QUOTE(lauryna @ 2012 06 12, 10:46)
As irgi bha PC pradejau naudoti, bet tik vakare. Reiks ir man dienos metu pabandyti.
Julkanos, aprasyk jeigu netingi savo dienos veido prieziuros rutina ka po ko ir kaip naudoji. . Man idomu. Buciau dekinga.
Julkanos, aprasyk jeigu netingi savo dienos veido prieziuros rutina ka po ko ir kaip naudoji. . Man idomu. Buciau dekinga.
ryte nusiprausiu su prausikliu (arba eveline Q10R melynas arba su etudehause korejetišku) paskui PC BHA2%, palaukiu kol isigers, bet visi6kai tas likvidas neisigeria paskui pudra su 50spf (dienos metu pudra pataisau) jeigu sedžiu sodyboj su vaikais tai tada krema su 45spf kokius trys keturius kartus per diena nuvalau viska su Rasa toniku probleminiai odsai ir tepu tik kremą iš naujo, vakarais prasideda magija nusiprausiu bet paeiliui eina kaukes ir prausimas su Cristina muiliuku su koralais ( 2-3 kartus per savaite kaip pasitaiko)ir ta diena dedu eveline hialurono kauke
arba sebocalm perline gyliai drekinančia
tepu po to PC BHA2% ir ant viršaus Clinique turnaround concentrate radiance renewer
jeigu dedu šias kaukes
geltona šildoma žalia valomoji
arba dermalgin molio kaukes (išvis labai megstu kaukes vienkartiniese pakuotese yra galimybes išbandyt viską už padorią kainą)
tai tada PETER THOMAS ROTH geli su 2%BHA ir 10%AHA arba sufle su 12%AHA (jau liko keliom dienos tad laukiu retinoli kuri tepsiu)
arba buna kad oda nori kažko "silpno ir malonaus" tai tada SEBO CALM drekinamaji krema iš young serijos
paakiams naudoju paprasta drekikli iš SEBOCALM (prieš tai variau eveline su hialuronu šaldoma pieštuka dienai ir krema vakare)
dar dydesne magija prasideda šeštadienio vakarais kada sodyboje praleidžiu pyrtije mažiausiai 3-4 val su kaukem pilingais vantom ir t.t
ten šiemet jau bandžiau kokius 5 kartus geli su
jis nuo užsisenejusiu demiu dedu kaip kauke 15-20min ir paskui papilinguoju su ja kelios demeles švieseja kaip reikalas
kartais paeksperementuoju su naujom priemonem kartais tiepu tik krema pirma pasitaikusi po ranka o buna dienu kai nulužtu bemigdydama vaikus su visu makiažu
odos bukle pagerejo kai pradejau naudoti rugštys ypač BHA kiekviena ryta
ir prausimasis veido su prausikliais rytais dave dydeli +
žiema daugiau demesio drekinimui ir maitinimui (pagrinde kaukes keičiasi) ir dienos kremas drekiklis +krempudra su spf
akiu makiaža nuvalau tik su eveline miceliariniu vandenuku