Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.37

QUOTE(darbeja @ 2012 03 12, 19:50)

Labai graži suknelė.
Esu tokiu raštu mezgus, bet ne suknutę. Darbo tikrai nerealiai daug. Tokį daiktą tik sau galima daryt, bet ir tai kažin ar raštas vertas įdėto darbo.

išsivaizduoju dėl darbelio,bet man ta sijoninė dalis nereali,viršų pakoregavus šiek tiek ir būtų mano svajonių nuotakos suknia,dar sunokusių varpų ir rugiagėlių puokštė... wub.gif tik kad tas darbelis baugina g.gif
Atsakyti
gražūs darbeliukai, lyg baigiu savo gėlės, reik pradėti jungti doh.gif be problema neturiu monekeno, gal žinote kur gauti, nes naujo kaina kosminė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(azraelis @ 2012 03 12, 19:07)
neišpasakytas grožis
gal kuri esa tokią narplioja?

Ruošiausi aš praeitą vasarą drauges vestuvem nusimegzt, bet kai priėjau iki siūlų, supratau, kad ganėtinai storų (gal plačių?) reikia, kad gautųsi ne per daug sijone raportų, ne per smulkūs (kame man ir visas grožis). Tokiu atveju, iš natūralaus pluošto ji gautųsi labai sunki, o vat mišinių ar sintetikos vasarai tinkamos ir gražiai atrodančios neradau...

O raštas tai nepasirodė toks jau vargas, įsikirtus galima be schemos megzt. Tikrai įveikiama suknia - megzk - labai norėčiau pamatyt, kad kažkam gavosi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2012 03 07, 09:07)
Dėkui visoms už pagyras 4u.gif
Pristatau dar vieną naujieną ax.gif
user posted image

ehhhhh wub.gif
Atsakyti
QUOTE(azraelis @ 2012 03 12, 21:07)
neišpasakytas grožis
user posted image
gal kuri esa tokią narplioja?

sijonines dalies rasta tai ne karta esu mezgus, bjaurokas biski, nes is abieju pusiu mezgamas, laiko tam reikia paskirt, bet kai isivaziuoji visai smagiai mezgasi
Atsakyti
Neseniai užbaigta suknelė 4-5m amžiaus mergytei ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2012 03 13, 00:21)
sijonines dalies rasta tai ne karta esu mezgus, bjaurokas biski, nes is abieju pusiu mezgamas, laiko tam reikia paskirt, bet kai isivaziuoji visai smagiai mezgasi

jau drąsiau darosi smile.gif
gal ne vieta čia klausti,bet gal expertės išsakytų savo pastebėjimą:kokio Nr siūlu megzta toji gražuolė?
Atsakyti
Nepamirškit, kad jeigu ratu mezgant suknelę, taigi lieka tik vienpusis raštas mirksiukas.gif Nors aš, kai nesu super duper mezgėja, tai tokio dydžio darbo ir tokiu raštu nesiimčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 03 13, 09:21)
Nepamirškit, kad jeigu ratu mezgant suknelę, taigi lieka tik vienpusis raštas mirksiukas.gif Nors aš, kai nesu super duper mezgėja, tai tokio dydžio darbo ir tokiu raštu nesiimčiau ax.gif

aš irgi pagalvojau apie tai kad vienpusis mezgimas būtų ir tai matau tik pliusą ,o dar tas kad aš iki 160cm nesugebėjau užaugt,tai ir ilgio tik iki 98cm reikėtų megzt smile.gif
šiaip man sunkiausia yra antrą kartą megsti tokį patį sekantį modelį,net kokią paprasščiausią servetėlę pakartotinai analogišką nerdama jaučiuos "įkalinta",bet "neužkariautos žemės"man geriausias stimulas.
Atsakyti
Siūlus, tai aš imčiau kažkokius sunkesnius ax.gif Gal kokią medvilnę su viskoze g.gif
Atsakyti
Vienpusis vienpusiui nelygus, čia vistiek raštas megsis kiekvienoj eilutėj. Nes būna gi vienoj eilėj raštas, kitoj visos geros, o čia visąlaik raštas.
Mezgiau skarą tokiu pat ar pan - įveikiama
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2012 03 13, 12:56)
Vienpusis vienpusiui nelygus, čia vistiek raštas megsis kiekvienoj eilutėj. Nes būna gi vienoj eilėj raštas, kitoj visos geros, o čia visąlaik raštas.
Mezgiau skarą tokiu pat  ar pan - įveikiama

jo pritariu, nes koks skirtumas, kad is blogosios puses nereikes megzt, bet rastas tai tures eiti tas pats, tik lengviau sumezginet is gerosios puses, nes isvirkscioj pusej siek tiek gal sudetingiau, bet esme lieka ta pati, darbelio tiek pat, o siulus as ir kazka su medvilne galvociau, gal imciau kokio 3-3,5 nr virbalus, priklauso nuo siulo storio, ir siaip mazesniais virbalais man skylutes grazesnes, nes ju ir taip nemazai, na sekmes kas bandys megzti
Papildyta:
QUOTE(azraelis @ 2012 03 13, 12:34)
aš irgi pagalvojau apie tai kad vienpusis mezgimas būtų ir tai matau tik pliusą ,o dar tas kad aš iki 160cm nesugebėjau užaugt,tai ir ilgio tik iki 98cm reikėtų megzt  smile.gif
  šiaip man sunkiausia yra antrą kartą megsti tokį patį sekantį modelį,net kokią paprasščiausią servetėlę pakartotinai analogišką  nerdama jaučiuos "įkalinta",bet "neužkariautos žemės"man geriausias stimulas.

antra karta toki pati daikta megzt kaip tik lengviau, viskas savaime jau mezgasi, mintinai jau zinoma, per daug i schemas nebereikia ziuret, as tai nieko pries ir antra karta toki pati numegzt, aisku mieliau kazka naujo daryt, bet neatsisakau ir toki pati,
buvo kazkada manija tokiu apvaliu nuo vidurio megztiniu manija uzejus tai gal is eiles 10 vienodu numezgiau, tai kai tiek numezgiau, biski jau norejosi kazko naujo, bet visai faina, viskas zinoma, viskas atsimenama
Atsakyti