Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(lauryna @ 2012 06 12, 10:46)
As irgi bha PC pradejau naudoti, bet tik vakare. biggrin.gif Reiks ir man dienos metu pabandyti.

Julkanos, aprasyk jeigu netingi savo dienos veido prieziuros rutina ka po ko ir kaip naudoji. . Man idomu. 4u.gif Buciau dekinga. bigsmile.gif

ryte nusiprausiu su prausikliu (arba eveline Q10R melynas arba su etudehause korejetišku) paskui PC BHA2%, palaukiu kol isigers, bet visi6kai tas likvidas neisigeria paskui pudra su 50spf (dienos metu pudra pataisau) jeigu sedžiu sodyboj su vaikais tai tada krema su 45spf kokius trys keturius kartus per diena nuvalau viska su Rasa toniku probleminiai odsai ir tepu tik kremą iš naujo, vakarais prasideda magija lotuliukas.gif nusiprausiu bet paeiliui eina kaukes ir prausimas su Cristina muiliuku su koralais ( 2-3 kartus per savaite kaip pasitaiko)ir ta diena dedu eveline hialurono kauke
user posted image
arba sebocalm perline gyliai drekinančia

tepu po to PC BHA2% ir ant viršaus Clinique turnaround concentrate radiance renewer

jeigu dedu šias kaukes
geltona šildoma žalia valomoji
user posted image user posted image
arba dermalgin molio kaukes (išvis labai megstu kaukes vienkartiniese pakuotese yra galimybes išbandyt viską už padorią kainą)
tai tada PETER THOMAS ROTH geli su 2%BHA ir 10%AHA arba sufle su 12%AHA (jau liko keliom dienos tad laukiu retinoli biggrin.gif kuri tepsiu)
arba buna kad oda nori kažko "silpno ir malonaus" tai tada SEBO CALM drekinamaji krema iš young serijos

paakiams naudoju paprasta drekikli iš SEBOCALM (prieš tai variau eveline su hialuronu šaldoma pieštuka dienai ir krema vakare)
dar dydesne magija prasideda šeštadienio vakarais kada sodyboje praleidžiu pyrtije mažiausiai 3-4 val su kaukem pilingais vantom ir t.t

ten šiemet jau bandžiau kokius 5 kartus geli su
user posted image
jis nuo užsisenejusiu demiu dedu kaip kauke 15-20min ir paskui papilinguoju su ja thumbup.gif kelios demeles švieseja kaip reikalas

kartais paeksperementuoju su naujom priemonem kartais tiepu tik krema pirma pasitaikusi po ranka biggrin.gif o buna dienu kai nulužtu bemigdydama vaikus su visu makiažu biggrin.gif

odos bukle pagerejo kai pradejau naudoti rugštys ypač BHA kiekviena ryta
ir prausimasis veido su prausikliais rytais dave dydeli +

žiema daugiau demesio drekinimui ir maitinimui (pagrinde kaukes keičiasi) ir dienos kremas drekiklis +krempudra su spf

akiu makiaža nuvalau tik su eveline miceliariniu vandenuku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 12 birželio 2012 - 10:32
Oho, kiek visko naudoji . bigsmile.gif Bet svarbu rezultatais patenkinta. thumbup.gif

O kaip Peter Roth Thomas aha/bha patinka ? As vis pagalvoju apie nusipirkima. g.gif

Mano rutina kur kas kuklesne ir paprastesne. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 06 12, 11:44)
Oho, kiek visko naudoji . bigsmile.gif Bet svarbu rezultatais  patenkinta. thumbup.gif

O kaip Peter Roth Thomas aha/bha patinka ? As vis pagalvoju apie nusipirkima. g.gif

Mano rutina kur kas kuklesne ir paprastesne. blush2.gif

vienas iš geriausiu mano naudotu, jau kartoju trečia buteliuka, man jis patinka tuom kad isigeria pilnai ir nelieka jokio lipnumo, bet labai gerai jaučiasi drekinimas (turbut del AHA ) gerai pudra ant jo laikosi ir sudietis gan trumpa (bet toms kurios bijo alkoholio sudetyje tai nepatiks nes antras sudety biggrin.gif ) aš pvz pastebejau kad su tomis premoniemis kuriose yra alkoholio sudety man bedu jokiu, kurios neturi tai pagrinde kemša arba plaukioju riebaluose jau po vanduos, vien žo esu ta kuri naudoju tai kas man tinka ir nors sudietis ten bus visiškas š.. , man tai ne rodiklis
Papildyta:
ka tik skambinau į VU vaistinę tai pasake kad įmaišo kiek reikia salicilo rugšties (noriu 2proc) (noriu dar sieros 1proc. nes labai gerai toleruoju) į bet kuri atneštą kremą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , nes turiu vieną matizuojančia pigeną iš eveline (iš sos serijos) man jis super praeina , valiooooooo lotuliukas.gif

nes PC BHA 2% likvidas gerulis, bet užknisa laukt kol isigers doh.gif ir tai nevisada isigeria ir reikia po kokiu 20min pasausint su popierine servetele verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 12 birželio 2012 - 11:04
QUOTE(julkanos @ 2012 06 12, 11:03)
nes PC BHA 2% likvidas gerulis, bet užknisa laukt kol isigers doh.gif ir tai nevisada isigeria ir reikia po kokiu 20min pasausint su popierine servetele verysad.gif

As tai PC lotion bha naudoju, tai man per kokias 5 minutes isigeria.

O is kur PRT siuntiesi ?
Atsakyti
Julkanos, o kur Badiagą perkat?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 06 12, 12:06)
As tai PC lotion bha naudoju, tai man per kokias 5 minutes isigeria.

O is kur PRT siuntiesi ?

lotion bandžiau bet po keliu valandu plaukiu doh.gif
iš amazon per Taurė 26dol kaina
peterthomasroth

pamiršau paklaust ar turi AHA rugščiu, tai tada drasiai galima sebamed'o geli neštis ir pasidaryti sau toki pat lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Terezza @ 2012 06 12, 12:11)
Julkanos, o kur Badiagą perkat?

ieškojau butent ši nes jis skirtas riebiai mišriai odai ir nuo spuogu
pirkau sostines turguje kalvarijos g. ten prie mesos yra skyrius tai sumokejau 12lt dar paemiau grinos maišeli už 3lt bet dar nedristu pabandyt biggrin.gif

šeip manau kad vilkpedej dar butu
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 06 12, 10:15)
ieškojau butent ši nes jis skirtas riebiai mišriai odai ir nuo spuogu
pirkau sostines turguje kalvarijos g. ten prie mesos yra skyrius tai sumokejau 12lt dar paemiau grinos maišeli už 3lt bet dar nedristu pabandyt biggrin.gif

šeip manau kad vilkpedej dar butu

Na, iš Londono iki kalvarijų turgaus ar vilkpėdės atsibaladoti sunkoka... Ir blogiausia, kad internetu iš ten nenusipirksi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 06 12, 12:03)
ka tik skambinau į VU vaistinę tai pasake kad įmaišo kiek reikia salicilo rugšties (noriu 2proc)  (noriu dar sieros 1proc. nes labai gerai toleruoju) į bet kuri atneštą  kremą  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , nes turiu vieną matizuojančia pigeną iš eveline (iš sos serijos) man jis super praeina , valiooooooo lotuliukas.gif

Kaip idomiai, man likvidas labai greit susigeria...

Skaiciau Paula's Choice puslapyje, kad ji net nerekomenduoja maisyt kremu, jei viename is ju yra rugsties, nes praranda rugstis stabiluma ir veiksminguma. Idomu, kaip yra, kai imaisoma gryna rugstis i krema, negi nevyksta jokiu reakciju? g.gif Bus idomu isgirst, kaip poveikis, jeigu maisysit 4u.gif

O as turiu klausima, ar kas nors naudojat savaiminio idegio kremus kartu su rugstimis? Na, ne iskart, bet apskritai, tarkim ryte savaiminis, vakare rugstis. Pagal ideja, turetu "nuimt" ta savaimini greitai, demem kazin nenueis veidas unsure.gif Ar tiesiog greiciau nunyksta nuo veido, galima kartu naudot, tik dazniau tept savaimini reikia? Kokia jusu, merginos patirtis?
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 06 12, 12:26)

Skaiciau Paula's Choice puslapyje, kad ji net nerekomenduoja maisyt kremu, jei viename is ju yra rugsties, nes praranda rugstis stabiluma ir veiksminguma. Idomu, kaip yra, kai imaisoma gryna rugstis i krema, negi nevyksta jokiu reakciju?  g.gif Bus idomu isgirst, kaip poveikis, jeigu maisysit  4u.gif

bet yra gi kremu su rugštim jau "gatavu" tai manau kad nieko neatsitiks, tuo lab kad tas kremas kuri nešiu jau turi kažkiek tos rugšties (bet manau kad labaaaai mažai nes pačiam gale sudetyje)

o del susigerimo tai man pirmus menesius buvo gerai o dabar jau nebe (aš ji netepu o kaip vandeniu sudrekinu oda ir laukiu kol isigers o paskui likučius nuvalau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 12 birželio 2012 - 11:34
Julkanos, tavo oda riebi ane ? Maniske nuo retinolio ir aha truputi pasausejo.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 06 12, 13:06)
Julkanos, tavo oda riebi ane ? Maniske nuo retinolio ir aha truputi pasausejo.

mišri riebi, bet kai namie sedžiu tai purškiama avene vandenuka purškiu "be stabžiu" nes vien mano naudojamos priemones išsasintu manau labai stipriai ir riebalo oda gamintu dar daugiau, ir tas sufle su 12% padrekina nerealiai wub.gif
Atsakyti
O kokia krem pudra naudojate? mirksiukas.gif
Atsakyti