Sveikos,as susidomejau akupunktura,nes esu skaiciusi,kad daug kam padejo po persileidimu isnesioti kudiki,ka manote,,gal estae bandziusios?

QUOTE(bellezza @ 2012 06 12, 20:45)
Aš visiškai neprieštarauju jūsų nuomonei, tik sakau kokią savo poziciją šiuo klausimu išdėstė man Abraitis, kai pas jį buvau. Bet čia yra jo nuomonė. Jei tik norėsite, tikrai patars kokius tyrimus galima pasidaryti tokiu atveju.
sveikutės,
taip šventa tiesa, daktr Abraitis priima tik po 2 ar daugiau perisieidimų, kad ir kaip skaudu būtų tai išgyventi... aš pas jį pakliuvau tik po 3. persileidimo.... ir esu labai dėkinga jam už suteiktą galimybę susilaukti savo dukryčių, kad ri mažai man vilčių buvo duota , nes tyrimai rodė ne kokias diagnozes.... kad ir dar du kartus jau būdama šio daktaro priežiūroje neišnešiojau.... nes čia jau buvo vaistų pradėjimo vartoti niuansai...
o po 1 persileidmo nedaro tyrimų, nes skaito, jog gali būti daug įvairių priežasčių, o jau po 2 ar daugiau netekčių yra daugiua tikimybės, jog kaltas AFS....
pas šį daktarą prieiti nėra taip jau labai lengva, nes dirba kabinete vos kelias val per savaitę, ir vos tik padavus talonus į registratūrą , tiksliai nepasakysiu kurią mėnesio dieną, jie moment išgraibstomi.... todėl siūlyčiau susižinoti tiksliai kurią dieną gaunami talonai ir tą dieną nuo ankstyvo ryto bandyti ,,pasigauti" taloną per internetą...
beje, jei su antru bandymu nedarant jokių tyrimu visgi baisu rizikuoti, tai kai kurie ginekologai pasiūlo (nes taip skirtų ir daktr Abraitis atlikęs tyrimus) kurį laiką prieš pastojant ir jau pastojus (praktiškai reikia gerti iki 36 sav.) gerti 100 mg aspiriną ( aš gėriau Thrombo ass) , kuris tikrai nieko nepakenks jūsų organizmui, o jo fukcija-suskystinti kraują, kad neužsikištų kraujagyslės ir paduotų pakankamai mažyliui kraujo bei kartu su juo reiklaingų maistingų medžiagų.... tai va, galite pasikonsultuoti ir su savo gin dėl aspirino vartojimo prieš planuojant sekantį mažylį..... kai kurioms turinčioms AFS mamytėms pakanka vien tik aspirino, jog sėkmingai išnešioti mažylį..... o jei dar nepasisektų, tuomet jau tikrai reikalingi išsamūs tyrimai ir .... patvirtinus AFS lauktų į pilvo raumenis leidžiami nepigūs vaistukai... bet tai nėra visai baisu dėl savo stebukliukų

stiprybės ir sėkmės visoms

Sveikos merginos
Aš kaip vėjo blaškoma vis...
Nebežinau nei ką toliau tirtis nei kur toliau kreiptis...
Buvau pas Abraitį po dviejų nesivystančių tyrė dėl AFS (neigiamas), kariotipa tyrė (viskas gerai) dėl skydliaukės irgi nieko neranda...
Ką toliau tirtis ką toliau daryt?
Bandom 3 kartą... bet vis neišeina.... geriu įvairius vitaminus... bet atrodo irgi gero nieko...

Buvau pas Abraitį po dviejų nesivystančių tyrė dėl AFS (neigiamas), kariotipa tyrė (viskas gerai) dėl skydliaukės irgi nieko neranda...
Bandom 3 kartą... bet vis neišeina.... geriu įvairius vitaminus... bet atrodo irgi gero nieko...

QUOTE(nekarita @ 2012 06 13, 10:46)
Sveikos merginos

siūlyčiua tiesiog laukti, kol vėl sėkmingai užkibs, bandyk pagerti aspiriną ir gal vien tik to ir pakaks....
man pvz su mano AFS mistika.... ir ne man vienai.... vat kai tyriaus pas A, tai rado ten man visokių tokių diagnozių, o kai pasidariau tuos pačius tyrimus pas hematologus, ir dar pakartojo, nieko nerado..... tuomet jau ginekologai nurašo, jog tai užslėpta forma....o patys kartoti tyrimus nebepasirašo... bet niekaip nesuprantu, kaip vieną kartą rodo blogus atskymus, kitą- nieko

beje, dar siūlyčiau atsijungti mintimis psichologiškai nuo visų planavimų..... man taip buvo... palaidojom jau visas viltis.... vyras vis kartojo: ,,Vis tiek bus tas pats", pasinėriua į begalę veiklos,... dribau dienomis ir naktimis.... ri sėkmingai pastojau....
o dėl tarpų tarp pastojimų- man iš pradžių sakydavo, jog daryti bent pusmečio tarpą, kad organizmas pailsėtų,o vėliua liepdavo bandyti iš karto, kol organizmas, dar neatsisatatęs, pasiruošęs ir t.t.... bet kažkaip psichologiškai mums taip greitai neišeidavo....
žodžiu siūlau nusiraminti, atittrūkti nuo dideliųplanavimų ir Jūsų mažyliai ateis , kada jie panorės

QUOTE(nekarita @ 2012 06 13, 10:46)
Sveikos merginos

prisideciau prie aspirino nuomones..
kas liecia tirtis... tik neissigask, bet priduok onkocitologini tyrima.. nuo 10 iki 20 ciklo dienos jis tyriamas, poliklinikose akcija, tiria nemokomai. paims tepineli ir tiek..
ar vienodo laiko nustoja vystytis?
QUOTE(sidrulka @ 2012 06 13, 11:17)
siūlyčiua tiesiog laukti, kol vėl sėkmingai užkibs, bandyk pagerti aspiriną ir gal vien tik to ir pakaks....
man pvz su mano AFS mistika.... ir ne man vienai.... vat kai tyriaus pas A, tai rado ten man visokių tokių diagnozių, o kai pasidariau tuos pačius tyrimus pas hematologus, ir dar pakartojo, nieko nerado..... tuomet jau ginekologai nurašo, jog tai užslėpta forma....o patys kartoti tyrimus nebepasirašo... bet niekaip nesuprantu, kaip vieną kartą rodo blogus atskymus, kitą- nieko
tai va, kokie paslaptingi tie mūsų organizmai...

ne organizmai cia... o tas sindromas.. kiek teko dometis, isskaiciau tik pas viena rusu profesoriaus interviu del AFS, kad norint ji nustatyti teisingai, reikia pridavineti iskarto po persileidimo/nesivyustancio per 2 savaites, nes jis labai greitai slepiasi (atseit, padare savo darba, apsaugojo organizma nuo nestumo ir toliau sau tunuoja) ir veliau priduoti rezultatai nebus informatyvus..
Papildyta:
QUOTE(spoolga @ 2012 06 13, 13:01)
bet kuriai, kuriai nera diagnozuota skrandzio opa ir kuri neturi jokiu skrandzio sutrikimu. esant problemoms su skrandziu, aspirinas grieztai draudziamas.
Aspirin Cardio vartoti negalima:
- jeigu yra alergija (padidėjęs jautrumas) acetilsalicilo rūgščiai arba kitiems salicilatams, ar bet kuriai pagalbinei Aspirin Cardio medžiagai;
- jeigu anksčiau vartojant salicilatų arba kitų panašiai veikiančių medžiagų (pvz., nesteroidinių vaistų nuo uždegimo) pasireiškė astma;
- jeigu yra ūminė skrandžio arba dvylikapirštės žarnos opa;
- jeigu sergate hemoragine diateze (liga, pasireiškianti dažnomis kraujosruvomis, kraujavimu iš nosies ir dantenų, ilgai trunkančiu kraujavimu iš paviršinių žaizdų);
- jeigu sergate sunkiu inkstų funkcijos nepakankamumu;
- jeigu sergate sunkiu kepenų funkcijos nepakankamumu;
- jeigu sergate sunkiu širdies nepakankamumu;
- jeigu vartojate 15 mg ar didesnę metotreksato dozę per savaitę (metotreksatas yra vaistas, kuriuo gydomos įvairios vėžio rūšys, reumatoidinis artritas ir kitos autoimuninės ligos);
- jeigu esate paskutiniame nėštumo trimestre.
Specialių atsargumo priemonių reikia
Aspirin Cardio galima vartoti toliau išvardytais atvejais tik įvertinus galimo pavojaus ir naudos sveikatai santykį. Pasakykite gydytojui:
- jeigu yra alergija (padidėjęs jautrumas) kitiems vaistams nuo skausmo (analgetikams), priešuždegiminiams vaistams, vaistams, kuriais gydomas reumatas, taip pat jei yra kitokia alergija;
- jeigu anksčiau buvo virškinimo trakto opų, įskaitant lėtinę ar pasikartojančią opaligę;
- jeigu anksčiau pasireiškė kraujavimas iš virškinimo trakto;
- jeigu kartu vartojate kitų kraujo krešėjimą stabdančių vaistų (antikoaguliantų);
- jeigu sergate inkstų funkcijos sutrikimu;
- jeigu sergate kepenų funkcijos sutrikimu;
- jeigu kartu vartojate ibuprofeno (tai vaistas nuo skausmo ir uždegimo). Šis vaistas gali mažinti gydomąjį Aspirin Cardio poveikį.
Aspirin Cardio gali paskatinti bronchų spazmą ir sukelti astmos priepuolį arba kitokią alerginę reakciją. Tokio poveikio rizika didesnė tiems asmenims, kuriems yra astma, šienligė, nosies polipai, lėtinė kvėpavimo takų liga, ar pasireiškė alerginių reakcijų (pvz., odos reakcijos, niežulys, dilgėlinė) kitoms medžiagoms.
Prieš operaciją ligoniai dėl Aspirin Cardio vartojimo turi pasitarti su gydytoju.
Mažos aspirino dozės slopina šlapimo rūgšties pašalinimą iš organizmo. Tai gali išprovokuoti podagros priepuolį asmenims, kurie turi tokį polinkį.
Aspirin Cardio, nepasitarus su gydytoju, negalima vartoti vaikų ir paauglių virusinėms infekcijoms, pasireiškiančioms su karščiavimu arba be jo, gydyti. Sergant kai kuriomis virusinėmis ligomis, ypač A tipo gripu, B tipo gripu ir vėjaraupiais, yra Reye sindromo labai reto, bet galimai gyvybei pavojingo sutrikimo, kuriam prasidėjus būtina skubi medicinos pagalba rizika. Vartojant Aspirin Cardio, ši rizika gali padidėti; tačiau priežastinis ryšys nėra įrodytas. Jei, sergant minėtomis ligomis, prasideda nepaliaujamas vėmimas, tai gali būti Reye sindromo požymis.
Nėštumas
Prieš vartojant bet kokį vaistą, būtina pasitarti su gydytoju arba vaistininku.
Negalima atmesti tikimybės, kad, ankstyvuoju nėštumo laikotarpiu vartojant aspiriną, gali padidėti persileidimų ir apsigimimų rizika.
Pirmąjįšeštąjį nėštumo mėnesiais Aspirin Cardio vartoti negalima, nebent neabejotinai būtina. Jei Jūs esate nėščia arba norite pastoti ir Jums būtina vartoti Aspirin Cardio, gydytojas Jums skirs kuo mažesnį dozę ir gydys kuo trumpesnį laiką.
Aspirin Cardio, vartojamas paskutinius 3 nėštumo mėnesius, gali pailginti nėštumo trukmę ir slopinti gimdos susitraukimus bei daryti toksinį poveikį vaisiaus širdžiai ir plaučiams, sutrikdyti inkstų funkciją. Be to, gali padidėti ir motinos, ir vaisiaus polinkis į kraujavimą.
Trečiąjį nėštumo trimestrą Aspirin Cardio vartoti negalima.
tai ir pas mus galėtų nukreipti tirtis būtent tokiu laiku po persileidimų, o ne bet kada, kada gauni taloną pas gyd....
dar dėl aspirino... aš pati gėriau Thrombo ass, jis būtent skirtas skystinti kraują, nors kiek žinau kitos merginos geria ir kitokį ir joms suveikia....
o šiaip pagal gyd rekomendacijas jį reikėtų gerti keli mėn prieš planuojant pastojimą.... bet mes savo dukryčių, nei vienos nei kitos taip jau griežtai neplanavome, tai pradėjau gerti tik pamačiusi teigiamą nėštumo testą ir suveikė...
o jo dozės skiriamos pagl kūno svorį.... kadangi mano buvau jau virš 80 kg, tai gėriau 2 tabletytes per dieną po 100 mg
dar dėl aspirino... aš pati gėriau Thrombo ass, jis būtent skirtas skystinti kraują, nors kiek žinau kitos merginos geria ir kitokį ir joms suveikia....
o šiaip pagal gyd rekomendacijas jį reikėtų gerti keli mėn prieš planuojant pastojimą.... bet mes savo dukryčių, nei vienos nei kitos taip jau griežtai neplanavome, tai pradėjau gerti tik pamačiusi teigiamą nėštumo testą ir suveikė...
o jo dozės skiriamos pagl kūno svorį.... kadangi mano buvau jau virš 80 kg, tai gėriau 2 tabletytes per dieną po 100 mg
Tai taip ir nesuprantu del to aspirino. Daug kas geria ir lyg padeda, o vaistu aprasyme parasyta, kad jis gali pakenkt nestumui.......

QUOTE(-vaiva- @ 2012 06 14, 11:08)
Tai taip ir nesuprantu del to aspirino. Daug kas geria ir lyg padeda, o vaistu aprasyme parasyta, kad jis gali pakenkt nestumui....... 

tai čia įdėtas aprašymas Aspirin Cardio, o jums reikėtų vartoti Aspiriną Thrombo Ass

Sveiki,
Kaip tik antradieni buvau pas Abraiti, del AFS sindromo.Pridaviau krauja,atsakymas bus po 1,5 men.Gyd pasake,kad nuo 35 metu ir po 2-3 nesivystanciu nestumu,jau rekomenduoja naudoti aspirina. Jo nuomone,planuoti jau galiu ,mano,kad reikia pradeti gerti aspirina 150 mg/ 1 kr per diena. Tuo atveju jei pastociau,o tyrimo rezultatai butu prasti,tiesiog nuo 6 nestumo savaites reiketu naudoti leidziamus vaistus
Gyd paliko labai gera ispudi :wub:Man tik sunku labai suprasti, kaip gali atsirasti tas AFS kai pirmas nestumas buvo palyginus nesenai (2010 metais) ir viskas ciki ...kas ten taip galejo pasikeisti organizme... Jis panege kitu gyd nuomone,kad nesivystantis nestumas galejo buti del zindymo ( per didelio prolaktino kiekio)sako,kad nevyktu ovuliacija...vz laukiu atsakymo
Kaip tik antradieni buvau pas Abraiti, del AFS sindromo.Pridaviau krauja,atsakymas bus po 1,5 men.Gyd pasake,kad nuo 35 metu ir po 2-3 nesivystanciu nestumu,jau rekomenduoja naudoti aspirina. Jo nuomone,planuoti jau galiu ,mano,kad reikia pradeti gerti aspirina 150 mg/ 1 kr per diena. Tuo atveju jei pastociau,o tyrimo rezultatai butu prasti,tiesiog nuo 6 nestumo savaites reiketu naudoti leidziamus vaistus

Gyd paliko labai gera ispudi :wub:Man tik sunku labai suprasti, kaip gali atsirasti tas AFS kai pirmas nestumas buvo palyginus nesenai (2010 metais) ir viskas ciki ...kas ten taip galejo pasikeisti organizme... Jis panege kitu gyd nuomone,kad nesivystantis nestumas galejo buti del zindymo ( per didelio prolaktino kiekio)sako,kad nevyktu ovuliacija...vz laukiu atsakymo

QUOTE(sidrulka @ 2012 06 12, 23:49)
... daktr Abraitis priima tik po 2 ar daugiau perisieidimų, kad ir kaip skaudu būtų tai išgyventi... aš pas jį pakliuvau tik po 3. persileidimo....
QUOTE(sidrulka @ 2012 06 13, 11:17)
Labai paguodžiantys patarimai

Visai nebrangūs eksperimentai