Jau taip gražu, kad vos nenugriuvau su visa kėde-SUPERRRRRRRRRRRRRRRRR
Čia užsukti pavojinga sveikatai Nerealių suknelių primezgusios/prinėrusios
Bastinga, va cia tai groziai ir raudonoji, ir baltoji nuostabios sukneles Labai originalu, dailu ir nuostabiai pateikta
bastinga - jei vietoj to tiulio (ar organzos) butu megzta ilga - butu isvis nerealiai trumpa be tiulio - ne sventiska (kiek suprantu jus specializuojates proginiu suknuciu mezgime). su tiuliu man asmeniskai per daug kico... bet pats darbas - nepriekaistingas
cia kazkas panasaus is osinkos:
cia kazkas panasaus is osinkos:
Mamytė uogytė, tiek raudonoji, tiek pilkoji labai nuostabios sukneles , nematytos ir originalios, laimingos bus ju seimininkes
Raudonoji suknelė fatališkai moteriai, Bastinga, visų dėmesys garantuotas.
QUOTE(bastinga @ 2012 02 19, 16:55)
Iškoto verčiančios suknios, tiek balta, tiek raudona be galo gražios
Papildyta:
Atsiprašau už nuotraukų citavimą, pamiršau ištrint
bastinga atpazistu Statkeviciausideju itaka:)
as pamusaliuka deciau kitos spalvos, nes man dabar juoda su raudona per daug kontrastuoja.
as pamusaliuka deciau kitos spalvos, nes man dabar juoda su raudona per daug kontrastuoja.
QUOTE(bastinga @ 2012 02 19, 17:55)
Ačiū visoms, kurioms dar nepadėkojau
Dar viena naujiena suknelės apačia nusisega
Dar viena naujiena suknelės apačia nusisega
Bastinga as bezodziu!!!!! Nuostabios sukneles
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2012 02 17, 02:38)
ACIU uz ivertinima.
Sijonine dalis megzta skersai. Storu siulu ismezgama per visa ilgi pirmyn ir atgal, o plonu siuliuku iterpiamas 4-12 eiliu kurios neismezgamos iki galo, na daugmaz iki puses makimum, skirtingam aukstyje ir vel dvi storesniu siulu per visa ilgi.
~♥KaipTaiKaip♥~, nelabai megstu reklamuotis tokiu budu, bet jei idomu.
http://www.ideedefee.com
Sijonine dalis megzta skersai. Storu siulu ismezgama per visa ilgi pirmyn ir atgal, o plonu siuliuku iterpiamas 4-12 eiliu kurios neismezgamos iki galo, na daugmaz iki puses makimum, skirtingam aukstyje ir vel dvi storesniu siulu per visa ilgi.
~♥KaipTaiKaip♥~, nelabai megstu reklamuotis tokiu budu, bet jei idomu.
http://www.ideedefee.com
Pradėjau laukti jūsų darbų pasirodymo nuo to laiko, kaip pamačiau spalvotą suknelę - sarafaną . O dabar pažiūrėjus jūsų kitus darbus - išsaugojau Favorites - turėsiu iš kur gauti įkvepimą. Tiesiog: Valio!
Bastinga, super