Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(Victorious @ 2012 06 07, 16:41)
Jie skirti apsaugoti nuo saulės poveikio. Soliariumams yra kiti kremai, nors jų poveikis diskutuotinas g.gif. Naudojant rūgštis, apskritai negalima degintis arba bent jau reiktų nedeginti veido (zonų, kurioms tepate rūgštines priemones).

Bet saule ir soliariumas skleidzia beveik tokius pacius spindulius, o SPF yra apsauga nuo ju. Zinau, kad soliariume naudojami kiti kremai, bet jie skirti yra pagreitinti idegi ir ju sudetyje yra bronzatu. Todel ir idomu kuom SPF kremai netinkami soliariume, jei jie yra apsauga nuo UVB ir UVA spinduliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2012 06 07, 19:01)
Bet saule ir soliariumas skleidzia beveik tokius pacius spindulius, o SPF yra apsauga nuo ju. Zinau, kad soliariume naudojami kiti kremai, bet jie skirti yra pagreitinti idegi ir ju sudetyje yra bronzatu. Todel ir idomu kuom SPF kremai netinkami soliariume, jei jie yra apsauga nuo UVB ir UVA spinduliu  g.gif

o kam soliariume reikia kremo nuo saules? Juk eina zmones idegti
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 06 07, 21:50)
o kam soliariume reikia kremo nuo saules? Juk eina zmones idegti

Tai ir sauleje deginames tam, kad idegti. Beto, su SPF kremu lygiai taip pat kunas igauna idegi, tik siek tiek leciau, bet sveikiau smile.gif pasiskaitinejau internete, kad realiai negalima kunui naudoti SPF soliariume, nes gadina pacio soliariumo akrila, bet veiduj naudoti galima, ir patariama, nes jis prie pacios ''lovos'' nesiliecia, o apsauga reikalinga, idegis vis tiek bus.
Papildyta:
Bet jau nukrypom nuo temos gerokai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 06 07, 23:34)
ne-ne biggrin.gif idomu idomu  biggrin.gif

p.s. panos kas per tarpininke Taure pirks iš alphahydroxy , junkites  sunglasses2.gif

Gal patarsite ar verta imti rinkinuka is cia, noreciau ta jautriai odai kur kremukas tik 8 proc rugsties turi, kadangi tai butu mano pirmas susidurimas su rugstimis, tai bijau imti stipresni. Mano oda riebi, bet labai kazkokia jautri yra paliksui.
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2012 06 08, 00:21)
Tai ir sauleje deginames tam, kad idegti. Beto, su SPF kremu lygiai taip pat kunas igauna idegi, tik siek tiek leciau, bet sveikiau smile.gif pasiskaitinejau internete, kad realiai negalima kunui naudoti SPF soliariume, nes gadina pacio soliariumo akrila, bet veiduj naudoti galima, ir patariama, nes jis prie pacios ''lovos'' nesiliecia, o apsauga reikalinga, idegis vis tiek bus.

Kituose šaltiniuose rašo, kad paprastos apsauginės priemonės su SPF filtrais soliariumuose neveiksmingos g.gif

Man rūgštinė kosmetika ir deginimasis soliariume, saulėje su ar be apsauginių priemonių - nesuderinama.

Ne visi soliariumo kremai yra skatinantys įdegį ir su bronzantais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 08 birželio 2012 - 07:59
QUOTE(asmodeja @ 2012 06 08, 08:25)
Gal patarsite ar verta imti rinkinuka is cia, noreciau ta jautriai odai kur kremukas tik 8 proc rugsties turi, kadangi tai butu mano pirmas susidurimas su rugstimis, tai bijau imti stipresni. Mano oda riebi, bet labai kazkokia jautri yra paliksui.

Aš imciau pradžiai tik kremuka pabandymui, na gal dar tonika bet prausikliaia tai namo nuožiūra gali būt ir paprasti be rūgščių tik pinigų metimas, o dar geriau yra 10% kremas normaliai odai ir dovanų galit išsirinkti iš kelių produktų ( retinolis, drekiklis su spf, drekiklis paprastas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 08 birželio 2012 - 08:51

retinolis iš alphahydrox
user posted image

Ar naudojot kas nors? kokie butu atsiliepimai?

nors jau ir užsisakiau (nes 10% AHA kremas kartu su retinolio kremu tik 14,99$) blush2.gif bet gi idomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 06 08, 09:09)
retinolis iš alphahydrox
user posted image

nors jau ir užsisakiau (nes 10% AHA kremas kartu su retinolio kremu tik  14,99$) blush2.gif bet gi idomu  biggrin.gif

O kam tas retinolis naudojamas, kaip tik noriu pas taure siusti uzsakyma, tai gal ir man jo reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2012 06 08, 10:32)
O kam tas retinolis naudojamas, kaip tik noriu pas taure siusti uzsakyma, tai gal ir man jo reik biggrin.gif

kaip suprantu nuo raukšliu ir išlyginti odos paviršiu, nes retinuolis palaipsniu nusluoksnioja odos paviršiu ir oda tampa kaip pas kudikiiiii biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 06 08, 10:22)
kaip suprantu nuo raukšliu ir išlyginti odos paviršiu, nes retinuolis palaipsniu nusluoksnioja odos paviršiu ir oda tampa kaip pas kudikiiiii biggrin.gif

skamba graziai biggrin.gif bet turbut nesimetysiu ir pradziai pabandysiu paprasta 8 procentu, kad bent susipazinti ka reiskia tos rugstys isvis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2012 06 08, 11:26)
skamba graziai  biggrin.gif bet turbut nesimetysiu ir pradziai pabandysiu paprasta 8 procentu, kad bent susipazinti ka reiskia tos rugstys isvis  smile.gif

Siulyciau apsilankyti pirmiausia pas kosmetologe,pabandyti kaip aplamai oda toleruoja ta rugsti,nes turiu blogos patirties su visokiais panasiais eksmerimentais...
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 06 08, 11:09)
retinolis iš alphahydrox
user posted image

Naudoju keletą dienų. Pirmas įspūdis thumbup.gif. Oda minkštesnė, švelnesnė, atrodo lygesnė. Jau po pirmos nakties veidas "šviežesnis", skaistesnis. Tarsi atnaujina odą. Panašus efektas būna po rūgštinio "pilingo" ar kt. rūgštinių priemonių. Ir bėrimus iškart apmažino. Dar jaučiasi odos stangrumas.

O "Alpha Hydrox SOUFFLE 12% Glycolic AHA", kaip matau, nėra gerų pasiūlymų? mastau.gif Ieškau gera kaina. ax.gif
Atsakyti