QUOTE(Su apyranke @ 2012 08 16, 16:40)
Jei gerai supratau, kaimynams iki lempos, kas tau patinka ar nepatinka?
Bet tai nereiškia, kad man tos gėlės patinka ir yra "jauku".
QUOTE(zaRAza @ 2012 08 16, 16:41)
Del geliu as puikiai suprantu Viena yra keleta kvietkeliu ant palanges, o kita- oranzerija. Kazkada draugai nuomojosi buta vienam name, kuriam laiptiniu aiksteles ne is placiuju, o vienam aukstu tiek geliu pristatyta ir praejimas likes toks mazytis, kad uzsinesinedami vaiko vezimeli turejom saugot, jog pastarasis nenuverstu kokio vazono Tai cia vezimas, o juk yra kas perka pvz baldus, buitine technika ir pan...
Tiesą pasakius, mes darėm remontą ir aš labai visų, nešiojančių statybines medžiagas, vėliau - baldus, prašydavau "neužkliudyti, nenuversti ir pan." Vėliau vaikus savo stroinau, kad kokią kuprinę rankoj vilkdami per gėlę neužvažiuotų... O galiausiai nustojau - tepasikaria. Jeigu jai brangios tos gėlės, tegu laiko namie.QUOTE(begemote @ 2012 08 16, 16:43)
O kam laukti, paduokit kaimynus į teismą. Juk būtent jus netenkina priimtas kitų bendraturčių sprendimas, tai ir skųskit tą sprendimą. Tada turėsit oficialų teismo sprendimą , kuriame bus juodu ant balto parašyta privalot ar beprivalot valyti laiptinės.
O koks tikslas? Man ir taip gerai. laiptinėj švaru, man valyt nereikia... QUOTE(begemote @ 2012 08 16, 16:43)
Bet jums juk patogiau sėdėti tarp šiukšlių ir nieko nedaryti.
Jūs akinius pametėt, ar skaityt nesimokėt? Aš jau tris kartus rašiau - pas mus laiptinėje švaru. Švariau turbūt negu pas jus. Jūs tik aplink save šiukšlyną susikuopkit, manuoju nesirūpinkit.