...nunertom suknelėm.................
bet laaaaaaabai faina
QUOTE(smalsi_ @ 2012 04 23, 21:45)
raudonoji nerta o zalioji virbalais megzta
QUOTE(qqte @ 2012 04 23, 21:46)
raudonoji nerta o zalioji virbalais megzta
ooooooooooooooooppa, na gi, prašau, tada pasidemonstruoti ant kūno Aš čia prieš išjungdama kompą, akį užmečiau ir matyt ne taip pasirodė
[quote=qqte,2012 04 23, 22:28]
pasigirsiu per pavasari numegztom lininem suknelem vasarai
Gražūs darbeliai
Tikrai neatrodė, kad raudonoji nerta. Net pradėjau įtarinėt, kad žaliąją su mezgimo mašina sugebėjot numegzt . Gerai, kad nepaskubėjau su komentarais. Šaunuolė.
Visada klausiu, koks čia linas? Noriu pirkt, bet niekaip neapsisprendžiu kokį?
Gražūs darbeliai
Tikrai neatrodė, kad raudonoji nerta. Net pradėjau įtarinėt, kad žaliąją su mezgimo mašina sugebėjot numegzt . Gerai, kad nepaskubėjau su komentarais. Šaunuolė.
QUOTE(Januse @ 2012 04 20, 21:27)
O jei kažką su viskoze bandyti? Pati dairausi vasarinei suknelei siūlų, bet niekaip neišsirenku. Summer turbūt per stori nėrimui?
qqte, suknytės labai
Gal galite pasidalinti žaliosios shemute?
Gal galite pasidalinti žaliosios shemute?
QUOTE(daisy5693 @ 2012 04 24, 08:18)
O jei kažką su viskoze bandyti? Pati dairausi vasarinei suknelei siūlų, bet niekaip neišsirenku. Summer turbūt per stori nėrimui?
šitie labai gerai neriasi
QUOTE(qqte @ 2012 04 23, 22:28)
ogo koks greitis
QUOTE(smalsi_ @ 2012 04 23, 21:52)
ooooooooooooooooppa, na gi, prašau, tada pasidemonstruoti ant kūno Aš čia prieš išjungdama kompą, akį užmečiau ir matyt ne taip pasirodė
ant kuno bus veliau kai tinkama pasuknele turesiu, tada dar ir sukneles ilgis koreguosis nes prie pasukneles dar viena neriniu juosta prisisius tiesiog fotkinau raudonaja ir ta paskubom nutraukiau
QUOTE(darbeja @ 2012 04 23, 22:45)
ne masinos nei turiu nei moku ja megzt viskas rankom
linas is cia
mayja jei skaitote rusiskai cia online mezgama ta suknele
http://club.osinka.ru/topic-101239
Summer turbūt per stori nėrimui?
[/quote]
aš iš summer nėriau dukrytei suknele, tai suknytė gavosi storoka. Manau jūsų pasirinktam modeliui summer per stori
[/quote]
aš iš summer nėriau dukrytei suknele, tai suknytė gavosi storoka. Manau jūsų pasirinktam modeliui summer per stori
QUOTE(daisy5693 @ 2012 04 24, 08:18)
Is Summer turiu nerta sijona, kuri deviu jau trecius metus ir esu labai juo patenkinta. O nertai suknelei tikrai per stori
QUOTE(Romap @ 2012 04 18, 11:21)
labai grazi, noreciau ir as tokios