Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.37

Bastinga, labai žavios suknelės wub.gif
Atsakyti
Vertinu kiekvieną išsakytą nuomonę. Ačiū 4u.gif
Dėl Statkevičiaus įtakos...-tokią idėją "suknelė ilga-trumpa" jau buvau įgyvendinusi prieš 3metus, bet klientė neleido jos rodyti , todėl neturiu įrodymųsmile.gif
Apskritai kalbant-visi mes vieni iš kitų mokomės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2012 02 20, 13:58)
Vertinu kiekvieną išsakytą nuomonę. Ačiū 4u.gif
Dėl Statkevičiaus įtakos...-tokią idėją "suknelė ilga-trumpa" jau buvau įgyvendinusi prieš 3metus, bet klientė neleido jos rodyti , todėl neturiu įrodymųsmile.gif
Apskritai kalbant-visi mes vieni iš kitų mokomės 4u.gif

visi is kazkur semiames ideju, pats Statkevicius taip pat vazineja po visur ir semiasi ideju, dalyvauja visokiose parodose, pristatymuose mirksiukas.gif
Atsakyti
vel "dziazas" t.y. po truputi megzdama kuriau, deliojau ir gavosi tai kas gavosi smile.gif dabar sprendziu dilema ar megzti rankoves kad butu suknele ar palikti sarafana ir tiesiog nusimegzti boleriuka koki....
http://a3.sphotos.ak...755203581_n.jpg

i 
Prašome sumažinti foto dydį iki 640 pikselių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 01 kovo 2012 - 20:36
LA Perla. man ir taip grzu, ko gero taip ir palikciau, aisku boleriukas koks gal ir nemaisytu smile.gif labai fainuoolis darbelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 02 21, 12:19)
LA Perla. man ir taip grzu, ko gero taip ir palikciau, aisku boleriukas koks gal ir nemaisytu smile.gif labai fainuoolis darbelis smile.gif

aciu smile.gif manau taip ir paliksiu be rankoviu nes su baltom pedkelnem ir baltais baltinukais visai ofisinis drabuzelis gaunasi, prie asfalto spalvos uzsidejus raudona golfuka ir raudonas pedkelnes galesiu puikiausiai lekt linksmintis smile.gif tik dar del ilgio mastau... kazin ne per trumpas? g.gif
Atsakyti
La Perla, patinka man tavo džiazas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 02 21, 13:38)
La Perla, patinka man tavo džiazas  wub.gif

aciu, kartais buna ir i pievas i lankas o kartaisir man paciai patinka lotuliukas.gif
kartais kai kas paklausia kaip megzta net pati paaiskinti jau nebegaliu nes neatsimenu ka kur kaip ir kiek pridedinejau nueminejau ir t.t. smile.gif

o dabar is viso sunkia uzduoti teko atlikti: osinkoj merginoms paaiskinti zaliosisos suknutes bei rudojo sijonuko mezgimo principa doh.gif lietuviskai sunku o rusiskai - prakaitavau. Bet... negalejau neatiduoti duokles nes is osinkos irgi semiuosi rastu bei ideju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 21 vasario 2012 - 14:09
QUOTE(La Perla @ 2012 02 21, 15:07)
aciu, kartais buna ir i pievas i lankas o kartaisir man paciai patinka lotuliukas.gif
kartais kai kas paklausia kaip megzta net pati paaiskinti jau nebegaliu nes neatsimenu ka kur kaip ir kiek pridedinejau nueminejau ir t.t.  smile.gif

Džiazas tam ir yra džiazas, kad jam ne visuomet būdingi logiški ir lengvai visiems suprantami paaiškinimai mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos jusu darbai nerealus wub.gif
todel pas jus kreipiuosi patarimo 4u.gif cia mano pirmas nerinys (mezgu tik virbalais ir tik megztukus bei liemenes) blush2.gif nunarpliojau dukrai suknyte, bet man kazko ziauriai truksta blush2.gif kokios spalvos tiktu pasuknyte ir ar ja deti nuo dirziuko ar nuo pazastu ? blush2.gif tokios pat spalvos siuliuku apnerciau dirzeli bei padaryciau uzsegima 4u.gif
Laukiu jusu nuomoniu 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemaiciuke: 21 vasario 2012 - 15:33
QUOTE(La Perla @ 2012 02 21, 14:31)
aciu smile.gif manau taip ir paliksiu be rankoviu nes su baltom pedkelnem ir baltais baltinukais visai ofisinis drabuzelis gaunasi, prie asfalto spalvos uzsidejus raudona golfuka ir raudonas pedkelnes galesiu puikiausiai lekt linksmintis smile.gif tik dar del ilgio mastau... kazin ne per trumpas?  g.gif

Grazus komplektukas gavosi thumbup.gif Ir su rankovem butu grazu ir be ju gerai.
O del trumpumo rolleyes.gif ,kiek as pastebejau,Jus megstat ypac trumpas sukneles ir sijonus,tad spresti tik Jums pagal savijauta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 02 21, 16:04)
Grazus komplektukas gavosi thumbup.gif Ir su rankovem butu grazu ir be ju gerai.
O del trumpumo rolleyes.gif ,kiek as pastebejau,Jus megstat ypac trumpas sukneles ir sijonus,tad spresti tik Jums pagal savijauta mirksiukas.gif

rasa32 cia suknute ne komplektukas smile.gif ta toki "mankietuka" padariau tam kad paryskintu liemeni padidindamas klubus, nes pas mane tarp liemens ir klubu labai mazas skirtumas smile.gif bet... jau sijonine dali isardziau nes pavaiksciojus supratau kad man per siaura ir nejaukiai jauciuosi smile.gif antras dublis gal bus labiau vykes smile.gif manau darysiu kazka panasaus kaip zalios ar to ryzo sijonuko platejimas. tada bus tai, ko as noriu smile.gif o del ilgio tai taip arba mini arba maxi, toks dalykas kaip midi man neegzistuoja lotuliukas.gif , nors viena sijonuka iki keliu turiu ir smagiai su juo jauciuosi. bet jau reikia pereiti prie ilgesniu nes ir netrukus sueisiantys 37 ipareigoja

IngridaGal - jei cia kaip facebooke butu mygtukas "patinka" po dauguma jusu komentaru ji paspausciau drinks_cheers.gif
Papildyta:
Zemaiciuke - kiek matau kakliukas per didelis, kadangi nuo virsaus nelabai nuardysite siulyciau apnerti zemu stulpeliu siek tiek pasiaurinant ir dar panerti i virsu pvz tokiu rasciuku kaip nerta apacia. del papuosimo - galima iverti juosteles i kaklo dalies stulpelius, pvz gal matysit kaip mano suknutes rozine iverta:
user posted image
ir kartu ta juostele galesite siek tiek "paraukti" taip sumazinant krutines dalies apimti. bus pakankamai grazu ir originalu, raukiniuotas virsus. jei atlasines juosteles nesinori - galima tiesiog nunerti pynutes ir iverti irgi labai graziai atrodys. drinks_cheers.gif
o pasukneles gal siuti net nereikia tiesiog nupirkite kokius naktinukus ant petneseliu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 21 vasario 2012 - 16:19