nebuvo, o ir perskaiciau, kad tepamos sios medziagos neduoda jokio rezultato... Taigi, pamaniau, reikia pabandyti pagerti siu papildu ir zinokite, vartoju gal tik gera menesi, bet esu patenkinta... Veido oda tikrai darosi lygesne, VALIO!!! Siulau ir jums pabandyti, jei kazka sudomins, paziuresiu kur as ten juo pirkau (internetineje parduotuveje) ir parasysiu adresa.. Vienzo, man rodosi, kad tai tikrai verti demesio dalykeliai....
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 06 17, 23:12)
Bet ziuriu su BHA ten visai sunkiai? g.gif  O niekas neradot kur parsisiusti is uk be tarpininkiu? smile.gif

"Alpha Hydrox" linija. ax.gif
Aha, ilgas tas siuntimas per tarpininkes doh.gif. Būtų idealus variantas, jeigu kas nors turėtų atlikusių parsiųstų priemonių. ax.gif
Atsakyti
O gal zinote dar kokiu kremuku be Natinuel kad butu AHA+BHA viename? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 06 20, 10:56)
"Alpha Hydrox" linija. ax.gif
Aha, ilgas tas siuntimas per tarpininkes doh.gif. Būtų idealus variantas, jeigu kas nors turėtų atlikusių parsiųstų priemonių. ax.gif

kodel ilgas
9diena užsakytas ir jau šia savaite parkeliaus ax.gif

bus pas mane 10%AHA kremas mastau apie tai kad VU vaistinei įmaišyti 2%BHA g.gif

ka manot?
Atsakyti
Julkanos , gal jau retinoli pradejai naudoti ?

Jau trecia savaite kaip naudohu PC 2% bha lotion, as ji isimyyyyyyyyyyyyyyyylejau. wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 06 23, 14:21)
Julkanos , gal jau retinoli pradejai naudoti ?

Jau trecia savaite kaip naudohu PC 2% bha lotion, as ji isimyyyyyyyyyyyyyyyylejau. wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

rudeniui atidejau nes dabar PC 2% likvida naudoju ir PeterThomasRoth 10%AHA+2%BHAnakčiai bet ne kasdien, tad net nežinau kur ji įterpti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 06 22, 00:59)
As cia kazkada pirkau su akcija, kai viskas buvo po 4.95 ar 4.99, absoliuciai visos prekes (isskyrus rinkinius), pigiau dar neteko matyti smile.gif

Kada maždaug taip buvo? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lauryna @ 2012 06 23, 15:21)
Jau trecia savaite kaip naudohu PC 2% bha lotion, as ji isimyyyyyyyyyyyyyyyylejau. wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Man labai patinka 2% BHA skystis. Gelis antroje vietoje. ax.gif
Atsakyti