Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.37

biggrin.gif niekad nebus panaši suknelė, nerta skirtingų moterų mirksiukas.gif
Einu pavyzdėlį nusinerti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 04 18, 09:11)
Yra nemazai spalvu,bet visu tikrai neprisimenu ax.gif As pirkau tokia ''biežinę'' biggrin.gif ,uz pieno tamsesne,pilkesne-labai grazia smile.gif

Ačiū, rasa32 4u.gif
O kaip aš norėėėėčiau tokios šokoladinėėės wub.gif Bet, artodo, net gamintojo puslapy tokios nėra verysad.gif

ar pelenu rozes-mesos nuoplovu(tokia rausva gesinta smile.gif )

lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras, dar nebuvau girdėjusi lotuliukas.gif
Apsišviečiau spalvine prasme smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2012 04 18, 10:05)
Labai graži  4u.gif , bet aš visiškai pagal tą pačią schemą nebenerčiau, nes neduokdie susitiksit kur nors teatre su vienodom suknelėm ir originalumo kaip nebūta. O darbelio būsit įdėję daug.

Mano virsutine dalis bus visai kitokia, nei nuotraukose (nemaciau nei vieno tokio varianto, koki planuoju). Be to apie siek tiek kitokias kvarbatkeles mastau-gal kiek platesnes. Tai ir gaunasi, kad pasinaudoji tik pacia ideja, o ne aklai kopijuoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2012 04 17, 21:11)
Ačiū už nuorodą  4u.gif
aš jaučiu esu vienintelė kaušpėda, kuri nesupranta, kaip reik ten nerti, kad ne is atskirų kvadratėlių, o juos kartu nerti... man kažkokia mistika... doh.gif

ne tu viena tokia, atsispausdinau schemą ir vakare bandysiu nerti, žiuresiu kas gaunasi blush2.gif

QUOTE(Viksė @ 2012 04 17, 22:04)
turbūt imsiuosi šitos suknelės. Labai graži man pasirodė. Ačiū už nuorodą  4u.gif  Birželio pradžioje esame pakviesti liudininkais į vestuves, šiandien kaip tik pasivaikščiojau po parduotuves-liūdnas vaizdas. Nieko, kas būtų tinkama mano amžiui-arba paaugliška, arba bobiška  doh.gif O čia, mano nuomone, ir originalu bus tarp nemezgančių, ir pakankamai elegantiška, o ir siūlus turiu... Gal atsirastu norinčių palaikyti kompaniją? Kuo daugiau, tuo linksmiau, ir darbas sparčiau einasi smile.gif

Gal sakau galima susikurti atskira temą būtent kartu neriančiom tokią suknelę 4u.gif

QUOTE(lemputė @ 2012 04 17, 22:28)
mums irgi vestuvės nusimato, jaunosios švogerka būsiu, tad noriu būt straina  biggrin.gif Man suknės reiktų rugpjūčiui, bet kadangi visada mezgiau/nėriau dukroms, o sau - nieko, tai  truputį baisu - ar sugebėsiu  doh.gif

O mano čia būtų pirmas toks darbas išviso doh.gif

QUOTE(Viksė @ 2012 04 17, 22:34)
aš šviesiaodė, pilkaakė, nenatūrali raudonplaukė smile.gif turiu gražios sodrios tamsiai mėlynos spalvos siūlus smile.gif Gal po 20-ties metų pertraukos man šiemet grįžo mėlynasis periodas. Siūlai Line 164 Java, vašelis 1,5 (mėgstu, kai prigludusi suknelė yra standesnė). Jau ir pvyzdėlį pasinėriau smile.gif

user posted image

Šitas neplautas. Kitą turiu išplautą, tai gerokai lygesnis pasidarė.

nerčiau iš baltos spalvos MAXI siūlų, nes planuoju dukros krikštynom pasuknė būtų žydra 4u.gif
Atsakyti
Labai jau pasiilgau vasaros... smile.gif Suknelė "Vasaros gaiva"... bus papildymas mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2012 04 18, 12:04)
Mano virsutine dalis bus visai kitokia, nei nuotraukose (nemaciau nei vieno tokio varianto, koki planuoju). Be to apie siek tiek kitokias kvarbatkeles mastau-gal kiek platesnes. Tai ir gaunasi, kad pasinaudoji tik pacia ideja, o ne aklai kopijuoji smile.gif

Būtų smalsu sužinoti kokia ta viršutinė dalis bus 4u.gif

QUOTE(P@nter@ @ 2012 04 18, 12:09)
ne tu viena tokia, atsispausdinau schemą ir vakare bandysiu nerti, žiuresiu kas gaunasi  blush2.gif
Gal sakau galima susikurti atskira temą būtent kartu neriančiom tokią suknelę  4u.gif
O mano čia būtų pirmas toks darbas išviso  doh.gif
nerčiau iš baltos spalvos MAXI siūlų, nes planuoju dukros krikštynom pasuknė būtų žydra  4u.gif

Nusipirkau siūliukus samanų - garstyčių spalvos, bandysiu ir aš vakare kažką blush2.gif
O atskira tema būtų super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 04 18, 09:11)
lempute,o nenorit suknelei pilkos spalvos(OnLine Filetta labai graz wub.gif ,pernai neriau) ar pelenu rozes-mesos nuoplovu(tokia rausva gesinta smile.gif )

hm, jo gražu tai gražu, tik ar prie tokių spalvų, tiksliau ar prie figūros, kuri neatitinka 60/90/60 , vaizdelis nebus dar "platesnis" unsure.gif

tiesa, kuri čia ta nuplovinė mesinė spalva? g.gif koks nr ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lemputė: 18 balandžio 2012 - 13:19
Įdomu g.gif ..kaip manot? ar tiktų storuliukei tokia suknelė iš kvadratėlių?aš irgi neriu tik vaikam, o sau nesugalvoju ką niusinert verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lemputė @ 2012 04 18, 14:17)
hm, jo gražu tai gražu, tik ar prie tokių spalvų, tiksliau ar prie figūros, kuri neatitinka 60/90/60 , vaizdelis nebus dar "platesnis"  unsure.gif

tiesa, kuri čia ta nuplovinė mesinė spalva?  g.gif koks nr ?

Matot,jokia spalva nesumazina kuno centimetru mirksiukas.gif bet sviesiam zmogui as kaip tik siulau sviesia spalva,nes tamsi spalva sendins,bus ryski ir labai atkreips demesi i kuno dydi.Nors gal labai jau kritiska sau?

O ta spalva,tai gal nr.12 g.gif ,nors internete ji ten labai ruzava,bet reiktu tikroveje paziuret numeri,nes tikrai egzistuoja labai grazi spalva,pati ciupinejau.

QUOTE(giestrav @ 2012 04 18, 14:49)
Įdomu g.gif ..kaip manot? ar tiktų storuliukei tokia suknelė iš kvadratėlių?aš irgi neriu tik vaikam, o sau nesugalvoju ką niusinert verysad.gif

Cia tik Jus pati turit save kritiskai ivertinti mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image as gal ne i tema, bet merginos, kurios lankotes siulu parduotuvese, gal zinote ar yra tokiu siulu tik su ruzavu? balksva ar rausva, ruzava ir juoda?
kazkas panasaus i sita drugeli?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2012 04 18, 17:01)
kazkas panasaus i sita drugeli?
user posted image

o kokie čia siūlai g.gif man atrodo margų būna VIOLET, Tulip, Lily g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryke @ 2012 04 18, 17:03)
o kokie čia siūlai  g.gif  man atrodo margų būna VIOLET, Tulip, Lily  g.gif

neisivaizduoju, gal tokie kokie
user posted image
imeciau tik kaip pavyzdi, svarstau del pries tai imesto modeliuko, kuris visoms patiko, noriu margos ir isskirtines, kad is toli sviesciau... doh.gif blush2.gif
tai sakau gal yra kokiu melanziniu graziu... o del siulu firmos tai isvis nieko nesuprantu, ieskau kas nunertu nebrangiai suknele- sakau gal ka paprotins, pasiulys..., bet pries tai bent jau spalva noriu pasirinkt...
tik nezinau ar tokiu buna, kokiu noriu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 18 balandžio 2012 - 16:17