na, modeliuka rinkosi kliente... Tiksliau jau atvaziavo apsisprensusi ir issirinkusi
QUOTE(Ligvita @ 2012 04 18, 21:10)
na, modeliuka rinkosi kliente... Tiksliau jau atvaziavo apsisprensusi ir issirinkusi
na as tikiu ir pati esu mezgusi tokiu dalykeliu, kad... tikrai nesiulyciau bet... klientes noras - sventas jei... nepavyksta perkalbet
bet kokiu atveju esi profesionale ir tavo darbai labai kruopsciai ir graziai atlikti. Butu idealu jei sutaptu mezgejos ir klientes nuomones, bet ...
QUOTE(La Perla @ 2012 04 18, 21:33)
darbas kaip visada - nepriekaistingas. Ligvita - mezgi/neri nuostabiai
taciau.. mano nuomone nelabai vykusiai parinktas modeliukas, jauna moteri sendina , nepabrezia figuros privalumu, nepaslepia trukumu... bet gal skonio reikalas...
taciau.. mano nuomone nelabai vykusiai parinktas modeliukas, jauna moteri sendina , nepabrezia figuros privalumu, nepaslepia trukumu... bet gal skonio reikalas...
arba gal ir spalva ne pagal ja
sveikos, neriu suknyte krikstynoms, tik va priejau prie rankoviu, gal galit patarti kaip padaryti, kad sukneles rankovytes butu pustos
Rankoves galvute megzkit daug platesne negu reikia,o prisiunant surauksit ar suklostuosit.
QUOTE(rasa32 @ 2012 04 19, 18:47)
Rankoves galvute megzkit daug platesne negu reikia,o prisiunant surauksit ar suklostuosit.
nu taip ir dariau. tik man jos kazko nenori pustis, foto nekokia, nes nugaroj nesusegta ir tokia gan buitiska
Reikia daryt dar platesnes.Bet man atrodo,kad didoka suknyte nuneret ,petukai nudribe,todel ir rankovytes bus nudribe,todel pustumas jokio grozio nepriduos.
QUOTE(rasa32 @ 2012 04 19, 19:13)
Reikia daryt dar platesnes.Bet man atrodo,kad didoka suknyte nuneret ,petukai nudribe,todel ir rankovytes bus nudribe,todel pustumas jokio grozio nepriduos.
modeliukas ne sis bus, cia tik ant primatavimo, o laisvas kakliukas nes nesusegta gale
Meginos patarkit koki siula geriausia imti tokios suknelės nėrimui
QUOTE(Januse @ 2012 04 20, 21:27)
Meginos patarkit koki siula geriausia imti tokios suknelės nėrimui
si suknyte buvo nerta ir cia online, ir kiek lygtais prisimenu jeigu nemaisau tai fileta buvo nerta pas kazkuria, ir labai graziai atrode