Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

sveikos smile.gif cia beskaitydama susimeciau kazkaip, tai kuri rugstis (BHA ir AHA) kam skirta? g.gif galvoju isigyti Paula's Choice tonika su BHA kovot su porom, bet pasimeciau, gal man reik to AHA? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2012 06 02, 22:59)
sveikos smile.gif cia beskaitydama susimeciau kazkaip, tai kuri rugstis (BHA ir AHA) kam skirta? g.gif galvoju isigyti Paula's Choice tonika su BHA kovot su porom, bet pasimeciau, gal man reik to AHA? g.gif

BHA kovot su inkštirais, spuogais. AHA su dėmėm, nes eksfoliuoja odą, ji greičiau atsinaujina
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 05 22, 12:46)
Ateinu pagirti Alpha Hydrox AHA souffle su 12% glikolio r.
user posted image
Labai malonios teksturos, visiskai negrauzia (kaip pvz po biodermos AKN ar neostratos nemaloniai persti), uztenka drekinimo (po anksciau minetuju ant virsaus visada tepdavau dar drekinanti krema nes neuztekdavo dregmes)

Merginos o kokiam odos tipui sitas kremukas labiau skirtas? Noreciau pabandyti, bet lietuviskai kazkaip nerandu informacijos apie ji, o angliskai neskaitau verysad.gif Mano oda riebi
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 06 03, 15:38)
BHA kovot su inkštirais, spuogais. AHA su dėmėm, nes eksfoliuoja odą, ji greičiau atsinaujina

notworthy.gif

tuomet man reikia BHA g.gif dabar naudoju Rasos tonika su 1% AHA ir krema-geli su BHA, gerai reaguoja oda, bet man nepatinka, kad juose yra alkoholio doh.gif
Atsakyti
AHA irgi tinka nuo spuogu, nes atkemsa poras.
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2012 06 03, 16:35)
Merginos o kokiam odos tipui sitas kremukas labiau skirtas? Noreciau pabandyti, bet lietuviskai kazkaip nerandu informacijos apie ji, o angliskai neskaitau  verysad.gif Mano oda riebi

Lietuviskai info nerasite , nes sio produkto europoje nera. kremukas skirtas visiems odos tipams. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 04 birželio 2012 - 07:53
Dar norejau paklaust, o naudojant priemones su rugstimi (naudoju TIK nakciai), galiu eiti i soliariuma naudodama SPF15 krema, ar reikia didesnio SPF ar is vis negalima?
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2012 06 06, 22:58)
Dar norejau paklaust, o naudojant priemones su rugstimi (naudoju TIK nakciai), galiu eiti i soliariuma naudodama SPF15 krema, ar reikia didesnio SPF ar is vis negalima?

As patarciau veido is vis nedeginti, asmeniskai as , isjungiu veido lempas , dar ir servetelemis veido uzdengiu.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Koki kremuka su rugstimis naudojate nuo spuogeliu? Dariausi rugstini valyma labai patiko, kartosiu dar, tai ir kremuko uzsimaniau smile.gif Noretusi, kad patartumet koki tikrai veiksminga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2012 06 07, 00:58)

Lankantis soliariume, kremų su SPF naudoti negalima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 07 birželio 2012 - 15:32
QUOTE(Victorious @ 2012 06 07, 16:31)
Lankantis soliariume, kremų su SPF naudoti negalima.

O kodel ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2012 06 07, 17:33)
O kodel ne? g.gif

Jie skirti apsaugoti nuo saulės poveikio. Soliariumams yra kiti kremai, nors jų poveikis diskutuotinas g.gif. Naudojant rūgštis, apskritai negalima degintis arba bent jau reiktų nedeginti veido (zonų, kurioms tepate rūgštines priemones).
Atsakyti