Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

as ryt einu, laukiu nesulaukiu bigsmile.gif su stipria rugstim man dabar nedaro, nuo rudens jau prades
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 05 14, 18:34)
as ryt einu, laukiu nesulaukiu bigsmile.gif  su stipria rugstim man dabar nedaro, nuo rudens jau prades

su migdoline rugstim vasara daro. Su kitom reikia laukti sauleto sezono pabaigos.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 05 20, 18:10)
su migdoline rugstim vasara daro. Su kitom reikia laukti sauleto sezono pabaigos.

Stipriu rugsciu vasara negalima del pigmentiniu demiu ar dar del ko nors? Labai noretusi dar viena karteli nueiti, ir tada jau iki rudens bandyciau pratempti.. Namie rugstines priemones naudoju tik vakarais.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 05 20, 18:10)

man daro su pieno rugstim rolleyes.gif
Atsakyti
Siaip tai, kam svarbiau pinigai, tai visada daro viska...
Atsakyti
Ateinu pagirti Alpha Hydrox AHA souffle su 12% glikolio r.
user posted image
Labai malonios teksturos, visiskai negrauzia (kaip pvz po biodermos AKN ar neostratos nemaloniai persti), uztenka drekinimo (po anksciau minetuju ant virsaus visada tepdavau dar drekinanti krema nes neuztekdavo dregmes)
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 05 22, 13:46)
user posted image
Labai malonios teksturos, visiskai negrauzia (kaip pvz po biodermos AKN ar neostratos nemaloniai persti), uztenka drekinimo (po anksciau minetuju ant virsaus visada tepdavau dar drekinanti krema nes neuztekdavo dregmes)

thumbup.gif drinks_cheers.gif
ne viena esu sunaudojus tikrai geras net mano rebiai odai (naudojau vakare)
o jau švelnumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 05 21, 11:33)
Stipriu rugsciu vasara negalima del pigmentiniu demiu ar dar del ko nors? Labai noretusi dar viena karteli nueiti, ir tada jau iki rudens bandyciau pratempti.. Namie rugstines priemones naudoju tik vakarais.

esu išsisaugojus himalaia'os žinutę, kad "Rūgštys pigmentinių dėmių neprigamins, jos kartais (retai) padidina odos jautrumą saulei, t.y. oda gali greičiau nudegti."
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 05 22, 12:46)
user posted image

As toki naudoju tik su 10% , tai mano metu atradimas. thumbup.gif
Atsakyti
Mamytės, o kuo tas Alpha Hydrox toks geras? Ar pravalo vietas, kur yra inkštiriukų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rami saulė @ 2012 05 22, 18:15)
Mamytės, o kuo tas Alpha Hydrox toks geras? Ar pravalo vietas, kur yra inkštiriukų? 4u.gif

Pravalo inkstirus, palygina veido spalva, mazina rauksleles. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 05 22, 13:46)
user posted image

As irgi toki nupirkau, bet stovi laukia rudens. Kazkaip nedrasu naudoti vasara, kad ir nakciai, su tokiu dideliu rugsciu procentu.
O jums nesilupo nuo jo oda? Nes skaiciau rusu forume, kad daugumai pradzioje nusilupo oda g.gif

QUOTE(rami saulė @ 2012 05 22, 19:15)

Man asmeniskai niekas nepravalo uzsikimsusiu poru issykur mechanini valyma. Galbut tiesiog inkstirai pasvieseja kazkiek, bet tikrai neissivalo. Bet po rugsciu naudojimo kurkas lengviau issispaudzia visi nesvarumai, ir bendrai oda tampa lygesne.
Atsakyti