QUOTE(Viliuteee @ 2012 01 24, 22:33)
...nematau reikalo slepti ir apsimetineti,kad vienas zmogus gali tiek padaryti,nors kai kurios gal tiek ir padaro.
patikekit,sunkiausias dalykas ne servetelinis sijonas suknelese,
o butent sukneles is jo tinkamas suformavimas ir priderinimas kiekvienai figurai.
Sveiki,
O aš vis galvojau, kaip galima tiek numegzti. Net jei nevalgyti, nemiegoti, vistiek sunkiai įsivaizduojama
O paklausti labiausiai norėčiau apie pačios suknelės modeliavimą. Labiausiai domina tai kas tinka moherinėms suknelėms. Jaunystėje esu siuvusi, tai su medžiaginių rūbų konstravimu viskas aišku, kur per daug įsiuvi, kur reik kerpi, platini ir ttt. O šios suknelės man yra mįslė. |Man gražiausia kai nėra siūlių, nes mezginys toks plonytis, bet siūlės suteiktų galimybę labiau modeliuoti ir pritaikyti figūrai. O gal aš klystu? Patarkit prašau kokios rankovės geriausiai yra tinkamos: statytos ar reglanas? kaip yra konstruojamas liemuo ir krūtinė ? pagal aprašymus supratau, kad liemens dalis yra mezgama "vamzdžiu", o gal klaidingai supratau? Gal galėtumėt pamokinti kaip gražiai padaryti reglaną? Kaip gražiai megzti rankovę? Ratu su 4 virbalais ar plokščią su siūle? Kaip tinkamai suformuoti pažastį? Klausinėju Jūsų tokių dalykų, nes turit daug patirties ir žinote kas yra gražu, o kas ne, kas tinka maherai, o kas ne. Tokios žioplės kaip aš dažnai apsirinkame:) Einu į pabaigą savo pirmąjį servetelinį sijoną ir tai toli gražu neatitinka mano lūkesčių. Tikėjausi lengvesnio, puresnio, dabar rinkčiausi kitokią servetėlę, na bet bus proga pabandyti dar
užtai noriu bent dėl viršaus profesionalių patarimų. Dėkoju už atsakymus