Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.37

va cia dar visokių http://www.yarnart.i...ay.aspx?uid=116

man tai negražu margi - tiesiog būtų marga, marga ir visas rašto grožis dings g.gif
skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryke @ 2012 04 18, 17:19)
va cia dar visokių http://www.yarnart.i...ay.aspx?uid=116

man tai negražu margi - tiesiog būtų marga, marga ir visas rašto grožis dings  g.gif
skonio reikalas  mirksiukas.gif

gaila osenkoj nemaciau nei vienos margos, nelabai isivaizduoju kaip ten galutinis rezultatas atrodytu...
nes mintyse tai graziai, o siulo tai pagal mane niekas nenudazys, gal net nuo gelytes dydzio ir spalvos normaliai nepasiskirstytu...
mokeciau nert pasibandyciau pora gelyciu, bet su mano nerimu iki poros menesiu uztruktu tos pora gelyciu.. doh.gif lotuliukas.gif
bet kokiu graziu spalvu imetei........... blink.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 18 balandžio 2012 - 16:26
QUOTE(rasa32 @ 2012 04 18, 16:27)
Matot,jokia spalva nesumazina kuno centimetru mirksiukas.gif bet sviesiam zmogui as kaip tik siulau sviesia spalva,nes tamsi spalva sendins,bus ryski ir labai atkreips demesi i kuno dydi.Nors gal labai jau kritiska sau?

O ta spalva,tai gal nr.12 g.gif ,nors internete ji ten labai ruzava,bet reiktu tikroveje paziuret numeri,nes tikrai egzistuoja labai grazi spalva,pati ciupinejau.

agam, reiktų turbūt keist požiūrį, nes antsvorio tai neturiu, ale nudrožt vistiek būtų ką biggrin.gif internetinėj foto gana ryški atrodo ta 12, o man realiai nelabai jaučiu yra kur ją pamatyti g.gif tiesa, jų pirkti online man duoda tik viena parduotuvė čia g.gif

Dar dėl pasuknės iškart turbūt reiktų susirūpint, kokio tamsumo/šviesumo ji labiau tinkama - tokios pat spalvos kaip siūlas, šviesesnė , tamsesnė??? aišku, turbūt nuomonių ne viena, užtat ir norisi jas išgirsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2012 04 18, 12:09)
ne tu viena tokia, atsispausdinau schemą ir vakare bandysiu nerti, žiuresiu kas gaunasi  blush2.gif

nesigauna doh.gif paprasta apvali gelyte gaunasi o va kaip ja nerti istisai nesuprantu doh.gif
gal kas galetu paaiskinti kaip nerti pagal SIA SCEMA kiek supratau turetu nertis ratu kaip dirzas nepertraukiamai mastau.gif arba gal as kazka ne taip suprantu mastau.gif

QUOTE(Arveda @ 2012 04 18, 13:19)
O atskira tema būtų super  thumbup.gif

Gal kuri sukurtu nes as tai nelabai moku rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P@nter@: 18 balandžio 2012 - 17:37
sukūriau atskirą temukę
Atsakyti
Kazkuri klause kaip atrodo nerinys su margais siulais kaip tik radau pavyzdi user posted image mano nuomone ta suknele kur su rozem nertom tai spec rastas ir spec siulas kuris taip ir eina kad ratu gautusi rozese, o paprastais siulais pereinanciu spalvu butu labai sunku taip atitaikyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 04 17, 21:40)

Gazzal Riva Stretch 91%viskoze,9%lykra(ne elastanas smile.gif  kaip rasiau),100g-500m,mokejau 12lt,pirkau Kaune Dainavos turguje.
Ruosiuos sau suknele megzti,bet irgi tur but reiks nusisauti biggrin.gif ,nes ne kiaurarastis bus.

Sitie siuliukai,daugiau tinka maudomukams(nes jie tamposi),o Gazzal Riva tai fainus suknelems...nors pati dar neisbandziau blush2.gif
Atsakyti
mano nuomone, marga nebutu grazu. Labai jau daug tada visko-ir margumas, ir kvadraciuku rastas, kurio nebesimato, ir kvarbatkos...
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2012 04 18, 17:09)

imeciau tik kaip pavyzdi, svarstau del pries tai imesto modeliuko, kuris visoms patiko, noriu margos ir isskirtines, kad is toli sviesciau... doh.gif  blush2.gif 
tai sakau gal yra kokiu melanziniu graziu... o del siulu firmos tai isvis nieko nesuprantu, ieskau kas nunertu nebrangiai suknele- sakau gal ka paprotins, pasiulys..., bet pries tai bent jau spalva noriu pasirinkt...
tik nezinau ar tokiu buna, kokiu noriu..

Mano nuomone,margumas pasleptu visa grozi ir butu tikrai isskirtine beskonybe,atsiprasau,neisizeiskit,cia mano nuomone ax.gif .Kaip ir auksciau pateiktoj foto(juoda su balta suknele)
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 04 18, 19:12)
Mano nuomone,margumas pasleptu visa grozi ir butu tikrai isskirtine beskonybe,atsiprasau,neisizeiskit,cia mano nuomone ax.gif .Kaip ir auksciau pateiktoj foto(juoda su balta suknele)

o man ta juodai balta tokia fantastiska wub.gif .... vadinas tikrai kiekvienam savas skonis... bet nieko negaliu su savim padaryti- ziauriai megstu marguma doh.gif
user posted image

dar ir sitos sukneles man labai kazkaip demesi traukia
user posted image
user posted image
tik ta antra speju viralais megzta
Atsakyti
Suknute nerta pries simta metu, net praejusiu metu rudeni smile.gif smile.gif
Kliente uzsake dar viena, tai ta proga ir nuotraukeliu sulaukiau
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2012 04 18, 19:21)
Suknute nerta pries simta metu, net praejusiu metu rudeni smile.gif smile.gif
Kliente uzsake dar viena, tai ta proga ir nuotraukeliu sulaukiau

darbas kaip visada - nepriekaistingas. Ligvita - mezgi/neri nuostabiai
taciau.. mano nuomone nelabai vykusiai parinktas modeliukas, jauna moteri sendina , nepabrezia figuros privalumu, nepaslepia trukumu... g.gif bet gal skonio reikalas... g.gif
Atsakyti