Bastinga, labai žavios suknelės
Vertinu kiekvieną išsakytą nuomonę. Ačiū
Dėl Statkevičiaus įtakos...-tokią idėją "suknelė ilga-trumpa" jau buvau įgyvendinusi prieš 3metus, bet klientė neleido jos rodyti , todėl neturiu įrodymų
Apskritai kalbant-visi mes vieni iš kitų mokomės
Dėl Statkevičiaus įtakos...-tokią idėją "suknelė ilga-trumpa" jau buvau įgyvendinusi prieš 3metus, bet klientė neleido jos rodyti , todėl neturiu įrodymų
QUOTE(bastinga @ 2012 02 20, 13:58)
Vertinu kiekvieną išsakytą nuomonę. Ačiū
visi is kazkur semiames ideju, pats Statkevicius taip pat vazineja po visur ir semiasi ideju, dalyvauja visokiose parodose, pristatymuose
vel "dziazas" t.y. po truputi megzdama kuriau, deliojau ir gavosi tai kas gavosi dabar sprendziu dilema ar megzti rankoves kad butu suknele ar palikti sarafana ir tiesiog nusimegzti boleriuka koki....
http://a3.sphotos.ak...755203581_n.jpg
http://a3.sphotos.ak...755203581_n.jpg
i | Prašome sumažinti foto dydį iki 640 pikselių. |
LA Perla. man ir taip grzu, ko gero taip ir palikciau, aisku boleriukas koks gal ir nemaisytu labai fainuoolis darbelis
QUOTE(ingauk @ 2012 02 21, 12:19)
LA Perla. man ir taip grzu, ko gero taip ir palikciau, aisku boleriukas koks gal ir nemaisytu labai fainuoolis darbelis
aciu manau taip ir paliksiu be rankoviu nes su baltom pedkelnem ir baltais baltinukais visai ofisinis drabuzelis gaunasi, prie asfalto spalvos uzsidejus raudona golfuka ir raudonas pedkelnes galesiu puikiausiai lekt linksmintis tik dar del ilgio mastau... kazin ne per trumpas?
La Perla, patinka man tavo džiazas
QUOTE(IngridaGal @ 2012 02 21, 13:38)
La Perla, patinka man tavo džiazas
aciu, kartais buna ir i pievas i lankas o kartaisir man paciai patinka
kartais kai kas paklausia kaip megzta net pati paaiskinti jau nebegaliu nes neatsimenu ka kur kaip ir kiek pridedinejau nueminejau ir t.t.
o dabar is viso sunkia uzduoti teko atlikti: osinkoj merginoms paaiskinti zaliosisos suknutes bei rudojo sijonuko mezgimo principa lietuviskai sunku o rusiskai - prakaitavau. Bet... negalejau neatiduoti duokles nes is osinkos irgi semiuosi rastu bei ideju
QUOTE(La Perla @ 2012 02 21, 15:07)
aciu, kartais buna ir i pievas i lankas o kartaisir man paciai patinka
kartais kai kas paklausia kaip megzta net pati paaiskinti jau nebegaliu nes neatsimenu ka kur kaip ir kiek pridedinejau nueminejau ir t.t.
Džiazas tam ir yra džiazas, kad jam ne visuomet būdingi logiški ir lengvai visiems suprantami paaiškinimai
Merginos jusu darbai nerealus
todel pas jus kreipiuosi patarimo cia mano pirmas nerinys (mezgu tik virbalais ir tik megztukus bei liemenes) nunarpliojau dukrai suknyte, bet man kazko ziauriai truksta kokios spalvos tiktu pasuknyte ir ar ja deti nuo dirziuko ar nuo pazastu ? tokios pat spalvos siuliuku apnerciau dirzeli bei padaryciau uzsegima
Laukiu jusu nuomoniu
todel pas jus kreipiuosi patarimo cia mano pirmas nerinys (mezgu tik virbalais ir tik megztukus bei liemenes) nunarpliojau dukrai suknyte, bet man kazko ziauriai truksta kokios spalvos tiktu pasuknyte ir ar ja deti nuo dirziuko ar nuo pazastu ? tokios pat spalvos siuliuku apnerciau dirzeli bei padaryciau uzsegima
Laukiu jusu nuomoniu
QUOTE(La Perla @ 2012 02 21, 14:31)
aciu manau taip ir paliksiu be rankoviu nes su baltom pedkelnem ir baltais baltinukais visai ofisinis drabuzelis gaunasi, prie asfalto spalvos uzsidejus raudona golfuka ir raudonas pedkelnes galesiu puikiausiai lekt linksmintis tik dar del ilgio mastau... kazin ne per trumpas?
Grazus komplektukas gavosi Ir su rankovem butu grazu ir be ju gerai.
O del trumpumo ,kiek as pastebejau,Jus megstat ypac trumpas sukneles ir sijonus,tad spresti tik Jums pagal savijauta
QUOTE(rasa32 @ 2012 02 21, 16:04)
Grazus komplektukas gavosi Ir su rankovem butu grazu ir be ju gerai.
O del trumpumo ,kiek as pastebejau,Jus megstat ypac trumpas sukneles ir sijonus,tad spresti tik Jums pagal savijauta
rasa32 cia suknute ne komplektukas ta toki "mankietuka" padariau tam kad paryskintu liemeni padidindamas klubus, nes pas mane tarp liemens ir klubu labai mazas skirtumas bet... jau sijonine dali isardziau nes pavaiksciojus supratau kad man per siaura ir nejaukiai jauciuosi antras dublis gal bus labiau vykes manau darysiu kazka panasaus kaip zalios ar to ryzo sijonuko platejimas. tada bus tai, ko as noriu o del ilgio tai taip arba mini arba maxi, toks dalykas kaip midi man neegzistuoja , nors viena sijonuka iki keliu turiu ir smagiai su juo jauciuosi. bet jau reikia pereiti prie ilgesniu nes ir netrukus sueisiantys 37 ipareigoja
IngridaGal - jei cia kaip facebooke butu mygtukas "patinka" po dauguma jusu komentaru ji paspausciau
Papildyta:
Zemaiciuke - kiek matau kakliukas per didelis, kadangi nuo virsaus nelabai nuardysite siulyciau apnerti zemu stulpeliu siek tiek pasiaurinant ir dar panerti i virsu pvz tokiu rasciuku kaip nerta apacia. del papuosimo - galima iverti juosteles i kaklo dalies stulpelius, pvz gal matysit kaip mano suknutes rozine iverta:
ir kartu ta juostele galesite siek tiek "paraukti" taip sumazinant krutines dalies apimti. bus pakankamai grazu ir originalu, raukiniuotas virsus. jei atlasines juosteles nesinori - galima tiesiog nunerti pynutes ir iverti irgi labai graziai atrodys.
o pasukneles gal siuti net nereikia tiesiog nupirkite kokius naktinukus ant petneseliu