Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.37

QUOTE(zuzana* @ 2012 03 23, 14:30)
Suknute is medvilnes

Labai miela suknelė, atrodo apsirengčiau ir nebenusirengčiau biggrin.gif
Atsakyti
[quote=gruzinka,2012 03 28, 15:21]
Sveikos, mezgejeles 4u.gif

Pirma karta mezgu sau. Iki tol viskas buvo mazyliui, todel pasimetusi. Gal galetumete patarti, kaip graziai isplatinti tokia suknele? Gal jus, kaip daugiau patirties turincios, pasiulytumete? Is anksto dekoju smile.gif

Labai paprastai.
Jei ir toliau megzite tokiu pat raštu, akis geriausia pridėti gerųjų akių stulpeliuose (aš dėčiau stulpelio viduryje), norint kad nebūtų skylutės papildomą akį kabinti už praeitos eilės akies. Priklausomai nuo to, kiek norite išplatinti iki pabaigos, galima akis pridėdinėt ne visuose stulpeliuose iškart (pvz. kas antrą, trečią, ar net penktą stulpelį), aišku ir ne kiekvienoj eilėj. Pamezgus kelias eiles tą patį daryt kituose stulpeliuose. Nežinau, ar aiškiai parašiau. Pamažu jūsų gerųjų akių stulpeliai platės, katru ir visas mezginys platės.
Atsakyti
[quote=gruzinka,2012 03 28, 15:21]
Sveikos, mezgejeles 4u.gif

Pirma karta mezgu sau. Iki tol viskas buvo mazyliui, todel pasimetusi. Gal galetumete patarti, kaip graziai isplatinti tokia suknele? Gal jus, kaip daugiau patirties turincios, pasiulytumete? Is anksto dekoju smile.gif

Labai dali suknelės pradžia. Aš platinčiau tarpuose tarp pynių. Reiktų pasiskaičiuoti, kokio ilgio bus suknelė, kiek reikia megzti eilių, o tada platinti tiek, kiek norite, kad išplatėtų. Jeigu daugiau, tai pridėjinėti dažniau , o jeigu siaura - tai išplatinti iki iklubų pločio ir megzti tiesiai. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Belaukiant vasaros smile.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=jurgičiukas,2012 03 28, 16:19]

Gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aš visada pavydžiu tokių kūdų modelių, ir darbo mažai, ir atrodo visada geriau. Visada įdomu, kokie siūlai panaudoti?
Atsakyti
[quote=darbeja,2012 03 28, 15:28]
[quote=jurgičiukas,2012 03 28, 16:19]

Gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aš visada pavydžiu tokių kūdų modelių, ir darbo mažai, ir atrodo visada geriau. Visada įdomu, kokie siūlai panaudoti?
[/quote]

Ačiukas smile.gif
Siūlai Filetta- 100% medvilnės, labai smagūs ir nerti su jais, ir nešioti iš jų nertus gaminius.
Atsakyti
nieko naujo, bet ant kiekvieno modelio, su skirtingais aksesuarais truputi kitaip atrodo... tai ir rodausi
user posted image
Atsakyti
Sveikos mezgejeles, gal kas turit sios sukneles schemute

Aciu
user posted image
Atsakyti
Paskutinė balta suknelė puiki, tik aš asmeniškai būčiau ėmusi kitos spalvos dirželį ir batelius prie jo pritaikiusi. Bet čia tik mano asmeninė nuomonė smile.gif
Atsakyti
Štai nauja suknytė, kuria pasipuoš 4metukų mergytė 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2012 03 29, 11:09)
Štai nauja suknytė, kuria pasipuoš 4metukų mergytė 4u.gif

bastinga, tu daug mezgi, nebandei kada pasluoksniuot mocherinukiu suknuciu, t.y. reiktu megzti kaip du sijonus ar netgi dvi istisas suknutes bet skirtingu spalvu, o mochera kai plonyte, parinkus derancias spalvas, turetu buti labai grazu. Kalbejau su vienu zmogum, tai sake uzsienyje dabar tokios "ant bangos" smile.gif as turiu viena uzsakyma tokiai "dvispalvei" tik nezinau kada ivykdysiu, bet pati ideja man patiko ax.gif
numezgus visa suknute "dviguba" manau butu galima is abieju pusiu nesioti, ir gautusi visiskai skirtingos suknutes nes per viena spalva persisviecia vienaip, per kita - kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 03 29, 12:41)
bastinga, tu daug mezgi, nebandei kada pasluoksniuot mocherinukiu suknuciu, t.y. reiktu megzti kaip du sijonus ar netgi dvi istisas suknutes bet skirtingu spalvu, o mochera kai plonyte, parinkus derancias spalvas, turetu buti labai grazu. Kalbejau su vienu zmogum, tai sake uzsienyje dabar tokios "ant bangos" smile.gif as turiu viena uzsakyma tokiai "dvispalvei" tik nezinau kada ivykdysiu, bet pati ideja man patiko  ax.gif
numezgus visa suknute "dviguba" manau butu galima is abieju pusiu nesioti, ir gautusi visiskai skirtingos suknutes nes per viena spalva persisviecia vienaip, per kita - kitaip smile.gif

Nu ir išradingos Jūs
4u.gif
Papildyta:
[quote=Ligvita,2012 03 29, 09:38]
nieko naujo, bet ant kiekvieno modelio, su skirtingais aksesuarais truputi kitaip atrodo... tai ir rodausi

Be galo gražios, šiuolaikinės nuotakos. wub.gif
Atsakyti