Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.37

QUOTE(vlasta2 @ 2012 04 09, 13:16)

Labai graži suknelė. Gal galite įdėti sijono schemą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vlasta2 @ 2012 04 09, 12:16)
100 % medvilnė

WAU wub.gif wub.gif Įsimintini Jūsų darbai, nerealūs, priverčia pasitempti. O Jūs raštų derinius pats sugalvojat, ar kartais nubezdžioniuojat, kaip kad dauguma mūsų, moterų?..Ir kiek laiko užtrunka tokį šedevrą nunert? Aš vis kaupiuosi, kaupiuosi, siūlai padėti akis bado.... bet vat to rašto, ar jų derinio niekaip nesusapnuoju. Jūsiškis gaminys laaabai gražus. Viršaus priekis- servetėlės motyvas, jei neklystu g.gif
Atsakyti
user posted image
Mergaitės ačiū už pagyrimus.Įdedu suknelės apačios shemą.Lapus derinu pagal ilgi.
Papildyta:
Na pati tai nesukuriu raštų bet pareku pagal klientės pageidavimą kai ką pakoreguoju,pakeičiu o taip kad ištisai paimtas iš kur nors tai nėr
Atsakyti
QUOTE(vlasta2 @ 2012 04 10, 13:51)
Mergaitės ačiū už pagyrimus.Įdedu suknelės apačios shemą.Lapus derinu pagal ilgi.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labai gražūs ir kruopštūs darbeliai.

O kaip reikia pradėti megzti nuo viršaus, nes man gražiau atrodo megztas rūbas. ar pradedančiai sunku būtų tai įgyvendinti?
Atsakyti
vlasta2, labai graži ir nematyta wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal jau ir nebe madingos, bet ... mano margute is yarnart begonia
user posted image

ir mazei is triusio angora

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vakare.lt @ 2012 04 12, 11:40)

ir mazei is triusio angora

Super mezgimukai, o madinga ar nemadinga- nesvarbu, svarbu gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmeta @ 2012 04 12, 14:48)
Super mezgimukai, o madinga ar nemadinga- nesvarbu, svarbu gražu  thumbup.gif

drinks_cheers.gif labai gražu
Atsakyti
QUOTE(vakare.lt @ 2012 04 12, 11:40)

o banguota dryžiuke su rankelem mezget? ir kiek begoniuku suejo? man tas siulas labai patinka... apie pačia suknele nežinau ak pasakyti nes tikrai truksta žodžiu blush2.gif labai gražu patinka man tokios suknytes
Atsakyti
Vakare.lt Jusu sukneles nuostabios, ypac ta didesnioji smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz pagyrimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ta didzioji daug paprasciau mezges, bet jau ta mazoji doh.gif sakiau tokiais plonais siulais daugiau nebemegsiu schmoll.gif bet didzioji jau issizyze panasios tik su taksu, tai dabar vel pribegom po truputi keikiuos, nu bet gal grazu bus ax.gif
QUOTE(savitre @ 2012 04 12, 18:36)
o banguota dryžiuke su rankelem mezget? ir kiek begoniuku suejo? man tas siulas labai patinka... apie pačia suknele nežinau ak pasakyti nes tikrai truksta žodžiu  blush2.gif  labai gražu patinka man tokios suknytes

rankelem, 2nr. virbalais mirksiukas.gif lotuliukas.gif suejo lygiai 600 g, nors pardaveja sake, kad 400 g per akis, bet man visad didesnio kiekio reikia blush2.gif biggrin.gif iki pazastu apvaliai megzta, paskui jau 2 virbalais.
Atsakyti