Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.37

Mielos auksarankes! Saukiuosi jusu pagalbos ax.gif
Sugalvojau pirma karta numegzti sau suknele. Pradejau megzti nuo virsaus (reglanas), numezgiau iki liemens (bent jau tuo metu taip ir buvo), tada ir pradejau megzt vadinama sijona. Bet, kadangi man gavosi labai platus (cia dar svelniai pasakyta doh.gif ) ir sunkus sijonas, jis nusileido daug zemiau, negu buvo sugalvota... Dabar jis prasideda nuo klubu.... verysad.gif
Kaip man graziai ji pakelt, kad graziai atrodytu?
Buciau jums labai dekinga uz pagalba! aciuks.gif
Stai mano suknele:
user posted image
Atsakyti
Ojojoj...koks platus, na ir kantrybes reikejo toki kieki akiu megzt!!!!
Bandyk ties sijono pradzia, t.y ties liemeniu istraukti siula, nuardyti i virsu tiek, kiek reikia, o po to vel surenkant akis prisiuti sijonine dali...
va taip: https://picasaweb.go...917489522475458
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virbalai: 18 vasario 2012 - 16:25
QUOTE(Virbalai @ 2012 02 18, 18:11)
Ojojoj...koks platus, na ir kantrybes reikejo toki kieki akiu megzt!!!!
Bandyk ties sijono pradzia, t.y ties liemeniu istraukti siula, nuardyti i virsu tiek, kiek reikia, o po to vel surenkant akis prisiuti sijonine dali...

Aciu 4u.gif Taip ir bandysiu. Dabar galvoju, tai gal man ir pasijoni susiuti su numegztu sijonu ir kartu prisiuti prie virsaus? g.gif Taip uzsimaniau tokios sukneles, viska apgalvot nespejau, o dabar tenka spresti problemas proceso metu... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Imeciau nuoroda apie akiu susiuvima auksciau.

Nusiteik, kad ir po patrumpinimo suknute tempsis... ar neverta is apacios sijonuko patrumpinti?
O prisiuti pasijoni prie suknutes taip, kad butu grazu, gali buti sudetinga, net neisivaizduoju, kaip doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virbalai: 18 vasario 2012 - 16:29
Schema buvo naudota ši:
user posted image
bet ją kiek perdariau neriant, kai kur daugiau stulpelių, kai kur mažiau. Siūliukus naudojau Filatti 100% medvilnę 4u.gif
Skraistė megzta virbalais, siūlai-taip vadibama "žolytė".
Atsakyti
[quote=Virbalai,2012 02 18, 18:27]
Imeciau nuoroda apie akiu susiuvima auksciau.

Nusiteik, kad ir po patrumpinimo suknute tempsis... ar neverta is apacios sijonuko patrumpinti?
O prisiuti pasijoni prie suknutes taip, kad butu grazu, gali buti sudetinga, net neisivaizduoju, kaip doh.gif

Aciu, bandysiu kaip nors tvarkyti..... aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2012 02 17, 21:05)
Mamyte uogyte, Jūsų darbai tikrai labai išskirtiniai ir gražūs 4u.gif

O čia mano nerta suknelė  ax.gif

kokia nuostabi thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visoms, kurioms dar nepadėkojau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dar viena naujiena ax.gif suknelės apačia nusisega ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Bastinga, nuostabesnių suknelių už šias nesu mačiusi šitame skyrelyje wub.gif wub.gif wub.gif Tikrai esi AUKSARANKĖ mirksiukas.gif
Atsakyti
bastinga, nerealios suknelės bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Darkart ačiū blush2.gif
Aš asmeniškai turiu sau priekaištų dėl dalies ties krūtine, bet... ta balta, kurią nėriau po šios raudonos, išėjo jau kiek geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2012 02 19, 18:23)
Darkart ačiū blush2.gif
Aš asmeniškai turiu sau priekaištų dėl dalies ties krūtine, bet... ta balta, kurią nėriau po šios raudonos, išėjo jau kiek geriau ax.gif

Kokie čia gali būti priekaištai. Nuostabios suknytės.
Atsakyti