Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.37

[quote=daisy5693,2012 04 24, 08:18]
O jei kažką su viskoze bandyti? Pati dairausi vasarinei suknelei siūlų, bet niekaip neišsirenku. Summer turbūt per stori nėrimui?

Turiu nertą suknutę iš sumer, kažkur jau senokai buvau pasirodžius. Šiam modeliukui manau tikrai per stori. O Fileta butų pats tas, labai smagus siuliukas, dukrai nėriau
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2012 04 23, 22:28)
pasigirsiu per pavasari numegztom lininem suknelem vasarai  blush2.gif

Ko taip nedrasiai? mirksiukas.gif
Turkio spalvos tiesiog nuostabi wub.gif
Raudona ir grazi,bet turiu pastabeliu ax.gif Prie lininio siulo tas atlasinis dirzas kazkaip nesiziuri.Gal koki nerta prisiderinkit.
Ir jei tai butu mano suknele,siek tiek pataisyciau kakliuka ax.gif nors maza iskirpte butu dailiau.Dabar sukneles virsus atrodo kiek ''sunkokas''.Cia tik draugiski pastebejimai,neisizeiskit mirksiukas.gif

QUOTE(daisy5693 @ 2012 04 24, 08:18)
O jei kažką su viskoze bandyti? Pati dairausi vasarinei suknelei siūlų, bet niekaip neišsirenku. Summer turbūt per stori nėrimui?

Zinoma,tiktu Filetta arba galit pabandyt Gazzal 100%viskoze,labai geras metrazas,plonas siulas ir paciupinet mielas,tinkamas nerti.
Atsakyti

Zinoma,tiktu Filetta arba galit pabandyt Gazzal 100%viskoze,labai geras metrazas,plonas siulas ir paciupinet mielas,tinkamas nerti.
[/quote]

Labai ačiū visoms už nuoširdžius patarimus. Kažkaip net nepagalvojau apie 100% viskozę, niekad nesu bandžiusi. Jau dabar spirgu iš smalsumo, noriu greičiau pačiupinėt tuos siūliukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 04 24, 21:53)

Raudona ir grazi,bet turiu pastabeliu ax.gif Prie lininio siulo tas atlasinis dirzas kazkaip nesiziuri.Gal koki nerta prisiderinkit.
Ir jei tai butu mano suknele,siek tiek pataisyciau kakliuka ax.gif nors maza iskirpte butu dailiau.Dabar sukneles virsus atrodo kiek ''sunkokas''.Cia tik draugiski pastebejimai,neisizeiskit mirksiukas.gif

aciu uz pastabeles
nu vat nesumastau ka su tuo dirzu daryt. beda kad siulo praktiskai nebeliko sad.gif
kakliuka norejau specialiai daryt laiveli,man prie mano kriausines figuros tokie geriausia tinka bet ko gero padariau per siaura g.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2012 04 24, 10:49)

mayja jei skaitote rusiskai cia online mezgama ta suknele
http://club.osinka.ru/topic-101239

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2012 04 23, 22:28)
pasigirsiu per pavasari numegztom lininem suknelem vasarai  blush2.gif

Nuostabu!
Kiek siuliuku reikejo ir kokiu nr megzta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Esemesas @ 2012 04 25, 19:34)
Nuostabu!
Kiek siuliuku reikejo ir kokiu nr megzta? 4u.gif

zalioji truputi virs 300 gramu sveria,mezgiau 3 Nr virbalais is dvigubo dvigijo lino (tai is viso 4 siuliukai)
raudonoji 600 mazdaug, taip pat dvigijis dvigubas linas, 1,5 (virsus) ir 1,75 (sijonine dalis) vaseliai
nezinau kuri jus domina tai aprasiau abi

nesioju 36 dydi mazdaug, cia orientacijai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 25 balandžio 2012 - 19:39
QUOTE(qqte @ 2012 04 25, 20:38)
zalioji truputi virs 300 gramu sveria,mezgiau 3 Nr virbalais is dvigubo dvigijo lino (tai is viso 4 siuliukai)
raudonoji 600 mazdaug, taip pat dvigijis dvigubas linas, 1,5 (virsus) ir 1,75 (sijonine dalis) vaseliai
nezinau kuri jus domina tai aprasiau abi

nesioju 36 dydi mazdaug, cia orientacijai

Labiausiai zavi ta zalioji, nes su vasiuku draugauti man sunku; o tas rastelis, rusaites rase, jis kazkaip ypatingai skaitomas? nera geru-isvirksciu eiliu? ar ne taip supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Esemesas @ 2012 04 25, 19:52)
Labiausiai zavi ta zalioji, nes su vasiuku draugauti man sunku; o tas rastelis, rusaites rase, jis kazkaip ypatingai skaitomas? nera geru-isvirksciu eiliu? ar ne taip supratau g.gif

jo ten ripsinis rastelis su kiaurarasciu, vien tik gerom akim
sako sudaro problemu mezgant apvaliai nes tada reikia kas antra eile isvirksciom megzt
todel as mezgiau grynai kaip aprase ne apvaliai o dariau siule nugaroj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2012 04 25, 21:07)
jo ten ripsinis rastelis su kiaurarasciu, vien tik gerom akim
sako sudaro problemu mezgant apvaliai nes tada reikia kas antra eile isvirksciom megzt
todel as mezgiau grynai kaip aprase ne apvaliai o dariau siule nugaroj  4u.gif

dar kvailas klausimas: tai tada galima ja megzti tiesiog pagal rasta geromis-blogomis eilemis?
nu laaabai grazi ji, tikrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Esemesas @ 2012 04 25, 20:41)
dar kvailas klausimas: tai tada galima ja megzti tiesiog pagal rasta geromis-blogomis eilemis?
nu laaabai grazi ji, tikrai  wub.gif

jeigu ne apvaliai siuvant tai abiejose pusese visos akys geros
schemose visos eiles yra pazymetos, viskas pagal rasta
jei apvaliai megzt tai tada kas antra eile reikia isvirksciom megzt
rusaites osinkoje maciau kai kurios mezge paprastai lygiu rastu tiesiog kiaurarasciais panasiais bet man tai daug graziau tie skotiski vien gerom akim
ir man visai jie nesudetingai mezgesi, aisku neziopsot reikia, kai kur paskaiciuot daugiau kai kur pagal rasta viskas matosi
sunkiausiai mezgesi krastukas apatinis biggrin.gif
Atsakyti
mergaites, mezgancios mcherinukes...pasakykškit, prasau, ar labai tokia kliošine suknutė storintų dėvinčią 48-ą dydį? blush2.gif
labai tokios norisi, ir siuliukus vis pakiloju tamsiai mėlynus, bet bijau, kad busiu, kaip sieno kupeta lotuliukas.gif
Atsakyti