mamy 24 džiaugiuosi, kad patiko. Bandyk ir tu megzti nuo viršaus , tirai nesudėtinga.
Net pažiūrėjau pro langą, nu nesninga pas mus.
Lusasita graži suknelė.
Ligvita tai suknytei tiesiog labai tinka raudona spalva.
karELEvNA graži vasarinukė.
QUOTE(cipa007 @ 2012 04 04, 11:34)
mamy 24 džiaugiuosi, kad patiko. Bandyk ir tu megzti nuo viršaus , tirai nesudėtinga.
Lusasita graži suknelė.
Lusasita graži suknelė.
aciu..labai seniai nieko nemezgiau..reikia jau ruostis vasarai
Papildyta:
QUOTE(mamy 24 @ 2012 04 04, 10:44)
cipa007 tikrai labai gražus darbelis, aš ir noriu pabandyt iš viršaus megzt, bet niekaip neprisiruošiu , karELEvNA na mergaitė vasarą pasitiks tikrai labai pasipuošusi, kai už lango taip sninga, tai saulėta spalva pagerina nuotaika
aciu)) taip silciau iskart darosi)
QUOTE(Ligvita @ 2012 03 29, 10:38)
nieko naujo, bet ant kiekvieno modelio, su skirtingais aksesuarais truputi kitaip atrodo... tai ir rodausi
va šita labai patiko, čia ji kažkaip kitaip atrodo kokie čia siūlai ? negi irgi kid mocheris kažkaip nesitiki, jei ne paslaptis parašykit . AČIŪ .
LIgvita, labai puikus darbas, baltas pavydas ima
QUOTE(La Perla @ 2012 04 04, 10:33)
Ligvita - labai grazu
kazkada mazdaug pries 10 metu turejau tokio modeliuko pirktine megzta juoda suknele (kai dar nereikejo pilvuko itraukinet) tai tooooookia moteriska su ja jauciausi
kazkada mazdaug pries 10 metu turejau tokio modeliuko pirktine megzta juoda suknele (kai dar nereikejo pilvuko itraukinet) tai tooooookia moteriska su ja jauciausi
Kliente labai pergyveno kad storins, bet man tai visai jos nestorina ir labai graziai atrodo
QUOTE(vogels @ 2012 04 04, 17:29)
va šita labai patiko, čia ji kažkaip kitaip atrodo kokie čia siūlai ? negi irgi kid mocheris kažkaip nesitiki, jei ne paslaptis parašykit . AČIŪ .
Cia Angora2, visas sitas suknutes as mezgu is angoros, kazkaip kritimas grazesnis negu is kid moherio
QUOTE(Lotari @ 2012 04 04, 21:11)
LIgvita, labai puikus darbas, baltas pavydas ima
QUOTE(Ligvita @ 2012 04 06, 12:16)
..Cia Angora2, visas sitas suknutes as mezgu is angoros, kazkaip kritimas grazesnis negu is kid moherio
.
.
ane?
mezgiau dvi skarutes is angora2, tai net pagalvojau kad suknute is ju nelabai kaip atrodytu ir siaip nelabai mielas siulas, man tai kanda
sveikos mezgejeles,
pasakykit ar imanoma tokia suknele nunert ir kiek kainuotu ?
pasakykit ar imanoma tokia suknele nunert ir kiek kainuotu ?
Labai mielas ir tikrai tinkamas siam pavasariui
100 % medvilnė
QUOTE(vlasta2 @ 2012 04 09, 12:16)
Kas čia per erzinimasis? Pačios nerta? Interneto platybės?
Pamačiau - ĮSIMYLĖJAU
pasiniukštinėjau vlasta, jūs šaunuolė
sveikos,
ieskojau skelbimu psl, bet turbut nemoku rasti - IESKAU KAS GALETU MAN NUNERTI SUKNELE.
tokia
arba tokia
siaip, spalva ir pats rastas gali skirtis, tai jau suderintume su mezgejele.
As pati neturiu tiek kantrybes. O vasarai labai noriu. Esu labai smulkute, kudute - be galo daug darbo nebutu. parasykit i AZ jeigu ka domina
ieskojau skelbimu psl, bet turbut nemoku rasti - IESKAU KAS GALETU MAN NUNERTI SUKNELE.
tokia
arba tokia
siaip, spalva ir pats rastas gali skirtis, tai jau suderintume su mezgejele.
As pati neturiu tiek kantrybes. O vasarai labai noriu. Esu labai smulkute, kudute - be galo daug darbo nebutu. parasykit i AZ jeigu ka domina