Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.37

na, modeliuka rinkosi kliente... Tiksliau jau atvaziavo apsisprensusi ir issirinkusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2012 04 18, 21:10)
na, modeliuka rinkosi kliente... Tiksliau jau atvaziavo apsisprensusi ir issirinkusi smile.gif

na as tikiu ir pati esu mezgusi tokiu dalykeliu, kad... tikrai nesiulyciau bet... klientes noras - sventas jei... nepavyksta perkalbet lotuliukas.gif
bet kokiu atveju esi profesionale ir tavo darbai labai kruopsciai ir graziai atlikti. Butu idealu jei sutaptu mezgejos ir klientes nuomones, bet ...
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 04 18, 21:33)
darbas kaip visada - nepriekaistingas. Ligvita - mezgi/neri nuostabiai
taciau.. mano nuomone nelabai vykusiai parinktas modeliukas, jauna moteri sendina , nepabrezia figuros privalumu, nepaslepia trukumu... g.gif  bet gal skonio reikalas...  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif arba gal ir spalva ne pagal ja blush2.gif
Atsakyti
atnešu kelias idėjas vasarai smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
sveikos, neriu suknyte krikstynoms, tik va priejau prie rankoviu, gal galit patarti kaip padaryti, kad sukneles rankovytes butu pustos blush2.gif
Atsakyti
Rankoves galvute megzkit daug platesne negu reikia,o prisiunant surauksit ar suklostuosit.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 04 19, 18:47)
Rankoves galvute megzkit daug platesne negu reikia,o prisiunant surauksit ar suklostuosit.

nu taip ir dariau. tik man jos kazko nenori pustis, foto nekokia, nes nugaroj nesusegta ir tokia gan buitiska
user posted image
Atsakyti
Reikia daryt dar platesnes.Bet man atrodo,kad didoka suknyte nuneret ax.gif ,petukai nudribe,todel ir rankovytes bus nudribe,todel pustumas jokio grozio nepriduos.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 04 19, 19:13)
Reikia daryt dar platesnes.Bet man atrodo,kad didoka suknyte nuneret ax.gif ,petukai nudribe,todel ir rankovytes bus nudribe,todel pustumas jokio grozio nepriduos.

modeliukas ne sis bus, cia tik ant primatavimo, o laisvas kakliukas nes nesusegta gale blush2.gif
Atsakyti
Meginos patarkit koki siula geriausia imti tokios suknelės nėrimui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2012 04 20, 21:27)
Meginos patarkit koki siula geriausia imti tokios suknelės nėrimui

si suknyte buvo nerta ir cia online, ir kiek lygtais prisimenu jeigu nemaisau tai fileta buvo nerta pas kazkuria, ir labai graziai atrode ax.gif
Atsakyti
pasigirsiu per pavasari numegztom lininem suknelem vasarai blush2.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti