La Perla ir bastinga, gražios suknytės
La Perla, aciu uz patarima, bandysiu patobulinti virsu ziuresiu kas gausis
QUOTE(Zemaiciuke @ 2012 02 21, 18:48)
La Perla, aciu uz patarima, bandysiu patobulinti virsu ziuresiu kas gausis
lauksim pasirodant
labai gražūs visų darbeliai
labai gražu
QUOTE(Viliuteee @ 2012 02 26, 15:00)
nu labai skaniai atrodo, spalvyte nulieta kaip ant monekeno
dar vienas pastebejimas, kad jusu sis etatinis-firminis rastelis sitai spalvai man graziausiai tinka ir atrodo
kaip tokios apykakles efekta isgaunat?
kiek akiu dadedat? ir kaklas nevientisas su mezginiu, t.y. atskirai primegztas? gal kaip "kamina" numezgat ir prisiunat tada?
QUOTE(Sirvita @ 2012 02 26, 16:56)
nu labai skaniai atrodo, spalvyte nulieta kaip ant monekeno
dar vienas pastebejimas, kad jusu sis etatinis-firminis rastelis sitai spalvai man graziausiai tinka ir atrodo
kiek akiu dadedat? ir kaklas nevientisas su mezginiu, t.y. atskirai primegztas? gal kaip "kamina" numezgat ir prisiunat tada?
apykaklei padarau platesni nei iprastai islaidyma,surenku akis ir mezgu vos praplatindama
QUOTE(La Perla @ 2012 02 21, 11:26)
Labai grazu.
[quote=Viliuteee,2012 02 26, 16:00]
ir vel as su savo mocherinuke.aciu klientei uz nuotrauka.
kaip visada, nuostabu
ir vel as su savo mocherinuke.aciu klientei uz nuotrauka.
kaip visada, nuostabu
Labas vakaras, ka tik baigiau megzt savo suknele, tik dar reikia taisyti (kelt sijona auksciau). Galvojau, parodysiu, kai pilnai baigsiu megzt, kai bus pasijonis... bet neistveriau
Suknele dar neskalbta ir iki galo nepataisyta, taciau ka tik pirma karta uzsidejau, ir uzsimaniau pasidalinti
Kliosas gavosi ispudingas (pati nesitikejau, ir apskritai, nezinojau, kuo viskas pasibaigs - cia pirmoji mano suknele ) - sijono apacioje suskaiciavau 23,5 metru!!! Net negalvojau, kad tiek daug O viskas prasidejo nuo 106 akiu.
Sorry del nuotrauku kokybes
Suknele dar neskalbta ir iki galo nepataisyta, taciau ka tik pirma karta uzsidejau, ir uzsimaniau pasidalinti
Kliosas gavosi ispudingas (pati nesitikejau, ir apskritai, nezinojau, kuo viskas pasibaigs - cia pirmoji mano suknele ) - sijono apacioje suskaiciavau 23,5 metru!!! Net negalvojau, kad tiek daug O viskas prasidejo nuo 106 akiu.
Sorry del nuotrauku kokybes
IrinaL - fantastika