Įkraunama...
Įkraunama...

Keistai nesuprantamas kaimynų elgesys

QUOTE(l'eau @ 2012 08 16, 13:52)
niekur nerašiau nei apie gerb. jovitos valyvumą ar apskritai ją/jos laiptinę


Man rodos, Jovita iš viso bendros laiptinės neturi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(begemote @ 2012 08 16, 10:28)
Kaip dauguma apsileidėlių jums iškyla klausimas- o kas už tai bus, ir aišku suradote atsakymą, kad nieko, nes tam reikia kažkokio irgi principingo kaimyno, kuris kreiptųsi į teismą, įrodinėtų ir t.t . Aišku, tikitės , kad tokio neatsiiras, o jūs pagalvokit, o  jeigu tarkim jūsų kaimynė būtų l'eau -kaip tada, ar būtume šventai įsitikinusi, kad jūsų nepaduos į teisma, irgi vien iš principingumo.
Tai vat būtent, kad aš labai norėčiau, kad mane kas nors paduotų į teismą. Tada būtų teismo nutarimas ir nebeaiškintų bukos dykaduonės, kad aš savo laisvą laiką turiu leisti laiptinėje su skuduru.

QUOTE(Raudona Saule @ 2012 08 16, 11:02)
jetus kaip fainai  wub.gif oranzerija  wub.gif (as cia rimtai)
Ne, ten ne oranžerija. Ir man visai, deja, nefaina. Ir nesuprantu, kodėl to fainumo kaimynė nelaiko pas save, o sandėliuoja bendrose patalpose. Nieko, girdėjau, kad turėsim naujus kaimynus, tai aš tiems kaimynams iš karto papasakosiu "nerašytas taisykles", kad gėlių pas mus laiptinėje per amžių amžius nebuvo ir nebus. lotuliukas.gif

QUOTE(jupiteris @ 2012 08 16, 11:22)
Bet mažesni vaikai... Atsimenu iš savo vaikystės kelis prisiminimus, kaip su drauge ir kaimynu laiptinėj susitikdavom, net ten pieštukus būdavom atsinešę ir piešdavom ( žinoma, ne ant sienų), tai tikra nostalgija apima. Mūsų laiptinė buvo didelė ir šviesi. Kaimynas net riedučiais mokėsi savo aukšte važinėt lotuliukas.gif Gal todėl ir pati pakančiau į tai žiūrėčiau.
Mes irgi žaisdavom. Bet pagalvoju, kad kaimynai labai pakantūs buvo. Nes bent jau pas mus girdisi garsai iš laiptinės, tai jeigu vaikai ten žaistų, labai girdėtųsi, be to, visai nenorėčiau laipioti per ištiestus dekučius ir pan.
Dabar prisiminiau, kad mes žasidavom paskutiniame aukšte, prie savų durų, tai matyt niekaip praeiti netrukdydavom, niekas ir neprieštaraudavo.

QUOTE(zaRAza @ 2012 08 16, 11:57)
Tai jei nei valot, nei smadot valytoja, reiskia siukslinat, nes oru tai nevaikstot biggrin.gif Ir bauda, pasirodo, galit gaut smile.gif
Teoriškai, jeigu įrodys, kad smiltelė-dulkelė nuo manęs nukrito - taip galiu gaut.
O straipsnyje rašoma apie šiukšlinimą, kurio "autorystė" yra aiški - kad ir tų pačių nuorūkų mėtymas.

QUOTE(marytexxx @ 2012 08 16, 13:06)
visai neputoju,rami esu,man tik jus didelė paskata nešdintis iš daugiabučio,esu dirbanti,tiesa ne verslininkė,aš irgi išsakau savo nuomonė,jums jos neprimetu,juk jus kaip gyvenot,taip ir gyvensit,o man nėra didelio skirtumo,kaip savo bute tvarkaus,taip ir laiptinė pašluoju
Jėrgutėliau kaip gerai, jūs tik greičiau kraustykitės, nebebus "lažo" organizatorių, bus ramiau, visi lengviau atsipūs. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Jovita 35 @ 2012 08 16, 13:27)
Bet valyti kazkieno prisnerksta laiptine, man butu slykstu..
Būtent.

QUOTE(Cartman @ 2012 08 16, 13:40)
Pas mane valo valytoja, bet yra toks diedas, kuris užgėręs ir myž..ir š.. laiptinėj ir tada tikrai supykina įėjus į laiptinė. Tai reiškia, kad visi mes nevalos?
Žinoma, kur gi ne. Jau l'eau pasiskaičius, tai tik ji viena yra švaruolė. Nors mano patirtis rodo, kad didžiausios nevalos daugiausiai ir rėkauja.

QUOTE(Cartman @ 2012 08 16, 13:49)
tai gi, nėra pasakyta kad laiptinė baisi, o ji nevalo, nors turėtų. Taigi jūs patiten priinterpretavot apie jos nevalyvumą  ax.gif
Va būtent. Mūsų laiptinė yra švari, kaip jau rašiau - švaresnė negu vidutiniška statistinė laiptinė. Kaip jau sakiau, mane mėgino "pastrointi" lygiai vieną kartą. Sakyčiau, likom amžini priešai ir pjaunamės. Tai kad ne. Nes žmonės iš esmės greit suvokia, kad gera kaimynystė yra ne tik visiems drauge skuduru ir švabra mojuoti.
Žinoma, pasitaiko beviltiškų atvejų, kai žmogus kartoja "samdyk asmeninę valytoją arba valyk pats" ir taškas. Bet tokių, kaip taisyklė, mažuma. Tik kad jie labai statinę medaus gadina. biggrin.gif
Atsakyti
g.gif gėlės laiptinėj blogai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2012 08 16, 15:53)
aš tiems kaimynams iš karto papasakosiu "nerašytas taisykles", kad gėlių pas mus laiptinėje per amžių amžius nebuvo ir nebus.

visai nenorėčiau laipioti per ištiestus dekučius ir pan.


Hm.. Kietai.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 08 16, 15:59)
g.gif gėlės laiptinėj blogai?  unsure.gif
Ne blogiau nei sena spinta, senas šaldytuvas, dviratis, rogutės... pilni šiukšlių maišai...
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2012 08 16, 15:04)
Ne blogiau nei sena spinta, senas šaldytuvas, dviratis, rogutės... pilni šiukšlių maišai...

Čia jūs rimtai? biggrin.gif Kaip gerai, kad pas mus normalūs kaimynai, papuošta gėlėm laiptinė, jauku.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 08 16, 16:10)
Čia jūs rimtai?  biggrin.gif Kaip gerai, kad pas mus normalūs kaimynai, papuošta gėlėm laiptinė, jauku.
O tai spinta kuo jums nejauku? Toks pats namuose nereikalingas trantas.
Man "papuošta" ir jauku, kai gražiame vazone viena gėlė. O ne kai visos, kurios netilpo, suštabeliuotos laiptinėje.
O aš taip laukiu, kol ta mūsų gėlininkė su visa savo "oranžerija" išvažiuos. Pralaisvės, pagaliau. Tiesa, viena kaimynė gėlėm pasipuošusi savo visus langus (iš išorės). Va čia tai man - iš tiesų gražu. Aš net nusifotkinus esu, kaip man gražu. Rimtai. rolleyes.gif
Atsakyti
nežinau kokios ten gėlės pas jus, o pas mus gražios. Prižiūrimos.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 08 16, 16:26)
nežinau kokios ten gėlės pas jus, o pas mus gražios. Prižiūrimos.
Pas mus irgi prižiūrimos (dar to betrūktų, kad apleistų sustačius bendrose patalpose rolleyes.gif ). Bet man viskas turi būti vietoje ir su saiku.
Tarkim, aš labai mėgstu knygas ir namuose jos netelpa... Turit ką nors prieš knygas? O knygos, sustatytos laiptinėje jums patiktų? Man ne.
Vienžo, man nepatinka, kai žmonės laiptine naudojasi, kaip papildomu sandėliuku. Na per daug tau gėlių - išdovanok, va, Raudona Saule norėtų, mielai paimtų. Bet ne - sukrauna neatsiklausę, ar kitiems patinka.
Kam nors gražu paveikslas iš gintarų - irgi pakabins laiptinėje?
Jau sakiau - nereikia "путать собственную шерсть с государственной".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 16 rugpjūčio 2012 - 15:36
QUOTE(mititėja @ 2012 08 16, 16:35)
man viskas turi būti vietoje ir su saiku.
jums patiktų? Man ne.
Vienžo, man nepatinka


biggrin.gif
Jei gerai supratau, kaimynams iki lempos, kas tau patinka ar nepatinka?
Atsakyti
Del geliu as puikiai suprantu ax.gif Viena yra keleta kvietkeliu ant palanges, o kita- oranzerija. Kazkada draugai nuomojosi buta vienam name, kuriam laiptiniu aiksteles ne is placiuju, o vienam aukstu tiek geliu pristatyta ir praejimas likes toks mazytis, kad uzsinesinedami vaiko vezimeli turejom saugot, jog pastarasis nenuverstu kokio vazono ax.gif Tai cia vezimas, o juk yra kas perka pvz baldus, buitine technika ir pan...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 16 rugpjūčio 2012 - 15:42
QUOTE(mititėja @ 2012 08 16, 14:53)
Tai vat būtent, kad aš labai norėčiau, kad mane kas nors paduotų į teismą. Tada būtų teismo nutarimas ir nebeaiškintų bukos dykaduonės, kad aš savo laisvą laiką turiu leisti laiptinėje su skuduru.




O kam laukti, paduokit kaimynus į teismą. Juk būtent jus netenkina priimtas kitų bendraturčių sprendimas, tai ir skųskit tą sprendimą. Tada turėsit oficialų teismo sprendimą , kuriame bus juodu ant balto parašyta privalot ar beprivalot valyti laiptinės.
Bet jums juk patogiau sėdėti tarp šiukšlių ir nieko nedaryti.
Atsakyti