Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.37

QUOTE(astuliukass @ 2012 04 17, 13:04)
nezinau ar apie tokius siuliukus kalbat, bet siandien kaip tik suknutei megzti pirkau siuliukus GAZZAL RIVA 100 % viskoze.

Jus planuojat megzt ar nert suknute?
Is keliu giju galvojat?
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 04 17, 14:21)
Jus planuojat megzt ar nert suknute?
Is keliu giju galvojat?

planuoju megzti is vienos gijeles, noriu kad butu tokia lengvute vasarine suknute smile.gif
Atsakyti
user posted image
gal kas netycia turite sukneles schemute?
Atsakyti
Mane irgi domintu sios suknutes schemute blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2012 04 17, 20:04)
gal kas netycia turite sukneles schemute?

QUOTE(Joll@ @ 2012 04 17, 20:22)
Mane irgi domintu sios suknutes schemute  blush2.gif

http://club.osinka.r...118769?&start=0
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 04 17, 20:35)

kaip cia greit pagalbos galima sulaukti, super!!! - labai labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 17 balandžio 2012 - 19:41
Ačiū už nuorodą 4u.gif
aš jaučiu esu vienintelė kaušpėda, kuri nesupranta, kaip reik ten nerti, kad ne is atskirų kvadratėlių, o juos kartu nerti... man kažkokia mistika... doh.gif
Atsakyti
Nerkit is atskiru kvadrateliu mirksiukas.gif tiesiog juos reiks sunerti ir daugiau siulu galu paslepti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ingapoc @ 2012 04 16, 12:44)
o tu Gazzal gal visa pavadinima prisimeni, netas keizmeta nieko panasaus ir siulai.eu nerandu..irgi suknute megsi is ju?

Gazzal Riva Stretch 91%viskoze,9%lykra(ne elastanas smile.gif kaip rasiau),100g-500m,mokejau 12lt,pirkau Kaune Dainavos turguje.
Ruosiuos sau suknele megzti,bet irgi tur but reiks nusisauti biggrin.gif ,nes ne kiaurarastis bus.
Atsakyti
labos....
sakykit, kokius siūliukus patartumėte rinktis kad ir aukščiau esančiai suknelei? norisi, kad atrodytų puošniai, nebūtų bais plonas, na norėčiau nerti 1,5 vąšeliu, tikrai ne mažesniu biggrin.gif ir kaip apsiskaičiuoti metražą g.gif čia turbūt misija neįmanoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lemputė @ 2012 04 17, 21:49)
labos....
sakykit, kokius siūliukus patartumėte rinktis kad ir aukščiau esančiai suknelei? norisi, kad atrodytų puošniai, nebūtų bais plonas, na norėčiau nerti 1,5 vąšeliu, tikrai ne mažesniu  biggrin.gif ir kaip apsiskaičiuoti metražą  g.gif čia turbūt misija neįmanoma  doh.gif

On Line Filetta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lemputė @ 2012 04 17, 21:49)
labos....
sakykit, kokius siūliukus patartumėte rinktis kad ir aukščiau esančiai suknelei? norisi, kad atrodytų puošniai, nebūtų bais plonas, na norėčiau nerti 1,5 vąšeliu, tikrai ne mažesniu  biggrin.gif ir kaip apsiskaičiuoti metražą  g.gif čia turbūt misija neįmanoma  doh.gif

Pritariu del Filleta.Reiks apie 400-500g.Na,zinoma,viskas priklauso nuo kuno sudejimo,sukneles ilgio.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 04 17, 21:40)
Gazzal Riva Stretch 91%viskoze,9%lykra(ne elastanas smile.gif  kaip rasiau),100g-500m,mokejau 12lt,pirkau Kaune Dainavos turguje.

O spalvų ten yra pasirinkimas? Pvz. šokolado, pieno, kakavos (na ir kitų skanėstų biggrin.gif biggrin.gif )? Mane labai tokios šį sezoną traukia, bet nerandu arba tinkamo storio, arba sudėties..
Atsakyti