Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.37

QUOTE(Marmaledas @ 2012 01 30, 01:05)
Vau  wub.gif  su Jūsų tempais ir grožiais sunku lygintis, bet  pasirodysiu ir aš savo naktinį darbelį

user posted image
  Siūlai Teksrena 90 proc. vilna, 10 proc. poliamidas (su žalia etikete). Suėjo 4 matkiukai po 300 metrų, 38-40 dydis čia. Idėja ir raštas
http://public.fotki....-ir/00b-vi.html
http://public.fotki....-medium2-1.html
Biski patiuninguota pagal save, nemoku tiksliai kopint, man reikia savaip nors ką nors perdirbt  Megzta apvaliai, rankovės irgi, tad siūlės tik dvi- rankovės prie korpuso prisiūtos, ir kalnieriaus nugarinė dalis prisiūta, nes pratęsiau pynę aplink visą kaklą. Tiek tų ypatumų iš mano pusės.

O, kokia puiki šokoladinė suknytė wub.gif Siūlai puikiai blizga wub.gif Noriu noriu noriu gauti tų siūlų spalvos kodą, prašau flirt.gif

Tikrai dailiai pavykęs mezginys.

Chimeros suknios man mintis graži, tik norėtųsi tankesnio suknios "audinio".

Viluteee suknia ant juodo fono atrodo perktauta, nors panašios pavyzduke - nuotakiškai kiek tortiškai daili.

Ligvitos mažos fėjos apdariukas baaaltas, ania?
Atsakyti
Marmeladas, puiku thumbup.gif Tik ar as viena nematau originalo? ax.gif smalsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2012 01 30, 02:05)

nuostabu nuostabu nuostabu bigsmile.gif ! nezmoniskai grazu. tokia neissisokanti, neperkrauta, bet itin puosni suknele. dailiai numegzta. tikrai nuostabiai atrodysit su ja, saunuole 4u.gif

originalas buvo idetas ir rastas. ir netgi mezgimo pradzia parodyta, uztat labai idomu pamatyti ir galutini varianta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo persikiuks: 30 sausio 2012 - 10:06
persikiuks, man neatidaro jokios foto, todel ir klausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Marmaledas,nuostabi suknele thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Tikiuosi,nesigailesit,kad is Teksrenos mezget smile.gif Pasidalinkit savo ispudziais po kokiu metu nesiojimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažkaip grėsmingai Rasos32 žinutė nuskambėjo... man tie siūlai tokie faini. taip smagiai mezgasi. bet sarafano užpakalis dukrai labai išdilo, todėl nesiryžtu megzti ilgus mezginius. Galvoju gal pridėjus kokį ploną siūliuką iš nenatūralaus pluošto būtu geriau? g.gif
Bet Marmaledo suknutė fantastiška thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2012 01 30, 09:54)
O, kokia puiki šokoladinė suknytė wub.gif Siūlai puikiai blizga wub.gif Noriu noriu noriu gauti tų siūlų spalvos kodą, prašau flirt.gif

kodukas 690. Aiū už gerą žodį. Na, kaip nešiosis- tauip, sesė labai tokios norėjo, tai dabar turi, man jos apsivilkt neteks. Bent skalbiasi tai gerai. Mezgiau sijoną iš 100proc teksrenos, tai išskalbus į plotį tyso, raštas ten, mat mandras atseit, o šitai- nieko, gal kelis cm į ilgį. Apsirengus labai smagi, nekanda visai. Parašysiu, kai bus panešiota ir paskalbta n kartų, ar dar tinkama išeigai, ar jau nebe.
orginalas
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Ligvita @ 2012 01 30, 09:48)
labai grazi suknute, man tokios minimalistines labai patinka.
Ir tu busi mano gelbetoja, nes man labai labai reikia tos pynes schemos. Gal gali pasidalinti?

ačiū, gelbėju meistrę lotuliukas.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(rasa32 @ 2012 01 30, 10:24)

siūlų dar 6 matkiukai liko cool.gif , tai dukrai sarafaną nurampaliosiu, dar sau gal ką, matysiu gyvai kaip nešiojasi.
Atsakyti
Marmaledas jūsų gražesnė suknelė negu originalo rolleyes.gif
Atsakyti
ačiū, ir malonu kad patiko. Gal dar kas gundysis panašią raizgyt? atkreipkite dėmesį, jog pynių raštas keičiasi kiekvienoje eilėje, tad daaaug patogiau su valu megzt. Bet eina ir su paprastais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 30 sausio 2012 - 17:16
QUOTE(Marmaledas @ 2012 01 30, 12:04)

ačiū, gelbėju meistrę  lotuliukas.gif
user posted image

Aciukas, buvau kazkur sutikusi, bet kaip visada, kai labai greit prireikia rastai dingsta smile.gif
megsiu stai toki paltuka is alpakos siuliuku su silku
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Jau matau originala 4u.gif Net nesusigundyciau tokio megzti. O po Marmeladas suknutes norisi siuliuku ieskotis biggrin.gif
Atsakyti
Chimera, gal gali įdėti savo suknelės raštelį krūtinės 4u.gif
Atsakyti