Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.37

QUOTE(La Perla @ 2012 02 27, 01:34)
IrinaL - fantastika  wub.gif

Aciu
aciuks.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IrinaL @ 2012 02 26, 23:46)
Labas vakaras, ka tik baigiau megzt savo suknele, tik dar reikia taisyti (kelt sijona auksciau). Galvojau, parodysiu, kai pilnai baigsiu megzt, kai bus pasijonis...  bet neistveriau    ax.gif
Suknele dar neskalbta ir iki galo nepataisyta, taciau ka tik pirma karta uzsidejau, ir uzsimaniau pasidalinti    blush2.gif   
Kliosas gavosi ispudingas (pati nesitikejau, ir apskritai, nezinojau, kuo viskas pasibaigs - cia pirmoji mano suknele  blush2.gif ) - sijono apacioje suskaiciavau 23,5 metru!!!    doh.gif  doh.gif  doh.gif    Net negalvojau, kad tiek daug    smile.gif  O viskas prasidejo nuo 106 akiu.
Sorry del nuotrauku kokybes    blush2.gif

fantastiksa suknele thumbup.gif va butent tokio klioso ir as noreciau wub.gif gal galit pasidalinti kokiu rastuku mezgete ir kaip Jums pavyko tai istipriai isplatinti?
Atsakyti
QUOTE(IrinaL @ 2012 02 26, 22:46)
Labas vakaras, ka tik baigiau megzt savo suknele, tik dar reikia taisyti (kelt sijona auksciau). Galvojau, parodysiu, kai pilnai baigsiu megzt, kai bus pasijonis...  bet neistveriau    ax.gif
Suknele dar neskalbta ir iki galo nepataisyta, taciau ka tik pirma karta uzsidejau, ir uzsimaniau pasidalinti    blush2.gif   
Kliosas gavosi ispudingas (pati nesitikejau, ir apskritai, nezinojau, kuo viskas pasibaigs - cia pirmoji mano suknele  blush2.gif ) - sijono apacioje suskaiciavau 23,5 metru!!!    doh.gif  doh.gif  doh.gif    Net negalvojau, kad tiek daug    smile.gif  O viskas prasidejo nuo 106 akiu.

oho, įspūdinga thumbup.gif
Atsakyti
Irina-super kliošas bigsmile.gif Tai kiek gale ten buvo akių ir kokio ilgio valo reikėjo, kad visa tai sutalpint? biggrin.gif Tiesa, kiek siūlo sunaudojai? g.gif
Atsakyti
IrinaL - suknelė verta didžiausių pagyrų wub.gif . Įtariu labai daug siūlų ir laiko suvalgė žavusis kliošas... doh.gif
Atsakyti
Irinal, fantaskiškai gražu, labai jums tinka wub.gif
Atsakyti
Viliute , Grazi suknute thumbup.gif .

IrinaL, Grazute suknute, ir spalvyte jums labai tinka.
Atsakyti
Aciu visoms uz pagyras, labai malonu ax.gif
Sijonas buvo pradetas megzti nuo 106 akiu. Tarp kas 3-ju akiu dariau uzmetima. Kitoj eilej nuo uzmetimu pradejau megzti rombus, atitinkamai po 2 uzmetimus prie rombo. Viso 35 rombai. Kitas 2 eiles mezgiau gerom akim. Kitoj eilej ir vel uzmetimai.
Gavosi, kas 3-ioj eilei +70 akiu (po 2 uzmetimai prie kiekvieno rombo). Uztad ir gavosi toks kliosas smile.gif
Apacioje dar kelias eiles po kiekvienu rombu dariau uzmetimus, kad gautusi papuosimas. Nufotkinsiu fragmenta ir ikelsiu nuotrauka, gal bus aiskiau, nes nemoku aiskinti... blush2.gif
Virbalai: virsu mezgiau 3,5Nr., sijonas - su 6Nr., apacioj - 7Nr., ir baigiau su 8Nr. Valo ilgis - 1 metras, siuliukai ploni, lengvai sutalpinau biggrin.gif
Siuliukai: 75% kidmohair, 25% silk. Po 25g, 235 metru motkelyje. Sunaudojau 13 motkeliu. (Nesioju 34 europietiska dydi).
Mezgiau vakarais, po 1-2 val. per vakara, uztad taip ilgai - nuo sausio vidurio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IrinaL: 27 vasario 2012 - 13:17
QUOTE(IrinaL @ 2012 02 27, 14:13)
Mezgiau vakarais, po 1-2 val. per vakara, uztad taip ilgai - nuo sausio vidurio    doh.gif

Ilgai????? Man tai čia būtų metų darbas mezgant po 1-2h. biggrin.gif
Atsakyti
saunuole IrinaL! labai labai grazu! ir irgi tokios noriu biggrin.gif
Atsakyti
permegztas pilkasis sarafanas ir dabar jau limpantis man smile.gif plius bolero bei riešinės. Beliko pasirūpinti gražiomis sąsagomis smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 02 28, 12:53)
permegztas pilkasis sarafanas ir dabar jau limpantis man smile.gif plius bolero bei riešinės. Beliko pasirūpinti gražiomis sąsagomis smile.gif

Super thumbup.gif
Kaip gaila, kad nėra kas tave nufotografuoja, nes viso grožio nesimato.
Atsakyti