Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(julkanos @ 2012 06 08, 09:09)
retinolis iš alphahydrox
user posted image

Ar naudojot kas nors? kokie butu atsiliepimai?

nors jau ir užsisakiau (nes 10% AHA kremas kartu su retinolio kremu tik  14,99$) blush2.gif bet gi idomu  biggrin.gif

Naudoju ir retinoli ir aha 10 % oil free geli. Abu labai patinka. thumbup.gif
Oda zenkliai pagrazejo, igavo speika atspalvi, sulygino odos tona, issivale poros.

Dar labai fainas sios serijos prausklis, gera sudetis, puikiai nuplauna makiaza, be kvapu ir dirgikliu. Tikrai rekomenduoju. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 08 birželio 2012 - 20:50
QUOTE(lauryna @ 2012 06 08, 21:40)
Naudoju ir retinoli ir aha 10 % oil free geli. Abu labai patinka. thumbup.gif
Oda zenkliai pagrazejo, igavo speika atspalvi, sulygino odos tona, issivale poros.

Dar labai fainas sios serijos prausklis, gera sudetis, puikiai nuplauna makiaza, be kvapu ir dirgikliu. Tikrai rekomenduoju. thumbup.gif

aš naudojau 10 % oil free geli bet man žiauriai išsausindavo oda, tai manau tiks tas kremas su 10 %
Atsakyti
Man tai pasiseke,turiu kosmetologe,jaunute,neseniai baigusi,todel dar nesugadinta sistemos,labai stengiasi,nes reikia pritraukti klientus.Kol kas esu laaabai patenkinta.Uz blakstienas sumokejau tik 60lt,o uz veido valyma su glikolio rugstym,raminancia kauke tik 50lt! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 06 08, 20:40)

galima nuoroda?
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 06 09, 09:22)
galima nuoroda?

nepatingekit 4u.gif
prieš puslapi yra įdeta nuoroda, ten visas asortimentas (beje prausiklis berods išvis vienintelis)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 09 birželio 2012 - 09:43
QUOTE(lauryna @ 2012 06 08, 22:40)

Nesausina prausiklis? Man su rūgštiniais šita bėda, todėl buvau "apstojusi" naudoti... Dabar pabandžiau "Alpha Hydrox" retinolį bigsmile.gif ir noriu daugiau priemonių blush2.gif. "ResQ" lyg ir drėkina stipriai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 09 birželio 2012 - 10:26
QUOTE(Victorious @ 2012 06 09, 10:18)
Nesausina prausiklis? Man su rūgštiniais šita bėda, todėl buvau "apstojusi" naudoti... Dabar pabandžiau "Alpha Hydrox" retinolį bigsmile.gif  ir noriu daugiau priemonių blush2.gif. "ResQ" lyg ir drėkina stipriai...

Prausiklyje be rods nera rugsciu. biggrin.gif
Paula Beougon gerai ji ivetino.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 06 09, 12:51)
Prausiklyje be rods  nera rugsciu. biggrin.gif
Paula Beougon gerai ji ivetino.

Šis su Citric-AHA 4u.gif

http://www.neotericc...ils.aspx?iid=70

"NOURISHING CLEANSER" su glikolio rūgštimi. Kokį naudojate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 09 birželio 2012 - 10:59
QUOTE(Victorious @ 2012 06 09, 10:58)
Šis su Citric-AHA 4u.gif

Jo naudoju, foaming face wash. Tikrai nesausina, net nezinau kad jis su rugstimi. blush2.gif

Julkanos, turiu ir as krema su 10 %, bet man jis poras kemsa, tepu tik kakta ir kakla juo, o likusi veida geliu. Bet siaip kremo konsistencija fainesne , smagiau ant veido tepasi.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 06 09, 13:05)
Jo naudoju, foaming face wash. Tikrai nesausina, net nezinau kad jis su rugstimi. blush2.gif

Visa linija su AHA 4u.gif
Kurius bandytas kremas/gelis ar pan. labiausiai patiko?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 06 09, 11:58)
Šis su Citric-AHA 4u.gif

Nourishing Cleanser su AHA +vit. A&E. Jis toks kreminis, labai mazai jo reikia. Puikiai nuplauna ir nedziovina tikrai. Pati esu viena 200 ml tutele sunaudojusi per 9 men. doh.gif Tikrai vertas demesio ir ateityje tikrai kartosiu.
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2012 06 09, 12:54)

Man labiausiai patiko 12% Souffle wub.gif. Dar esu naudojusi ir geli, bet kazkaip nieko nei gero, nei blogo apie ji nepasakyciau.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 06 09, 11:54)

Gelis labiau patinka nei kremas , nes man nekemsa poru, saugesne pakuote, nereikia pirstu kaisioti.
Dabar net neisivaizduoju savo veido prieziuros rutinos be aha gelio ir retinolio.
Dekinga esu www.makeuppalley.com psl.is ten pries metus suzinojau apie sios produktus. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 06 09, 12:05)
Nourishing Cleanser su AHA +vit. A&E. Jis toks kreminis, labai mazai jo reikia. Puikiai nuplauna ir nedziovina tikrai. Pati esu viena 200 ml tutele sunaudojusi per 9 men. doh.gif Tikrai vertas demesio ir ate.ityje tikrai kartosiu.
Papildyta:
Man labiausiai patiko 12% Souffle wub.gif. Dar esu naudojusi ir geli, bet kazkaip nieko nei gero, nei blogo apie ji nepasakyciau.

Bandysiu ir as 12 % Souffle. biggrin.gif
Papildyta:
Panos, kokius jus dienos metu kremus naudojate su spf ant kuriu pudra tepti galima butu ?
Atsakyti