Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

QUOTE(jbs @ 2012 02 05, 13:32)
Sveikos. Mane domina Rasa pienelis ir tonikas jautriai odai (rožiniuose buteliukuose). Kas bandė? Kokie atsiliepimai?

Turiu pienelį, naudoju makiažo nuvalymui smile.gif Man tai labai patinka, gerai nuvalo, konsistencija maloni. Pirksiu dar kartą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2012 02 07, 07:58)
Turiu pienelį, naudoju makiažo nuvalymui smile.gif  Man tai labai patinka, gerai nuvalo, konsistencija maloni. Pirksiu dar kartą 4u.gif

Ačiū. Gal dabar kur nuolaida yra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 02 07, 12:36)
Ačiū. Gal dabar kur nuolaida yra?  ax.gif

Gintarinėse ir Norfa vaistinėse

akcijos biok lab
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2012 01 26, 09:23)
Propylen glycol yra vienintelėje pastoje - daugiafunkcėje. Ir ne todėl, kad įdėtas specialiai, o todėl, kad jis yra ekstraktų komplekse, kuris naudojamas pastos sudėtyje (žolių sąrašas gerokai aukščiau virš propylen glycolio). Be to, jei pastebėjote, šioje pastoje yra fluoro, kurio koncentracija nurodyta apačioje 0,09 %. Propylen glycolis - dar žemiau už fluorą, o tai reiškia, kad pačiu "baisiausiu" atveju jo ten yra ne daugiau kaip 0,001 % nuo visos pastos sudėties. Kadangi BIOK Laboratorija laikosi visų higienos reikalavimų, tai gaminių sudėtyje nurodo net ir mikro koncentracijas.
Dėl Chlorhexidine Digluconate - apskritai nesuprantu pasipiktinimo. Tai odontologijoje naudojama antibakterinė medžiaga, sauganti nuo mikrobų ir turinti antiseptinį poveikį. Nedidelė koncentracija šios medžiagos dantų pastoje užtikrina, kad dantų pasta bus saugi naudoti net ir pastovėjusi vonioje. Kitu atveju - didelė rizika, kad joje nuo šilumos ir drėgmės ims daugintis bakterijos ir grybeliai. Šios medžiagos tirpalu yra skalaujama burna odontologijos kabinetuose. Tik žymiai didesnės koncentracijos. Be to, tai puiki pagalbinė medžiaga, kraujuojant dantenoms ar esant karieso požymiams.
Tikiuosi, bent kažkiek pasidarė aiškiau.  4u.gif

Proplylen glycol ekologiskuose produktuose yra uzdrausta naudoti medziaga. 4u.gif
Lygiai taip pat kaip ir chlorhexidinas - ir dar vaikams. Pas stomatologa mes kasdien nevaikstome...
Tad tiesiog, Jusu pasta ekologiska tikrai nera, ir savo reklamose jus klaidinate zmones...
tai vat tik tiek... g.gif
jeigu tai tikrai tik tiek....
Atsakyti
QUOTE(Inspiratative @ 2012 02 01, 21:02)
Sveikos smile.gif  Kokį drėkinantį kremą iš Rasos arba Margaritos rekomenduotumėte riebiai odai? Norėtųsi, kad būtų lengvos, gelinės konsistencijos, ar toks būtų? g.gif  Mąstau apie ekologišką Margaritos, su linais g.gif  Margaritos su išrūgom netiko, labai sunkus ant veido, nors ir padrėkindavo doh.gif

Aš riebiaodė, tai man kremukas su linais išsigelbėjimas žiemą. Padrėkina kiek reikia, nekemša porų, greit susigeria smile.gif O už tokią kainą nebaisu ir išbandyti 4u.gif
Bet jis man tinka tik šaltuoju metų laiku...
Atsakyti
Patinka Rasos dezodorantas melynas, kvapas patinka, nes siaip nera stebuklingas:D Visa kita- ne man..
Atsakyti
Gal kuri esate naudojusi abu kremus ir galite palyginti?
user posted image

ar

user posted image
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2012 02 11, 18:22)
Gal kuri esate naudojusi abu kremus ir galite palyginti?
user posted image

ar

user posted image

Elementaru: vienas drekinamasis, labiau drekina, kitas - maitinamasis, riebesnis. Sunku lyginti du visiskai skirtingus produktus. Tuo labiau, kai Jusu odos tipo nezinom wink.gif
Atsakyti
Mergaitės,
gal kuri norėjo išvandyti Rasos kremą probleminei odai, bet vis neprisiruošė?

Man netiko, todėl mielai apkeisčiau į obuolį arba bananą kur nors Klaipėdoje, centre ax.gif
Buvau tik 2-3 kartus pasitepusi, ne daugiau, pirktas prieš mėnesį, gaila, kad stovi nenaudojamas ir liūdnas.

Štai toks:
http://www.hiperfarm...6909-d74d11b80e
Atsakyti
Norėjau Margaritos ekologišką šampūną - labai gerai išplauna plaukus, jie puresni smile.gif Tik gaila turiu problemų su pleiskanomis, tai reikia dar kažką papildomai dėl jų naudoti.. Bet iš esmės tikrai labai neblogas šampūnas smile.gif Tikiuos atsiras ir daugiau rūšių bigsmile.gif
Atsakyti
Idomu kokios dabar akcijos BIOK, noreciau keliu produktu, bet man nekrauna ju puslapyje akciju 4u.gif
Atsakyti
Vakar parasiau ir siandien jau veikia, matyt pasiskaite biggrin.gif
Atsakyti