JPE,kadangi ne karta esu susidurusi su airiskais neriniais galiu pasakyti,kad Jus tikra didvyre.Tiek daug KANTRYBES ,KRUOPSTUMO ir toks didelis GROZIS.
IrinaL ,jau gyriau kitoje temoje,bet tokiam groziui nebus per daug pagyrimu.Ir Jus ir Jusu darbas verti ju daugybes.
JPE, siaubingai gražu. negaila ir darbo : Man to sujungimo padidintas fragmentas būtų įdomu.
IrinaL, Jūsų suknelė superinė irgi . Na ir ant mogelio su superine figūra....
QUOTE(darbeja @ 2012 03 14, 07:47)
JPE, siaubingai gražu. negaila ir darbo : Man to sujungimo padidintas fragmentas būtų įdomu.
Aciu, mergaites, uz pagyras ir supratima , jau kazkada sakiau, tai mano antidepresantai ir savirealizacija. Suknele jungta brydemis, temoje airiski neriniai yra pritraukta is arciau, jei bus dar idomu, prasau klauskit- butinai atsakysiu IrinaL jus ir jusu suknele- tobulas derinys, cia tas atvejis, kai zmogus ruba papuosia
QUOTE(JPE @ 2012 03 13, 19:32)
AS JA BAIGIAU !!!!!
o varge
as niekada nepasirysiu tokiam groziui ko gero per visa savo gyvenimeli
QUOTE(IrinaL @ 2012 03 14, 02:34)
Jusu taip pat nuostabi suknute noriu tokios ir as
QUOTE(JPE @ 2012 03 13, 18:32)
AS JA BAIGIAU !!!!!
koks grožis
QUOTE(IrinaL @ 2012 03 14, 01:34)
Zadejau parodyti jau uzbaigta suknele, jau pataisyta (keliau sijona auksciau), isskalbta ir islyginta...
labai gražu
QUOTE(IrinaL @ 2012 03 14, 02:34)
Zadejau parodyti jau uzbaigta suknele, jau pataisyta (keliau sijona auksciau), isskalbta ir islyginta...
Labai labai gražu ir jums tinka
Labai jums visoms dekinga uz pagyras ir siltus atsiliepimus
JPE, tiesiog tobula....
JPE, fantastiska nuostabi suknelė
JPE, as be zodziu nu fantastika
JPE-darbeliai nuostabus....O sis pranoksta visus...
QUOTE(JPE @ 2012 03 13, 18:32)
Nuostabu
QUOTE(IrinaL @ 2012 03 14, 01:34)
Gražu