Įžangai noriu parašyti, kad gyvenu labai tankiai gyvename kvartale, namas prie namo, butas prie buto.Tad stengiuosi gerbti kaimynų teisę į ramų gyvenimą: niekada nesiklausau garsiai muzikos ar televizoriaus, nelaikau šuns, kuris lotų dieną naktį ir t.t. ...Priešais gyvena vaikinas, pas kurį savatgaliais atvažiuoja nakvoti mergina.Kai ją pamatau, jau žinau, kad naktį greičiausiai nemiegosiu.
Maždaug nuo 10val. vakaro iki pat pusės nakties juokiasi ir kvatoja VIENA nesustodama.
Aš vyrui sakau, taip elgtis gali net negirtas, o apsvaigęs nuo narkotikų žmogus.
Ji kvatoja, o mes viską kuo puikiausiai girdim...ir nemiegam.
Vakar ryte sutikau tą vaikiną gatvėj ir viską jam išrėkiau, išsakiau, negalėjau susilaikyti.
Tikiuosi, kad savaitgaliais naktį vėl galėsim miegoti ramiai.
Papildyta:
QUOTE(Giuste @ 2012 01 26, 01:00)
As prisimenu, kai gyvenom vienam bute, tai kaimyne, gyvenanti aukstu zemiau, parase skunda ant musu, kad mes velai vakare einam i vonia praustis, maudytis, ja nervindavo tas garsas kai girdisi, kai is vamzdziu bega vanduo
Mano vienus kaimynus sunervino net mano skalbimo mašina.Ją įjungdavau tik dieną, nei anksti ryte, nei vėlai vakare, bet vis tiek užkliuvo.