Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys neštumai IV

sveikutes 4u.gif , i sita temuke rasau noredama papasakoti savo istorija. ax.gif pries daugiau nei metus, taip pat buvau pastojusi. sunkei pastojau, galvojom, kad jau kazkas negerai, kad vis nieko. bet viena vakara nesulaukus menesiniu pasidariau testuka ir jis buvo teigemas. thumbup.gif laime truko 9 savaiteles. tada viena vakara baigesi laime.... daktarai sake, kad taip kartais nutinka, labai trumpas nestumas ir, kad nieko negalejo padeti. kiek asaru buvo islieta... daktarai sake, kad po 3 menesiu galim bandyti vel. is pradziu taip ir galvojau, kad greiciau tie 3 menesiukai praeitu, bet jiems praejus, persileido dvi mano drauges. doh.gif tada issigandau ir sakiau, kad greitu laiku tikrai nenoriu pastoti. schmoll.gif praejus, beveik metams kazkaip pasimirso ir pabandem dar karteli. blush2.gif ir musu dziaugsmui uzteko vieno menesio ir as pastojau. bigsmile.gif negalejom tuo patiketi, kad taip is karto pavyko. thumbup.gif lotuliukas.gif dabar jau mums nestuke.gif 19 savaiteliu thumbup.gif thumbup.gif
taigi merginos laikykites... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Deja deja, as taip pat prie jusu jungiuos sad.gif Niekada net pagalvot negalejau, kad ir man taip gali nutikt.
Pastojau is pirmo bandymo. Is kart pajutau, kad laukiuos. Kai ta patvirtino ir testas, laimes buvo pilnos kelnes, kad taip lengvai gavos! 7 sav dare echoskopa. Sake, kad labai grazus nestumas, sidele aiskiai plake jau.
Liepos 10 d nustate nesivystanti. Sirdele nebeplake ir nejudejo nei trupucio. Dvi gydytojos ziurejo ta pacia diena ryte ir vakare ir galiausiai pasake, kad jau tikrai nebera gyvybes. Sake eit abazija daryt iskart. Buvo 10 nestumo sav, ir stebukliukui tiek pat buvo. O jau grazutis toks, didelis buvo...
Tai liepos 12 d ejau darytis jau i Vilniaus gimdymo namus. Viskas labai gerai ir sklandziai praejo, labai malonios seseles ir gydytojos buvo. Priemime dar karta paziurejo, deja, patvirtino.
Pati procedura kokias 5 min buvo. Siaip buvau ziauriai laiminga, kad vyras visa laik kartu buvo, nors registraturoj jo nenorejo leist, bet jis ten per aplink praejo, kaip lankytojas ir visa laik palaitoj buvo. Tai kai atveze mane i palata atgal, tai jis iskart eme kalbet su manim, uz rankos laike, tai net verkiau is laimes, kad jis kartu. Ir kitai mano palatos kolegei labai padejo, kalbino ka, nosine dave, kai po narkozes verke ir vandens nese. Ai... Ziauriai ziauri situacija... Vis dar netikiu, kad tai su manim nutiko. Bet vyro visapusiskas palaikymas labai labai padejo.
As ta diena pakraujavau tik tol, kol palatoj buvau (isleido po 3 val), jokiu skausmu nebuvo, tik maude truputi ir nuo narkozes nesiojo i sonus. Kita diena irgi biski tokia priplota buvau, kaip neissimiegojus, bet siaip jauciaus, lyg nieko ir nebutu buve. Bet vakare... Uojojoj kaip buvo. Galvojau, kad mirstu jau. Ryskiai jauciau, kaip samone intensyviai nori mane apleist, nebejauciau nei ranku nei koju. I greitaja vaziavom, Validolio ikaliau, tai biski atsigavau. Pamatavo spaudima, apziurejo - viskas ok. Liepe ilsetis. Tai visa nakti tusas buvo - ziauriai maude, skaudejo, spazmavo. Bet ryte jau buvo kaip ir nieko. Ir jau antra diena lyg ir viskas ok.
Man nesiule laukt, kol savaime viskas pasisalins, ir apie vaistus nieko nekalbejo. Trumpai drutai pasake, kad reik pasalint, kas negyva, ir viskas.
As irgi labai laukiu pirmu menesiniu ir jau dabar buciau visiskai pasiruosus ir moraliskai ir fiziskai pradet kita leliuka. Meldziuos, kad viskas sugytu be komplikaciju.
Labai daug verkiau pirmas dienas ir visiem pasakojau, kas tik klause. Ir gerokai palengvejo po to. Raminaus, kad situacija pataisoma.
Nestumas buvo visai nesunkus. Bet ta diena, kai turejau eit pas gydytoja apziurai, pabudus pagalvojau, kad kazkas ne taip, nes atsibudau, lyg nebuciau niekada laukusis - nei miegusta, nei bloga, nei kvapai erzina.
Po proceduros israse antibiotiku, sake todel, kad negimdzius. Kaip supratau, del uzdegimu ir infekcijos, kad nebutu komplikaciju, po kuriu seka nevaisingumas. Is pradziu galvojau, kad negersiu as ju, nes siaip jau kokius 10 metu jokiu vaistu negeriu, net paracetamolio, bet paskui apsigalvojau ir nusprendziau gert, ypac ta vakara, kai galvojau, kad mirstu. Ir isvis ta vakara viskas gerokai apsiverte - prasiau Dieva, kad tik likciau gyva, o visa kita - kaip Jis nuspres, pasitikesiu. Nu ir kita ryta jau gerokai viskas sviesiau atrode.
Aisku, bus baisu dabar nauja leliuka pradejus laukt, bet kaip ir nematau prasmes laukt.
Visom mum linkiu dideliausios sekmes ir drasos.
Kaip mano vyras sako, mes juk moterys - viska istversim 4u.gif
Nu ir prirasiau, nors stengiaus kuo trumpiau blush2.gif
Jei dar kam bus idomu del pacios proceduros - butinai klauskit, padesiu kaip galesiu, nes as beveik jokios konkrecios info neradau ir taip ziauriai bijojau! O bijoti tikrai nebuvo ko.

Papildyta:
Dar noriu paklaust, kaip kuriai sake ginekologes ateit pirmai apziurai po A?
Man sake ateit, po pirmu menesiniu, uzrase rugpjucio 10 d, tai cia beveik menuo be keliu dienu po A g.gif
Tai dabar idomu, kokias menesines ji omeny turejo...
Del to kraujavimo irgi nieks normaliai nieko nepaaiskino. Tai kiek is forumo supratau, tai kraujuojama po kokiu 5 dienu po A ir po to po 4 sav?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toga: 16 liepos 2012 - 01:04
QUOTE(Toga @ 2012 07 16, 02:12)
Sveikos,

Deja deja, as taip pat prie jusu jungiuos sad.gif Niekada net pagalvot negalejau, kad ir man taip gali nutikt.

Papildyta:
Man sake ateit, po pirmu menesiniu, uzrase rugpjucio 10 d, tai cia beveik menuo be keliu dienu po A  g.gif
Del to kraujavimo irgi nieks normaliai nieko nepaaiskino. Tai kiek is forumo supratau, tai kraujuojama po kokiu 5 dienu po A ir po to po 4 sav?

4u.gif 4u.gif 4u.gif

man sake po 10 dienu pasirodyti pas gydytoja....
kraujavimas gali trukti iki 10 dienu... siandien 6 diena po tos nelemtos dienos tai dar vos tepa... o mm turi ateiti mazdaug po menesio...

Papildyta:
QUOTE(Pelargonija @ 2012 07 03, 15:04)
Dar būt neblogai, kad echo būtų ne vaginalinis....  g.gif  Landžiojimas TENAI gali dar pabloginti situaciją.

o landziojimas tenai gali pabloginti situacija sveikam leliui? g.gif nes as echo buvau 9 sav+1d. tai sirdute plake sake viskas ok, lelius atitiko 8 sav.. o va 11 sav+1d. sirdutes nera, lelius atitinka 7sav+5d. ....
Atsakyti
QUOTE(Toga @ 2012 07 16, 01:12)
Sveikos,
Papildyta:
Man sake ateit, po pirmu menesiniu, uzrase rugpjucio 10 d, tai cia beveik menuo be keliu dienu po A  g.gif

Sveikute,
Po A man tepliojo gal kokias 4-5d., pas gine turejau pasirodyti po 10d., o menesines pasirode po 6sav. Bet cia kogero kiekvienai individualiai.
Perskaiciau tavo istorija ir lyg viska isgyvenau isnaujo ir pagalvojau, kad ir man buvo labai svarbu, kad vyras stengesi visapusiskai palaikyti. Kartu paverkem, abu pasikalbejom ir toliau gyvenam su viltim susilaukti grazaus leliaus.
Stiprybes ir tau! 4u.gif
Atsakyti
Merginos,

Laikomės! Manau, svarbiausia nepasiduot ir tikėt smile.gif
Perskaičiau visą forumą nuo pradžios iki galo.
Padariau išvadą, kad reik pozityviai mąstyt ir jei ne antras ir ne trečias, tai ketvirtas kartas bus lėliukas ant rankų smile.gif
Jei tik vyrą šalia turim, tai viskas mūsų rankose 4u.gif

Dėl apsilankymo pas ginę, tai gal lauksiu aš tų mėnesinių, kaip ir sakė, nebent stvertų kokie skausmai ar dar kažkas blogo darytųs... Nes, man rodos, kad jei tyrimai visi ok, tai reiškia, organizmas sveikas ir nėr ten ko pas tuos gydytojus stresuot.
Aš jaučiuos visiškai sveika, ypač fiziškai, nes sportavau daug prieš nėštumą. Jei ne tas keistokas maudimas aplink bambą, tai atrodytų, kad ir nebuvo nieko.

Ai, dar toks vaizdas, kad pačioj makšty kažkoks plyšimas yra, nes kartais nudiegia taip aštriai. Gal čia po A procedūros? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toga: 16 liepos 2012 - 13:29
Sveikutes, perskaiciau kelis Jusu paskutinius postus ir prisiminiau savo isgyvenimus pries 5 metus verysad.gif Ateinu cia, kad Jus padrasinti ir paguosti, viskas Jums pavyks!! sulauksite graziu vaikuciu, esu tuo tikra;
tuomet nebuvau tokia optimistiska, buvo ivairiu minciu, ar tik pastosiu, ar isnesiosiu, kodel man taip atsitiko? pasirodo taip buna, dabar ziuriu i tai kitomis akimis...o po namus jau laksto paauges berniukas wub.gif wub.gif antras nestuma vystesi kuo puikiausiai!! maziukas gime virs 4 kg:)) i 56 cm:)) aisku visa nestuma buvo pilna baimiu, "sedejau" ant progesterono, bet rezultata turime!!

Toga (nezinau ar gerai parasiau nicka) - gerai, kad pradejote gerti antibiotika, man abrazija atliko kitoje ligonineje, jie labiau "naturalistai"...niu ir ka, puse metu kankinaus del uzdegimu!
Atsakyti
iki keliu savaiciu naudojote progesterona? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
sveiki ar kam teko pirkt vaistus issaukiancius persileidima?ar padejo?gavau recepta galvoju pirkt ar laukt gal savaime issivalys nes negarantavo kad jie pades:(
Atsakyti
QUOTE(*Infiniti* @ 2012 07 17, 10:21)
sveiki ar kam teko pirkt vaistus issaukiancius persileidima?ar padejo?gavau recepta galvoju pirkt ar laukt gal savaime issivalys nes negarantavo kad jie pades:(

Sveiki,
Man buvo antras su vaistas... kiek supratau, butina gyd prieziura..tuo atveju jei smarkiai pradeciau kraujuoti ir reiketu narkozes ,kad daryti abrazija...tai manau,jei darote savarankiskai,tai reikia buti pasiruosus skubei vaziuoti i ligonine...man asmeniskai puikiai viskas issivale su vaistai, ir dideliu skausmu nebuvo... bet vistiek manau,reikia gyd prieziuros...nes su echo ziuri,ar gerai issivalo...jei ne viskas pasisalina,gali buti gimdos uzdegimas...
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2012 07 17, 08:51)
iki keliu savaiciu naudojote progesterona? g.gif  g.gif  g.gif

Jau nemazai laiko praejo, todel konkreciai nepasakysiu, pasitikejau gyd. nurodymais (Karpenko), kiek ji liepe, tiek ir geriau, sake nutraukti- is karto ir nutraukiau; be to - gavau Luteina (Dufastono atitikmuo), jis ciulpiamas - manau ir dozavimas kitoks buvo nei Dufastono;
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti