Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(julkanos @ 2012 06 09, 09:42)
nepatingekit 4u.gif
prieš puslapi yra įdeta nuoroda, ten visas asortimentas (beje prausiklis berods išvis vienintelis)

butu vienintelis, nebutu tokio klausimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 06 09, 14:05)
Man labiausiai patiko 12% Souffle wub.gif. Dar esu naudojusi ir geli, bet kazkaip nieko nei gero, nei blogo apie ji nepasakyciau.

Aha, labai vilioja Souffle drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(lauryna @ 2012 06 09, 14:09)
Dabar net neisivaizduoju savo veido prieziuros rutinos be aha gelio ir retinolio.
Panos, kokius jus dienos metu kremus naudojate su spf ant kuriu pudra tepti galima butu ?

Bet turbūt nustojus naudot, oda grįžtų į pradinę padėtį biggrin.gif. Man aktualu dėl bėrimų. Po kelių naktų pasikeitė oda ir palygėjo...
Įdomu, kiek ilgiausia galima naudoti AHA + retinolį g.gif. Ar nėra šalutinio poveikio?

Aš įvairius kremus naudoju. Dabar eidama į lauką renkuosi makiažo pagrindą su SPF ir dairausi pudros su didesne apsauga...
Kurį laiką naudojau ir su makiažu "draugavo" "Avene Optimal Hydrance", "Eucerin Aquaporin Active" su SPF.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 09 birželio 2012 - 13:14
QUOTE(lauryna @ 2012 06 09, 13:09)

Panos, kokius jus dienos metu kremus naudojate su spf ant kuriu pudra tepti galima butu ?

su spf 50 thumbup.gif wub.gif nekemša!!!
vasarai kaip tik medium spalva (2-3nr pudru naudojančioms)
user posted image

ir išbandžiau kaip nereikia makiažo
spf 45
manau pudra ant jo laikytusi bet truputi pasausine nes cinkas, bet isigeria po 10-15min galutinai ir jokio blizgesio bei riebalo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 06 09, 13:22)
Aha, labai vilioja Souffle drinks_cheers.gif
Papildyta:

Bet turbūt nustojus naudot, oda grįžtų į pradinę padėtį biggrin.gif. Man aktualu dėl bėrimų. Po kelių naktų pasikeitė oda ir palygėjo...
Įdomu, kiek ilgiausia galima naudoti AHA + retinolį g.gif. Ar nėra šalutinio poveikio?

Aš įvairius kremus naudoju. Dabar eidama į lauką renkuosi makiažo pagrindą su SPF ir dairausi pudros su didesne apsauga...
Kurį laiką naudojau ir su makiažu "draugavo" "Avene Optimal Hydrance", "Eucerin Aquaporin Active" su SPF.

Aha naudoju istisai 1 metus, retinoli apie puse metu. Jokio salutinio poveikio kol kas. Amerikonku forumuose skaiciau, kad kai kurios naudoja apie 10 metu ir dziaugiasi grazia oda.

Bet avene tik spf 20 turi, mazoka apsauga. g.gif
Pati naudoju Sinchroline spf 30, bet pudra rutuliojasi. doh.gif

Papildyta:
Julkanos, is kur siuos kremus pirkai ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 06 09, 19:33)
Bet avene tik spf 20 turi, mazoka apsauga.  g.gif

Aha, mažoka, todėl ir dairausi didesnio SPF.
Mačiau šito kremo ieškot išparduotuvėj - google esu radusi "Avene" platintojų. Jei pirksit, rinkitės lengvesnę kremo versiją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 06 09, 18:33)
Papildyta:
Julkanos, is kur siuos kremus pirkai ?

kremas
pudra
drugstore.com, bet manu butu ir iherb'e (bent jau pudra tikrai yra)

dar turejau neutrogena CLEARFACE spf55
bet drauge "konfiskavo" biggrin.gif taip pat gerulis riebiai odai isigeria ir nieko nelieka absoliučiai, gali tept belei ka viskas laikys thumbup.gif

šio metu man pudra yra atradymas, nes išlaiko puikiai visa diena (po piet oda pradeda blizget tai kartais pataisau) maskuoja puikiai, kempinele labai gera ant odos atrodo naturaliai šeip padaugint beveik neimanoma, tik va spalvos apgaulingos smile.gif dežuteje pudra laaabai šviesi bet užtepus patamseja, tai gerai kunas ideges tai atitinka spalva, bet be idegio reikia imt tik light atspalvi

kai dar nebuvo karščiu tai naudojau superini krema su spalva ir spf 29 (sebocalm iš izraelio, yra VU vaistinei) bet dabar kai karšta tai plaukiuuuu jau po valandos tai atidejau žiemai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 10 birželio 2012 - 12:03
Dabar man iškilo klausimas ir nežinau kur jį pateikti, tad čia klausiu.
Kur būtų galima Vilniuje įsigyti salicilo rūgšties tepalo? Jis parduodamas tiesiog vaistinėse ar ne?
Atsakyti
julkanos aciu, gal dar spesiu uzsisakyt 4u.gif tik reikia dar dienini krema issirinkti ax.gif

QUOTE(julkanos @ 2012 06 09, 15:02)
su spf 50  thumbup.gif  wub.gif nekemša!!!
vasarai kaip tik medium spalva (2-3nr pudru naudojančioms)
user posted image

ir išbandžiau kaip nereikia makiažo
spf 45
manau pudra ant jo laikytusi bet truputi pasausine nes cinkas, bet isigeria po 10-15min galutinai ir jokio blizgesio bei riebalo
user posted image

Si krema naudojat kaip dienini? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2012 06 11, 22:08)
Si krema naudojat kaip dienini? 4u.gif

po juo tepu drekikli, nes pasausins kaip reikalas be jo (nors esu riebaode) nors kaip ant jo laikosi dekoratyvine nežinau nes nebandžaiu, bet pagal taip kaip įsigeria turetu laikyt puikiai, bet šeip po viskuo ką naudoju pirmoj vietoj tepu PC likvida su 2% salicilo rugštim, ir pastebejau kad net man akivaizdžiai kemšanti kosmetika pasidare nebekemšanti lotuliukas.gif

jeigu norit drekiklio su geru spf tai geriau imkit neutrogenos prieš tai buvau idejus nuorodą (clearface skirta probleminiai odai) tikrai vertas demesio ir pudros laikosi puikiai
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 06 11, 21:25)
po juo tepu drekikli, nes pasausins kaip reikalas be jo (nors esu riebaode) nors kaip ant jo laikosi dekoratyvine nežinau nes nebandžaiu, bet pagal taip kaip įsigeria turetu laikyt puikiai, bet šeip po viskuo ką naudoju pirmoj vietoj tepu PC likvida su 2% salicilo rugštim, ir pastebejau kad net man akivaizdžiai kemšanti kosmetika pasidare nebekemšanti lotuliukas.gif

jeigu norit drekiklio su geru spf tai geriau imkit neutrogenos prieš tai buvau idejus nuorodą (clearface skirta probleminiai odai) tikrai vertas demesio ir pudros laikosi puikiai

Tai cia tas PC bha 2% ? Dienos metu irgi tepi ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 06 12, 07:56)
Tai cia tas PC bha 2% ? Dienos metu irgi tepi ?

taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 06 12, 09:42)

As irgi bha PC pradejau naudoti, bet tik vakare. biggrin.gif Reiks ir man dienos metu pabandyti.

Julkanos, aprasyk jeigu netingi savo dienos veido prieziuros rutina ka po ko ir kaip naudoji. . Man idomu. 4u.gif Buciau dekinga. bigsmile.gif
Atsakyti