turbūt imsiuosi šitos suknelės. Labai graži man pasirodė. Ačiū už nuorodą Birželio pradžioje esame pakviesti liudininkais į vestuves, šiandien kaip tik pasivaikščiojau po parduotuves-liūdnas vaizdas. Nieko, kas būtų tinkama mano amžiui-arba paaugliška, arba bobiška O čia, mano nuomone, ir originalu bus tarp nemezgančių, ir pakankamai elegantiška, o ir siūlus turiu... Gal atsirastu norinčių palaikyti kompaniją? Kuo daugiau, tuo linksmiau, ir darbas sparčiau einasi
QUOTE(Viksė @ 2012 04 17, 22:04)
turbūt imsiuosi šitos suknelės. Labai graži man pasirodė. Ačiū už nuorodą Birželio pradžioje esame pakviesti liudininkais į vestuves, šiandien kaip tik pasivaikščiojau po parduotuves-liūdnas vaizdas. Nieko, kas būtų tinkama mano amžiui-arba paaugliška, arba bobiška O čia, mano nuomone, ir originalu bus tarp nemezgančių, ir pakankamai elegantiška, o ir siūlus turiu... Gal atsirastu norinčių palaikyti kompaniją? Kuo daugiau, tuo linksmiau, ir darbas sparčiau einasi
mums irgi vestuvės nusimato, jaunosios švogerka būsiu, tad noriu būt straina Man suknės reiktų rugpjūčiui, bet kadangi visada mezgiau/nėriau dukroms, o sau - nieko, tai truputį baisu - ar sugebėsiu
Ačiū dėl siūlų, bet pasirodo dar ir spalvą yra rimtas reikalas išsirinkti? Kaip manot, šviesiaodei, žaliaakei, rudaplaukei kas tiktų ryškias spalvas kažkaip iškart atmetu, per blyški aš joms , lieka švelnūs
Vikse, kokios spalvos siūlus turit?
aš šviesiaodė, pilkaakė, nenatūrali raudonplaukė turiu gražios sodrios tamsiai mėlynos spalvos siūlus Gal po 20-ties metų pertraukos man šiemet grįžo mėlynasis periodas. Siūlai Line 164 Java, vašelis 1,5 (mėgstu, kai prigludusi suknelė yra standesnė). Jau ir pvyzdėlį pasinėriau
Šitas neplautas. Kitą turiu išplautą, tai gerokai lygesnis pasidarė.
QUOTE(rasa32 @ 2012 04 17, 21:40)
Nerkit is atskiru kvadrateliu tiesiog juos reiks sunerti ir daugiau siulu galu paslepti
Papildyta:
Gazzal Riva Stretch 91%viskoze,9%lykra(ne elastanas kaip rasiau),100g-500m,mokejau 12lt,pirkau Kaune Dainavos turguje.
Ruosiuos sau suknele megzti,bet irgi tur but reiks nusisauti ,nes ne kiaurarastis bus.
Papildyta:
Gazzal Riva Stretch 91%viskoze,9%lykra(ne elastanas kaip rasiau),100g-500m,mokejau 12lt,pirkau Kaune Dainavos turguje.
Ruosiuos sau suknele megzti,bet irgi tur but reiks nusisauti ,nes ne kiaurarastis bus.
As kai neriu is kvadratuku tai nerdama paskutine eile suneriu su kitu kvadrateliu
Kaip ši suknutė vilioja
Prisijungciau nerti kartu, bet vis dar nebaigiau savo vasarinio sijono...
Ir aš kartu dar dukterėčiai krikštynoms airišku raštu megztuką neriu. Tikiuosi viską spėti. Jei ką-aukosiu miegą. Tada paakių spalva bus priderinta prie suknelės Sutaupysiu ant makiažo
QUOTE(rasa32 @ 2012 04 17, 21:40)
Na jei is vienos gijos megsi tada panasu kad teks
kazkaip ziuriu musu internetines pardes dar nesiulo situ siuliuku, reiks ir man kur turguj paziuret..arba apsistot ties Begonia ..
Papildyta:
QUOTE(dahlia+++ @ 2012 04 17, 22:04)
O spalvų ten yra pasirinkimas? Pvz. šokolado, kakavos (
Kazkodel ir as dairausi butent situ spalvu
QUOTE(dahlia+++ @ 2012 04 17, 22:04)
O spalvų ten yra pasirinkimas? Pvz. šokolado, pieno, kakavos (na ir kitų skanėstų )? Mane labai tokios šį sezoną traukia, bet nerandu arba tinkamo storio, arba sudėties..
Yra nemazai spalvu,bet visu tikrai neprisimenu As pirkau tokia ''biežinę'' ,uz pieno tamsesne,pilkesne-labai grazia
O juos megzti reikia tik is 1siulo,nes nors metrazas didelis,bet siulas nera labai plonas,nr.4drasiai galima,o gal ir kokiu nr.5virbalais butu grazu(kiaurarastis tai tikrai).
O tos nertos ir as labai noreciau.
lempute,o nenorit suknelei pilkos spalvos(OnLine Filetta labai graz ,pernai neriau) ar pelenu rozes-mesos nuoplovu(tokia rausva gesinta )
QUOTE(Viksė @ 2012 04 17, 23:34)
aš šviesiaodė, pilkaakė, nenatūrali raudonplaukė turiu gražios sodrios tamsiai mėlynos spalvos siūlus Gal po 20-ties metų pertraukos man šiemet grįžo mėlynasis periodas. Siūlai Line 164 Java, vašelis 1,5 (mėgstu, kai prigludusi suknelė yra standesnė). Jau ir pvyzdėlį pasinėriau
prsijungciau bet nemoku vaseliu nert.. gal kas virbalais ...
QUOTE(kristinkag @ 2012 04 17, 21:43)
As kai neriu is kvadratuku tai nerdama paskutine eile suneriu su kitu kvadrateliu
Gal paaiskintumet neprityrusiai nerejai, kaip neriant paskutine eile sujungiami kvardatai? As irgi noriu tokios sukneles
Sveikos mezgėjėlės,
Aš seku šią temą ir žaviuosi gražiais darbeliais. Gal ir be reikalo, bet pasakysiu savo nuomonę dėl suknelės, kurią daugelis norit nert. Labai graži , bet aš visiškai pagal tą pačią schemą nebenerčiau, nes neduokdie susitiksit kur nors teatre su vienodom suknelėm ir originalumo kaip nebūta. O darbelio būsit įdėję daug. Yra daugybė gėlyčių ir apnėrimo schemų įvairiausių, galima pasirinkt ir šiek tiek kitokį variantą, pasinaudojant šito modeliuko įdėja. Bet čia tik mano nuomonė, tikrai nenoriu atmušt Jūsų entuziazmo.
Aš seku šią temą ir žaviuosi gražiais darbeliais. Gal ir be reikalo, bet pasakysiu savo nuomonę dėl suknelės, kurią daugelis norit nert. Labai graži , bet aš visiškai pagal tą pačią schemą nebenerčiau, nes neduokdie susitiksit kur nors teatre su vienodom suknelėm ir originalumo kaip nebūta. O darbelio būsit įdėję daug. Yra daugybė gėlyčių ir apnėrimo schemų įvairiausių, galima pasirinkt ir šiek tiek kitokį variantą, pasinaudojant šito modeliuko įdėja. Bet čia tik mano nuomonė, tikrai nenoriu atmušt Jūsų entuziazmo.