Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.37

QUOTE(gruzinka @ 2012 03 28, 15:21)
Sveikos, mezgejeles  4u.gif

Pirma karta mezgu sau. Iki tol viskas buvo mazyliui, todel pasimetusi. Gal galetumete patarti, kaip graziai isplatinti tokia suknele? Gal jus, kaip daugiau patirties turincios, pasiulytumete? Is anksto dekoju smile.gif

user posted image

Aš esu mezgusi platindama ir tarpus tarp pynių ir pačias pynes platinau dadėdama akių. Kartu ir ilginau pynės akutę ( nuo kryžiavimo iki kryžiavimo mezgiau po daugiau eilių.) Tikiuosi suprasi mano tokį paaiškinimą.
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2012 03 29, 21:00)
ir pačias pynes platinau

man tai geriausiai iš pradžiu platinti tarpus tarp pynių, o kai akių skaičius pakankamas, tada dar išmezgu papildomą pynę. Kadangi mano panelė megzta prigludusius rūbus, tai labai geras būdas platinti, jei mezgi į apačią, arba siaurinti mezgant į viršų
Atsakyti
Turbūt jau rodžiau ir pasikartosiu, bet va taip man gavosi tas platinimas. Mezgiau irgi nuo viršaus, labai patiko toks mezgimo būdas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2012 03 30, 12:19)
Turbūt jau rodžiau ir pasikartosiu, bet va taip man gavosi tas platinimas. Mezgiau irgi nuo viršaus, labai patiko toks mezgimo būdas.
user posted image

oi kokia faina.
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 03 29, 11:41)
bastinga, tu daug mezgi, nebandei kada pasluoksniuot mocherinukiu suknuciu, t.y. reiktu megzti kaip du sijonus ar netgi dvi istisas suknutes bet skirtingu spalvu, o mochera kai plonyte, parinkus derancias spalvas, turetu buti labai grazu. Kalbejau su vienu zmogum, tai sake uzsienyje dabar tokios "ant bangos" smile.gif as turiu viena uzsakyma tokiai "dvispalvei" tik nezinau kada ivykdysiu, bet pati ideja man patiko  ax.gif
numezgus visa suknute "dviguba" manau butu galima is abieju pusiu nesioti, ir gautusi visiskai skirtingos suknutes nes per viena spalva persisviecia vienaip, per kita - kitaip smile.gif

Esu mačiusi - iš ties gražu, naujoviška... na tik savikaina dvigubėja.... ir siūlai, ir darbas - x2....
Papildyta:
cipa007 - šaunus mezginys... thumbup.gif ,
Atsakyti
La Perla-būtų įdomu pabandyti, bet tikrai sutinku su Romap, kad mezginio kaina labai padidėja ax.gif
Ačiū už atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz patarimus! Si karta platinu lygiasias juostas. Jau ipusejau sijona.

QUOTE(cipa007 @ 2012 03 30, 12:19)
user posted image

bigsmile.gif koks grozis!!! Butinai isbandysiu ir pyniu platinima. Gal su kitu vasarinio megztuko projektu. ACIU!!!
Atsakyti
Ačiū visoms pastebėjusioms mano suknytę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2012 03 31, 23:02)
Ačiū visoms pastebėjusioms mano suknytę  mirksiukas.gif

labai gražu, kuklu, bet super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgičiukas @ 2012 03 28, 17:19)
Belaukiant vasaros smile.gif

graži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2012 03 29, 22:00)
Aš esu mezgusi platindama ir tarpus tarp pynių ir pačias pynes platinau dadėdama akių. Kartu ir ilginau pynės akutę ( nuo kryžiavimo iki kryžiavimo mezgiau po daugiau eilių.) Tikiuosi suprasi mano tokį paaiškinimą.

As irgi platinu pacias pynes ir tarpus tarp ju .
Sito sarafano platinau tik tarpus.
user posted image
Atsakyti
Nuotrauka daryta mobiliuoju telefonu, bet ant gyvo manekeno smile.gif Tik gaila, kad spalva tikroji nesimato ji sodriai sodriai raudona wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti