Mielos auksarankes! Saukiuosi jusu pagalbos
Sugalvojau pirma karta numegzti sau suknele. Pradejau megzti nuo virsaus (reglanas), numezgiau iki liemens (bent jau tuo metu taip ir buvo), tada ir pradejau megzt vadinama sijona. Bet, kadangi man gavosi labai platus (cia dar svelniai pasakyta ) ir sunkus sijonas, jis nusileido daug zemiau, negu buvo sugalvota... Dabar jis prasideda nuo klubu....
Kaip man graziai ji pakelt, kad graziai atrodytu?
Buciau jums labai dekinga uz pagalba!
Stai mano suknele:
Ojojoj...koks platus, na ir kantrybes reikejo toki kieki akiu megzt!!!!
Bandyk ties sijono pradzia, t.y ties liemeniu istraukti siula, nuardyti i virsu tiek, kiek reikia, o po to vel surenkant akis prisiuti sijonine dali...
va taip: https://picasaweb.go...917489522475458
Bandyk ties sijono pradzia, t.y ties liemeniu istraukti siula, nuardyti i virsu tiek, kiek reikia, o po to vel surenkant akis prisiuti sijonine dali...
va taip: https://picasaweb.go...917489522475458
QUOTE(Virbalai @ 2012 02 18, 18:11)
Ojojoj...koks platus, na ir kantrybes reikejo toki kieki akiu megzt!!!!
Aciu Taip ir bandysiu. Dabar galvoju, tai gal man ir pasijoni susiuti su numegztu sijonu ir kartu prisiuti prie virsaus? Taip uzsimaniau tokios sukneles, viska apgalvot nespejau, o dabar tenka spresti problemas proceso metu...
Imeciau nuoroda apie akiu susiuvima auksciau.
Nusiteik, kad ir po patrumpinimo suknute tempsis... ar neverta is apacios sijonuko patrumpinti?
O prisiuti pasijoni prie suknutes taip, kad butu grazu, gali buti sudetinga, net neisivaizduoju, kaip
Nusiteik, kad ir po patrumpinimo suknute tempsis... ar neverta is apacios sijonuko patrumpinti?
O prisiuti pasijoni prie suknutes taip, kad butu grazu, gali buti sudetinga, net neisivaizduoju, kaip
[quote=Virbalai,2012 02 18, 18:27]
Aciu, bandysiu kaip nors tvarkyti.....
Aciu, bandysiu kaip nors tvarkyti.....
QUOTE(bastinga @ 2012 02 17, 21:05)
Mamyte uogyte, Jūsų darbai tikrai labai išskirtiniai ir gražūs
O čia mano nerta suknelė
O čia mano nerta suknelė
kokia nuostabi
Bastinga, nuostabesnių suknelių už šias nesu mačiusi šitame skyrelyje Tikrai esi AUKSARANKĖ
bastinga, nerealios suknelės
Darkart ačiū
Aš asmeniškai turiu sau priekaištų dėl dalies ties krūtine, bet... ta balta, kurią nėriau po šios raudonos, išėjo jau kiek geriau
Aš asmeniškai turiu sau priekaištų dėl dalies ties krūtine, bet... ta balta, kurią nėriau po šios raudonos, išėjo jau kiek geriau
QUOTE(bastinga @ 2012 02 19, 18:23)
Darkart ačiū
Kokie čia gali būti priekaištai. Nuostabios suknytės.