Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.37

mamy 24 džiaugiuosi, kad patiko. Bandyk ir tu megzti nuo viršaus , tirai nesudėtinga.
Net pažiūrėjau pro langą, nu nesninga pas mus.
Lusasita graži suknelė. wub.gif
Ligvita tai suknytei tiesiog labai tinka raudona spalva.
karELEvNA graži vasarinukė.
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2012 04 04, 11:34)
mamy 24 džiaugiuosi, kad patiko. Bandyk ir tu megzti nuo viršaus , tirai nesudėtinga.
Net pažiūrėjau pro langą, nu nesninga pas mus.
Lusasita graži suknelė.  wub.gif
Ligvita tai suknytei tiesiog labai tinka raudona spalva.
karELEvNA graži vasarinukė.

aciu..labai seniai nieko nemezgiau..reikia jau ruostis vasarai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mamy 24 @ 2012 04 04, 10:44)
cipa007 tikrai labai gražus darbelis, aš ir noriu pabandyt iš viršaus megzt, bet niekaip neprisiruošiu  smile.gif  4u.gif  thumbup.gif , karELEvNA na mergaitė vasarą pasitiks tikrai labai pasipuošusi, kai už lango taip sninga, tai saulėta spalva pagerina nuotaika  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif

aciu)) taip silciau iskart darosi)
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2012 03 29, 10:38)
nieko naujo, bet ant kiekvieno modelio, su skirtingais aksesuarais truputi kitaip atrodo... tai ir rodausi
user posted image

va šita labai patiko, čia ji kažkaip kitaip atrodo g.gif kokie čia siūlai ? negi irgi kid mocheris g.gif kažkaip nesitiki, jei ne paslaptis parašykit . AČIŪ .
Atsakyti
LIgvita, labai puikus darbas, baltas pavydas ima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 04 04, 10:33)
Ligvita - labai grazu  wub.gif
kazkada mazdaug pries 10 metu turejau tokio modeliuko pirktine megzta juoda suknele (kai dar nereikejo pilvuko itraukinet) tai tooooookia moteriska su ja jauciausi  wub.gif

Kliente labai pergyveno kad storins, bet man tai visai jos nestorina ir labai graziai atrodo

QUOTE(vogels @ 2012 04 04, 17:29)
va šita labai patiko, čia ji kažkaip kitaip atrodo  g.gif  kokie čia siūlai ? negi irgi kid mocheris  g.gif  kažkaip nesitiki,  jei ne paslaptis parašykit . AČIŪ .

Cia Angora2, visas sitas suknutes as mezgu is angoros, kazkaip kritimas grazesnis negu is kid moherio

QUOTE(Lotari @ 2012 04 04, 21:11)
LIgvita, labai puikus darbas, baltas pavydas ima  ax.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2012 04 06, 12:16)
..Cia Angora2, visas sitas suknutes as mezgu is angoros, kazkaip kritimas grazesnis negu is kid moherio
.

ane? g.gif
mezgiau dvi skarutes is angora2, tai net pagalvojau kad suknute is ju nelabai kaip atrodytu g.gif ir siaip nelabai mielas siulas, man tai kanda ax.gif
Atsakyti
sveikos mezgejeles,

pasakykit ar imanoma tokia suknele nunert ir kiek kainuotu ? ax.gif

user posted image
Atsakyti
Su Šv. Velykom visas!!!

Parodysiu paskutinį savo mezgalą. Vilnonis sarafanas. Maniau padėsiu jau iki rudens aš jį spinton, bet kai toks pavasaris, visai gerai jis.
user posted image
Atsakyti
Labai mielas ir tikrai tinkamas siam pavasariui thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
100 % medvilnė
Atsakyti
QUOTE(vlasta2 @ 2012 04 09, 12:16)

Kas čia per erzinimasis? blink.gif Pačios nerta? Interneto platybės?
Pamačiau - ĮSIMYLĖJAU wub.gif
pasiniukštinėjau ax.gif vlasta, jūs šaunuolė bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 09 balandžio 2012 - 13:39
sveikos,
ieskojau skelbimu psl, bet turbut nemoku rasti - IESKAU KAS GALETU MAN NUNERTI SUKNELE.

tokia

user posted image

arba tokia

user posted image

siaip, spalva ir pats rastas gali skirtis, tai jau suderintume su mezgejele.
As pati neturiu tiek kantrybes. O vasarai labai noriu. Esu labai smulkute, kudute - be galo daug darbo nebutu. parasykit i AZ jeigu ka domina
Atsakyti