Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.37

QUOTE(JPE @ 2012 03 13, 19:32)
AS JA BAIGIAU !!!!!  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Pristatau Jums, mieloji mano palaikymo komanda ir vaselio drauges  rolleyes.gif , savo nepilnu triju menesiu kurini- suknele sunelio krikstynoms wub.gif. Stilius- airiskas nerimas, jungimas- brydemis, siuliukai- Hakelgarn 20, vaselis 0.75, sunaudoti 9 matkeliai siulu, gamybos metas- kaip visada, 1.5-2 valandos per diena, kol mazyliai miega pietuku  blush2.gif
Ant manekeno
user posted image
O cia as taip isivaizduoju galutini varianta
user posted image

šedevras thumbup.gif
Atsakyti
AS JA BAIGIAU !!!!!

Nuostabi, daili, tiesiog fantastiška thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(IrinaL @ 2012 03 14, 02:34)
Zadejau parodyti jau uzbaigta suknele, jau pataisyta (keliau sijona auksciau), isskalbta ir islyginta...

Nebežinau, kas gražesnė - šeimininkė ar jos suknelė...abi fantastiškos...gal ir aš norėčiau tokios mastau.gif - ko ko ... ir figūros, ir suknelės flirt.gif
Atsakyti
JPE - pasakų pasaka, bet aš dėl to atlasinio daikto sutiksiu su kitom, paslepiat daug grožio. Ir pamušaliukas man su kokiu kontrastu labiau žiūrėtųs, nes pirmoji foto tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Irinal, JPE, suknelės nuostabios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 03 13, 18:32)
Pristatau Jums, mieloji mano palaikymo komanda ir vaselio drauges  rolleyes.gif , savo nepilnu triju menesiu kurini- suknele sunelio krikstynoms wub.gif. Stilius- airiskas nerimas, jungimas- brydemis, siuliukai- Hakelgarn 20, vaselis 0.75, sunaudoti 9 matkeliai siulu, gamybos metas- kaip visada, 1.5-2 valandos per diena, kol mazyliai miega pietuku  blush2.gif
Ant manekeno
O cia as taip isivaizduoju galutini varianta

Paiskartosiu, suknelė DIEVIŠKA wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgičiukas @ 2012 03 15, 09:39)
Paiskartosiu, suknelė DIEVIŠKA wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu dar karta visoms uz pagyrimus ir patarimus smile.gif suknele ruosiama krikstynoms, tai nenoriu, kad ji butu labai ryski, todel pasuknele naudoju gelsva, bet ateityje numatytos ir tamsesnes ir ryskesnes variacijos lotuliukas.gif blink.gif , o dirziukas del to, kad esu "absoliuti moteris" thumbup.gif wub.gif cool.gif ir dirzeliu noriu nukreipti demesi nuo kai kuriu, man nepatinkanciu, kuno vietu thumbup.gif doh.gif g.gif
Atsakyti

griūk negyvas iš pavydo cool.gif
NUOSTABI bigsmile.gif
o gal gali iš arti pafoto kokį fragmentą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 03 15, 09:46)
dirzeliu noriu nukreipti demesi nuo kai kuriu, man nepatinkanciu, kuno vietu  thumbup.gif  doh.gif  g.gif

JPE ,suknelė dieviško grožio wub.gif wub.gif o sprendžiant pagal manekeną, tai Jums vargu ar reikia kažką slėpti, juk figūra greičiausiai ideali mirksiukas.gif meskit tą kaspiną, neslėpkit suknelės grožio.O jei ir matote savyje kokį trūkumą, tai jis per suknelės grožį tikrai nesimatys ( tuos trūkumus mato tik šlykščios pavyduolės, į jas ir jų pastabas aplamai neverta kreipti dėmesio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(deize @ 2012 03 15, 11:04)
JPE ,suknelė dieviško grožio wub.gif  wub.gif o sprendžiant pagal manekeną, tai Jums vargu ar reikia kažką slėpti, juk figūra greičiausiai ideali mirksiukas.gif meskit tą kaspiną, neslėpkit suknelės grožio.O jei ir matote savyje kokį trūkumą, tai jis per suknelės grožį tikrai nesimatys ( tuos trūkumus mato tik šlykščios pavyduolės, į jas ir jų pastabas aplamai neverta kreipti dėmesio schmoll.gif

ACIU smile.gif smile.gif smile.gif labai
[B]siaudukes, prasom
user posted image
Atsakyti
Aš dvi dienos be žado, kai JPE suknę pamačiau. Pritrenkiančiai gražu ir nerealiai kruopštu.
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2012 03 15, 15:09)
Aš dvi dienos be žado, kai JPE suknę pamačiau. Pritrenkiančiai gražu ir nerealiai kruopštu.

Aciu:)
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2012 03 15, 16:09)

Ne tu viena.. ax.gif Aš jau n kartų buvau čia užsukus pasigrožėti.. O kai šiandien pusę dienos darbe sėdėjau tik tam kad sėdėti, nes neveikė internetas, tai iš vis pasiutimas ėmė, kiek gėlyčių būčiau nunėrus per tas 6h.... doh.gif
Atsakyti