Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.37

QUOTE(azraelis @ 2012 03 12, 19:07)
neišpasakytas grožis
user posted image
gal kuri esa tokią narplioja?

mezgiau megztuka, smagiai mezgasi jei ratu thumbup.gif
vat rankovese zaliavau, nes neratu mezgiau doh.gif
viskas is mocherio temoje ikeliau, 225postas.
pilkas, labai kiauras mocheros siulu virbalai su valu Nr.5
jei neklystu isviso 4 motyvu uzteko visam ratui g.gif
http://www.supermama...?...6862&st=216

o cia rastas labiau suprantamas, kuriuo naudojausi (1motyvas - 34akys)
user posted image
to apibraukto zenklo radau toki aiskinima -1 akis nuimta kaip gera, sekančią ismegzti gera ir pratempt ją per nukeltąją akį (šiaip atrodo kaip 2 sumegztos į kairę)
1,2,3,4 eiles kartoti 3 kartus, sekancia 13,14,15,16 velgi kartoto 3 kartus

taip kad laukiam suknutes varianto mirksiukas.gif

dabar tik pastebejau, kad mano ikelto rasto 3 takeliai - sakeles, o sioj suknioj 4, reiskia truputi kita schema g.gif arba sita pacia koreguoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 13 kovo 2012 - 11:50
kas del schemų, tai čia kažkiek pati suknia paanalizuota http://club.osinka.r...1703042#1703042
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 03 13, 10:37)
Siūlus, tai aš imčiau kažkokius sunkesnius ax.gif Gal kokią medvilnę su viskoze g.gif

aš galvoju apie tokius,esu iš tokios sudėties tik ploniasnių sijoną nusinėrus tai man lb smagiai dėvisi

QUOTE(mama-gita @ 2012 03 13, 10:56)
Vienpusis vienpusiui nelygus, čia vistiek raštas megsis kiekvienoj eilutėj. Nes būna gi vienoj eilėj raštas, kitoj visos geros, o čia visąlaik raštas.
Mezgiau skarą tokiu pat  ar pan - įveikiama

QUOTE(liolke @ 2012 03 13, 11:28)
jo pritariu, nes koks skirtumas, kad is blogosios puses nereikes megzt, bet rastas tai tures eiti tas pats, tik lengviau sumezginet is gerosios puses, nes isvirkscioj pusej siek tiek gal sudetingiau, bet esme lieka ta pati, darbelio tiek pat, o siulus as ir kazka su medvilne galvociau, gal imciau kokio 3-3,5 nr virbalus, priklauso nuo siulo storio, ir siaip mazesniais virbalais man skylutes grazesnes, nes ju ir taip nemazai, na sekmes kas bandys megzti

kad kiekvienoj eilėj reikia išmezginėt raštą nieko tokio(man patinka kūrybingiasni raštai).O kai nereikia vartyt mezginio(geroji/blogoji pusė)tikrai patogu.Esu prieš keletą metų suknytę rezgus panašaus tipo raštuku, pradėjau nuo kaklo iki pažastų reversavau ir sugaišau pnš tiek pat laiko,kaip megzdama nuo pažastų cilindru apatinę suknutės dalį,aišku ju nebuvo lb ilga,bet esmė kad mezginys"liejosi"laisvai smile.gif

QUOTE(liolke @ 2012 03 13, 11:28)
antra karta toki pati daikta megzt kaip tik lengviau, viskas savaime jau mezgasi, mintinai jau zinoma, per daug i schemas nebereikia ziuret, as tai nieko pries ir antra karta toki pati numegzt, aisku mieliau kazka naujo daryt, bet neatsisakau ir toki pati,
buvo kazkada manija tokiu apvaliu nuo vidurio megztiniu manija uzejus tai gal is eiles 10 vienodu numezgiau, tai kai tiek numezgiau, biski jau norejosi kazko naujo, bet visai faina, viskas zinoma, viskas atsimenama

man tai dėl to kai numezgi vieną perpranti ir rodos gali vos ne aklai numegzt sekantį pasidaro nobodu,nes žinau kokį maždaug gausiu rezultatą,tai tas "finišo"siekimas
nebe toks trokštamas
Papildyta:
QUOTE(Sirvita @ 2012 03 13, 11:44)
taip kad laukiam suknutes varianto mirksiukas.gif

na jeigu pavyks man susidorot tai tikslas prieš rugpjūtį užbaigt ,kolkas neriu sijoną nei šiokį nei tokį bet vistiek norisi pabaikt,o poto dėsiu į šalį vašiuką ir griebsiuos virbalų

QUOTE(Kanarele @ 2012 03 13, 12:23)
kas del schemų, tai čia kažkiek pati suknia paanalizuota http://club.osinka.r...1703042#1703042

ačiū 4u.gif
Atsakyti
AS JA BAIGIAU !!!!! doh.gif doh.gif doh.gif
Pristatau Jums, mieloji mano palaikymo komanda ir vaselio drauges rolleyes.gif , savo nepilnu triju menesiu kurini- suknele sunelio krikstynoms wub.gif. Stilius- airiskas nerimas, jungimas- brydemis, siuliukai- Hakelgarn 20, vaselis 0.75, sunaudoti 9 matkeliai siulu, gamybos metas- kaip visada, 1.5-2 valandos per diena, kol mazyliai miega pietuku blush2.gif
Ant manekeno
user posted image
O cia as taip isivaizduoju galutini varianta
user posted image
Atsakyti
Griuk negyvas thumbup.gif
O gal to dirzelio visai nereik? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 13 kovo 2012 - 18:57
I- DE-A-LU bigsmile.gif thumbup.gif !!!!

(dirzelio tikrai nereikia blush2.gif , nebesimato viso grozio, viso to darbo ir meiles kiek i sia suknele sudeta)
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 03 13, 18:32)
AS JA BAIGIAU !!!!!  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Pristatau Jums, mieloji mano palaikymo komanda ir vaselio drauges  rolleyes.gif , savo nepilnu triju menesiu kurini- suknele sunelio krikstynoms wub.gif. Stilius- airiskas nerimas, jungimas- brydemis, siuliukai- Hakelgarn 20, vaselis 0.75, sunaudoti 9 matkeliai siulu, gamybos metas- kaip visada, 1.5-2 valandos per diena, kol mazyliai miega pietuku  blush2.gif

Be žodžių thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
AS JA BAIGIAU !!!!!  doh.gif  doh.gif  doh.gif

dievulėli...skrupulingai graži wub.gif
pagarba auksiniam kruopštumui 4u.gif
man tokio tipo mezginiai tai misija neįmanoma
Atsakyti
JPE, nuostabi suknelė bigsmile.gif
Atsakyti
JPE ,suknele D-I-E-V-I-S-K-A!!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif

As vilkeciau arba be jokio dirzelio,arba su odiniu siauru baltu,kas siemet yra ypac madinga ir man atrodo labai stilinga mirksiukas.gif
Atsakyti

Sedevras, ne kitaip !!!! wub.gif

Cia visos likusios temeles neuztektu juau suknelei pagirti!

Jusu suknute tiesiog spinduluoja, net is nuotraukos skleidzia labai gera emocija, o tas sintetinis blizgantis dirzelis kaip koks debesiukas saule uzstoja. Issklaidykit debesis ir svytekit. wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
JPE, superine suknele, bet kiek darbo... doh.gif clap_1.gif

Zadejau parodyti jau uzbaigta suknele, jau pataisyta (keliau sijona auksciau), isskalbta ir islyginta...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IrinaL: 14 kovo 2012 - 01:42