Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.37

QUOTE(bastinga @ 2012 02 06, 19:05)
Viliuteee-paskutinė Jūsų suknelė-tikra palaima akims. Labai džiugu matyti, kaip gimsta nauji Jūsų darbai ir nematyti raštų deriniai 4u.gif

O aš rodau kiek kuklesnę vestuvinę suknelę, su kuria jaunoji tekės vasario 11 ax.gif

atsiprašau kad taip isisveržiu i jūsų temą, bet jau senokai stebiu JŪSŲ VISŲ grožius ir žinokit prašiau kad pirštūsi man antrą kartą biggrin.gif nes užsimaniau tekėti pasipuosusi kažkuria tokia suknele wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P@nter@: 07 vasario 2012 - 08:36
[quote=bastinga,2012 02 06, 19:05]
Viliuteee-paskutinė Jūsų suknelė-tikra palaima akims. Labai džiugu matyti, kaip gimsta nauji Jūsų darbai ir nematyti raštų deriniai 4u.gif

O aš rodau kiek kuklesnę vestuvinę suknelę, su kuria jaunoji tekės vasario

aciu,bastinga,uz mano drbo ivertinima,na bet tu del savojo netiesa sakai-KUKLESNE doh.gif nieko sau .NUOSTABI. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O man vis nepasitaiko nuotaku,kurios noretu kazko naujo,niekaip,,neipersu" biggrin.gif .nenori tokia proga eksperimentuoti ir mieliau renkasi,tai kas jau ,,isbandyta" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 07 vasario 2012 - 09:33
QUOTE(bastinga @ 2012 02 06, 19:05)
O aš rodau kiek kuklesnę vestuvinę suknelę, su kuria jaunoji tekės vasario 11 :

Jetau.. Dažnai patingiu pagirti čia esančias mezgėjėles, bet ši.... wub.gif wub.gif Nerealu...kuklu, bet kartu ir taip seksualu...jei dar figurytė daili...
QUOTE(smalsi_ @ 2012 02 06, 19:47)
kuklesnė???????????????? doh.gif
Noriu vėl ištekėti ir pageidautina su tokia suknute  bigsmile.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2012 02 03, 15:05)

retokai cia uzsuku blush2.gif
bet sita suknele NEREALI wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2012 02 06, 18:05)

O aš rodau kiek kuklesnę vestuvinę suknelę, su kuria jaunoji tekės vasario 11 ax.gif

Oho "kukli'... Man tai viena gražiausių paskutiniu metu matytų vestuvinių suknelių wub.gif
Atsakyti
AUKSINE smile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Bastinga- suknelė nerealiai graži wub.gif wub.gif wub.gif , tekėčiau ir tekėčiau su tokia, ir kitokia orginalia ir nematyta, ir ne balta visai, kad tik kas imtų blush2.gif

Viliuteee- suknelės kaip visada- žiauriai fainos, įdomios wub.gif wub.gif

QUOTE(Sirvita @ 2012 01 31, 10:12)
o rankovem megzti turit virbalus su valu trumpu ar su 5-iais virbalais mezget?
tikrai suknute grazesne nei kad orginalas, labai skaniai atrodo thumbup.gif

Ačiū 4u.gif . Visa suknutė tais pačiais virbalais, nekaitaliojau, kad storiai vienodi būtų visur. Nesu nei profesionalė, nei ką- kaip patrodė tuo momentu, taip dariau, kas kad gal biski nepatogu buvo, bet įveikta, sesė patenkinta nešioja thumbup.gif
Atsakyti
Viliute, Bastinga, NUOSTABUS mezginiai wub.gif

Pasirodau ir as savo margute mocherine suknute ax.gif
Kolkas tik ant manekeno.

user posted image

Atsakyti
bastinga, jūsų suknutė tiesiog pasaka, tokia ale vintažinė wub.gif labai labai mano skonio. (gal galit išduot iš kokių siūliukų megzta?)

Mamyte uogyte, nuostabi suknutė . ar čia siūliukai tokie? ar pati derinot spalvas, nes labai gražiai suderintos wub.gif
Atsakyti
Mamyte - Uogyte, superinė suknytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2012 02 07, 16:25)
Viliute, Bastinga, NUOSTABUS mezginiai  wub.gif
Pasirodau ir as savo margute mocherine suknute  ax.gif
Kolkas tik ant manekeno.

jei gerai iziuriu, pasuknele taip pat megztya? Super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2012 02 07, 17:25)
Viliute, Bastinga, NUOSTABUS mezginiai  wub.gif
Pasirodau ir as savo margute mocherine suknute  ax.gif
Kolkas tik ant manekeno.

user posted image

suknele pasakiška
Atsakyti