Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.37

QUOTE(Viliuteee @ 2012 02 03, 17:05)

blink.gif koks grožis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2012 02 03, 20:30)
Kazkada mezgiau klientei sijona, taciau moherinukas jos figurai netiko ir is jo gime suknute jos dukrai. Siandien atvaziavo uzsakyti dar viena suknute ir atveze parodyti kas gi gaviosi is sijonuko. Suknutes virsus  trikotazinis
user posted image

kiek suprantu, rastas sijono ilgintas, o kaip poto kita rasta idet kaip apskaiciuot... kiek suprantu pirmas kiaurarastis kur panasiai eglute gaunasi kartota keleta kartu.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo son: 04 vasario 2012 - 12:43
QUOTE(Ligvita @ 2012 02 03, 18:30)
Kazkada mezgiau klientei sijona, taciau moherinukas jos figurai netiko ir is jo gime suknute jos dukrai. Siandien atvaziavo uzsakyti dar viena suknute ir atveze parodyti kas gi gaviosi is sijonuko. Suknutes virsus  trikotazinis
user posted image

Labai graziai atrodo!Super ideja sijonas megztas, o virsus is trikotazo prisiutas!!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
http://www.facebook....320133081339150
Atsakyti
Viliuteee-paskutinė Jūsų suknelė-tikra palaima akims. Labai džiugu matyti, kaip gimsta nauji Jūsų darbai ir nematyti raštų deriniai 4u.gif

O aš rodau kiek kuklesnę vestuvinę suknelę, su kuria jaunoji tekės vasario 11 ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2012 02 06, 19:05)
O aš rodau kiek kuklesnę vestuvinę suknelę, su kuria jaunoji tekės vasario 11 ax.gif

Bet kokia graži wub.gif . Ir toli gražu ne kukli smile.gif Mano skonio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrasa: 06 vasario 2012 - 18:10
QUOTE(Viliuteee @ 2012 02 03, 15:05)

thumbup.gif

QUOTE(Ligvita @ 2012 02 03, 18:30)

thumbup.gif

QUOTE(bastinga @ 2012 02 06, 18:05)

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernestute: 06 vasario 2012 - 18:18
kuklesnė???????????????? doh.gif
Noriu vėl ištekėti ir pageidautina su tokia suknute bigsmile.gif
Atsakyti
Viliuteee-paskutinė Jūsų suknelė-tikra palaima akims. Labai džiugu matyti, kaip gimsta nauji Jūsų darbai ir nematyti raštų deriniai 4u.gif

user posted image

Tai bent!!! VA CIA TAI MEISTRISKUMAS!!!!
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2012 02 06, 18:05)

user posted image
user posted image

ABSOLIUTUS GROZIS... bigsmile.gif kaip gaila, kad vestuves ne mano lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Viliuteee @ 2012 02 03, 15:05)

Jus sitais savo stebuklais keiciate mano poziuri i moherinukes bigsmile.gif ir tai labai dziugu wub.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti

Na nieko sau kukli bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Tikrai išskirtinė suknelė wub.gif Nuotaka atrodys nuostabiai thumbup.gif
Atsakyti
[quote=bastinga,2012 02 06, 19:05]

O aš rodau kiek kuklesnę vestuvinę suknelę, su kuria jaunoji tekės vasario 11

Ups kokia graži, pasaka, net nesusilaikiau nepagyrus thumbup.gif
Atsakyti