niekad nebus panaši suknelė, nerta skirtingų moterų
Einu pavyzdėlį nusinerti
QUOTE(rasa32 @ 2012 04 18, 09:11)
Yra nemazai spalvu,bet visu tikrai neprisimenu As pirkau tokia ''biežinę'' ,uz pieno tamsesne,pilkesne-labai grazia
Ačiū, rasa32
O kaip aš norėėėėčiau tokios šokoladinėėės Bet, artodo, net gamintojo puslapy tokios nėra
ar pelenu rozes-mesos nuoplovu(tokia rausva gesinta )
geras, dar nebuvau girdėjusi
Apsišviečiau spalvine prasme
QUOTE(darbeja @ 2012 04 18, 10:05)
Labai graži , bet aš visiškai pagal tą pačią schemą nebenerčiau, nes neduokdie susitiksit kur nors teatre su vienodom suknelėm ir originalumo kaip nebūta. O darbelio būsit įdėję daug.
Mano virsutine dalis bus visai kitokia, nei nuotraukose (nemaciau nei vieno tokio varianto, koki planuoju). Be to apie siek tiek kitokias kvarbatkeles mastau-gal kiek platesnes. Tai ir gaunasi, kad pasinaudoji tik pacia ideja, o ne aklai kopijuoji
QUOTE(Joll@ @ 2012 04 17, 21:11)
Ačiū už nuorodą
aš jaučiu esu vienintelė kaušpėda, kuri nesupranta, kaip reik ten nerti, kad ne is atskirų kvadratėlių, o juos kartu nerti... man kažkokia mistika...
aš jaučiu esu vienintelė kaušpėda, kuri nesupranta, kaip reik ten nerti, kad ne is atskirų kvadratėlių, o juos kartu nerti... man kažkokia mistika...
ne tu viena tokia, atsispausdinau schemą ir vakare bandysiu nerti, žiuresiu kas gaunasi
QUOTE(Viksė @ 2012 04 17, 22:04)
turbūt imsiuosi šitos suknelės. Labai graži man pasirodė. Ačiū už nuorodą Birželio pradžioje esame pakviesti liudininkais į vestuves, šiandien kaip tik pasivaikščiojau po parduotuves-liūdnas vaizdas. Nieko, kas būtų tinkama mano amžiui-arba paaugliška, arba bobiška O čia, mano nuomone, ir originalu bus tarp nemezgančių, ir pakankamai elegantiška, o ir siūlus turiu... Gal atsirastu norinčių palaikyti kompaniją? Kuo daugiau, tuo linksmiau, ir darbas sparčiau einasi
Gal sakau galima susikurti atskira temą būtent kartu neriančiom tokią suknelę
QUOTE(lemputė @ 2012 04 17, 22:28)
mums irgi vestuvės nusimato, jaunosios švogerka būsiu, tad noriu būt straina Man suknės reiktų rugpjūčiui, bet kadangi visada mezgiau/nėriau dukroms, o sau - nieko, tai truputį baisu - ar sugebėsiu
O mano čia būtų pirmas toks darbas išviso
QUOTE(Viksė @ 2012 04 17, 22:34)
aš šviesiaodė, pilkaakė, nenatūrali raudonplaukė turiu gražios sodrios tamsiai mėlynos spalvos siūlus Gal po 20-ties metų pertraukos man šiemet grįžo mėlynasis periodas. Siūlai Line 164 Java, vašelis 1,5 (mėgstu, kai prigludusi suknelė yra standesnė). Jau ir pvyzdėlį pasinėriau
Šitas neplautas. Kitą turiu išplautą, tai gerokai lygesnis pasidarė.
Šitas neplautas. Kitą turiu išplautą, tai gerokai lygesnis pasidarė.
nerčiau iš baltos spalvos MAXI siūlų, nes planuoju dukros krikštynom pasuknė būtų žydra
Labai jau pasiilgau vasaros... Suknelė "Vasaros gaiva"... bus papildymas
QUOTE(Viksė @ 2012 04 18, 12:04)
Mano virsutine dalis bus visai kitokia, nei nuotraukose (nemaciau nei vieno tokio varianto, koki planuoju). Be to apie siek tiek kitokias kvarbatkeles mastau-gal kiek platesnes. Tai ir gaunasi, kad pasinaudoji tik pacia ideja, o ne aklai kopijuoji
Būtų smalsu sužinoti kokia ta viršutinė dalis bus
QUOTE(P@nter@ @ 2012 04 18, 12:09)
ne tu viena tokia, atsispausdinau schemą ir vakare bandysiu nerti, žiuresiu kas gaunasi
nerčiau iš baltos spalvos MAXI siūlų, nes planuoju dukros krikštynom pasuknė būtų žydra
Nusipirkau siūliukus samanų - garstyčių spalvos, bandysiu ir aš vakare kažką
O atskira tema būtų super
QUOTE(rasa32 @ 2012 04 18, 09:11)
lempute,o nenorit suknelei pilkos spalvos(OnLine Filetta labai graz ,pernai neriau) ar pelenu rozes-mesos nuoplovu(tokia rausva gesinta )
hm, jo gražu tai gražu, tik ar prie tokių spalvų, tiksliau ar prie figūros, kuri neatitinka 60/90/60 , vaizdelis nebus dar "platesnis"
tiesa, kuri čia ta nuplovinė mesinė spalva? koks nr ?
Įdomu ..kaip manot? ar tiktų storuliukei tokia suknelė iš kvadratėlių?aš irgi neriu tik vaikam, o sau nesugalvoju ką niusinert
QUOTE(lemputė @ 2012 04 18, 14:17)
hm, jo gražu tai gražu, tik ar prie tokių spalvų, tiksliau ar prie figūros, kuri neatitinka 60/90/60 , vaizdelis nebus dar "platesnis"
Matot,jokia spalva nesumazina kuno centimetru bet sviesiam zmogui as kaip tik siulau sviesia spalva,nes tamsi spalva sendins,bus ryski ir labai atkreips demesi i kuno dydi.Nors gal labai jau kritiska sau?
O ta spalva,tai gal nr.12 ,nors internete ji ten labai ruzava,bet reiktu tikroveje paziuret numeri,nes tikrai egzistuoja labai grazi spalva,pati ciupinejau.
QUOTE(giestrav @ 2012 04 18, 14:49)
Įdomu ..kaip manot? ar tiktų storuliukei tokia suknelė iš kvadratėlių?aš irgi neriu tik vaikam, o sau nesugalvoju ką niusinert
Cia tik Jus pati turit save kritiskai ivertinti
as gal ne i tema, bet merginos, kurios lankotes siulu parduotuvese, gal zinote ar yra tokiu siulu tik su ruzavu? balksva ar rausva, ruzava ir juoda?
kazkas panasaus i sita drugeli?
kazkas panasaus i sita drugeli?
QUOTE(vikosiuks @ 2012 04 18, 17:01)
o kokie čia siūlai man atrodo margų būna VIOLET, Tulip, Lily
QUOTE(Ryke @ 2012 04 18, 17:03)
o kokie čia siūlai man atrodo margų būna VIOLET, Tulip, Lily
neisivaizduoju, gal tokie kokie
imeciau tik kaip pavyzdi, svarstau del pries tai imesto modeliuko, kuris visoms patiko, noriu margos ir isskirtines, kad is toli sviesciau...
tai sakau gal yra kokiu melanziniu graziu... o del siulu firmos tai isvis nieko nesuprantu, ieskau kas nunertu nebrangiai suknele- sakau gal ka paprotins, pasiulys..., bet pries tai bent jau spalva noriu pasirinkt...
tik nezinau ar tokiu buna, kokiu noriu..