Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.37

NAUJI SUKNELIŲ NAMUČIAI ATIDARYTI smile.gif

Senoji tema "SUKNELĖS NR.36"

Pasigrožėkime praeitos temutės suknelėm:
user posted image
user posted image
user posted image
(atsiprašau, jei kieno nors suknutė nepateko)

Daugiausia grožių pateikė:
1.Viliuteee (net 18 suknelių),
2.Ligvita (10 suknelių),
3.Lusasita (5 sukneles).

Megzkime, rodykimės ir tarkimės toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(enigma3 @ 2012 01 24, 15:22)
NAUJI SUKNELIŲ NAMUČIAI ATIDARYTI  smile.gif

Senoji tema "SUKNELĖS NR.36"

Daugiausia grožių pateikė:
1.Viliuteee (net  18 suknelių),
2.Ligvita (10 suknelių),
3.Lusasita (5 sukneles).

Megzkime, rodykimės ir tarkimės toliau  mirksiukas.gif

nu vat man visada kyla klausimas, kaip jos taip spėja, nerealu man biggrin.gif Jos turbūt vergijoj kokioj laiko nykštukus kokius, kurie ir mezga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2012 01 24, 16:31)
nu vat man visada kyla klausimas, kaip jos taip spėja, nerealu man biggrin.gif Jos turbūt vergijoj kokioj laiko nykštukus kokius, kurie ir mezga biggrin.gif

arba pacios mezga kaip masinos bigsmile.gif ir man tas klausimas visada kyla. g.gif
Atsakyti

nepamenu kuri sake jog turi padejeja tam reikalui mirksiukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 01 24, 18:46)
nepamenu kuri sake jog turi padejeja tam reikalui  mirksiukas.gif  g.gif

tai musu darbstuole Viliutee ir turi smile.gif
Atsakyti
Su padėjėjom ar be jų, kad tik daugiau tokių grožybių mus džiugintų!!! 4u.gif thumbup.gif tada gal vieną dieną ir tie, kas tik žiūrinėja, ryšis imtis rimtesnių darbų nei servetėlės blush2.gif
Atsakyti
oho, tokie tempai, 18 sukenlių, oho blink.gif blink.gif blink.gif

toji paskutinioji nerta siaubingai graži wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 01 24, 12:56)
O aš žinokit dabar jau,kai noriu kokio rašto,einu į megztų servetėlių temą (nebūtinai šitam forume) ,ten renkuosi servetėlę ir mezgu,nes kelis kartus,kai dar čia tik pradėjau lankytis,buvau prašius,bet negavus ir supratau,kame reikals  smile.gif  Bet nieko-aš nepykstu. Nėra to blogo,kas neišeina į gerą-išmokau pati susirast,kai labai noriu smile.gif  O ir mezgėjas ,sakyčiau,suprantu-jos ir pačios dažniausiai susiranda.O kai pati pabandžiau,tai žinau,kad reikia šiek tiek padirbėt pasidėjus schemą,kol susistyguoji,nuo kur pradėt ir t.t. Bent jau man tai užtrunka.Tai gal ir nenori žmogus taip jau visai ant lėkštelės padėt..Čia aš tik taip mąstau-netaikau nei vienai  4u.gif

va išmokot pati o kitos pripranta daryti viska pagal schemas ir paskui nebesugeba nieko numegzti kitaip nei pavyzdyje ir kyla klausimu nuo kiek akiu iki kaip išimti pažasčiu ilinkius todel ir turime ne kopijuoti o kurti pačios

jos pažiurekit SM mažaj rašo žinučiu jos daug mosuoja su virbalais ir igauna igudžius greitesniam darbui( pati save pagaunu kad dabar daugiau prie kompo nei prie mezginuku o ideju turiu tikrai daug ir geru wub.gif , bet matyt rankos perdege)
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2012 01 24, 20:28)
va išmokot pati o kitos pripranta daryti viska pagal schemas ir paskui nebesugeba nieko numegzti kitaip nei pavyzdyje ir kyla klausimu nuo kiek akiu iki kaip išimti pažasčiu ilinkius todel ir turime ne kopijuoti o kurti pačios

va as tai toks zmogus kuris net negali viska pagal schemas daryti tiptop. As net kokiu patiekalu iki galo pagal recepta nepadarau, visada buna kazkas ko nedadedu ar ka papildomai idedu.
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2012 01 24, 19:50)
oho, tokie tempai, 18 sukenlių, oho blink.gif  blink.gif  blink.gif

toji paskutinioji nerta siaubingai graži wub.gif

user posted image

o šią reiktų iš atskirų dalių nerti ar vientisą bet skirtingu raštu g.gif
Atsakyti
QUOTE(enigma3 @ 2012 01 24, 16:59)
ar kas mezget is situ siuliuku? g.gif ar ju spalva neblunka po plovimo?

As pati mezgiau juodai balta sijona "mociutes" kvadrateliais, tikrai nesidaze ir nenubluko, sijonas va toks
http://radikal.ru/F/...fbc0c2.jpg.html
Atsakyti
QUOTE(enigma3 @ 2012 01 24, 20:07)
tai musu darbstuole Viliutee ir turi smile.gif

taip,as tikrai turiu ir esu tai sakiusi,nematau reikalo slepti ir apsimetineti,kad vienas zmogus gali tiek padaryti,nors kai kurios gal tiek ir padaro. ax.gif patikekit,sunkiausias dalykas ne servetelinis sijonas suknelese,o butent sukneles is jo tinkamas suformavimas ir priderinimas kiekvienai figurai.va situ darbu padejejai nepatikeciau,o sijonus padejejos mano,bent jau tuos,kuriu schemos yra,puikiai padaro smile.gif
Atsakyti