QUOTE(Subjektyvi @ 2012 08 16, 08:27)
O aš pvz kitko nesuprantu. Jei vienos išsakė savo poziciją, kad niekada neplovė, neplauna ir neplaus laiptinių, nes to tiesiog nenori daryti, tai prie ko čia tie epitetai ir kaltinimai netvarka, nevalyvumu ir pan.?? Vos ne savo namų nevalymu. Laiptinių neplovimas nėra netvarkos poreikis, net ne tinginystė, o paprasčiausias principas.
Apskritai daugiabutyje pasitaiko probleminių punktų, kai kažkas su kažkuo nesutinka, o kompromiso niekaip nerandama.
QUOTE(l'eau @ 2012 08 16, 10:11)
ne principas, o nevalyvumas. laiptinė - bendra nuosavybė ir psio. netvarkai - netvarkai savo nuosavybės, taigi natūrali išvada kad esi nevalyva. nieks nedraudžia vienam butui ne tvarkyti patiems, o samdyti žmogų, bet reikalauti kad samdytų visi jau išsidirbinėjimas. mašinų statymas ant žolės "norėsiu ir statysiu", šunų šūdo palikimas nes "visi taip daro/nėra kur mesti/vistiek traša pavirs" yra tokie patys pažeidimai kaip ir laiptinės netvarkymas.
Prie ko cia nevalumas
?Jei as nenoriu valyti kazkieno prispjaudytu grindu,rinkti kansaru..tai cia nevalumas?Nu atsiprasau..Pvz as namie plaunu grindis du kartus dienoje ir man tai patinka.Bet valyti kazkieno prisnerksta laiptine, man butu slykstu..
Suprantu tuos pas ka laiptines tvarkingos,bet buna tokiu
,kad uzejus, jau bloga pasidaro,o jei dar reiketu jas plauti, valyti...Tokiu atveju as tikrai pasitarciau su keliatu kaimynu,manau ju atsirastu ne vienas ir samdytume zmogu..jei ne ,net nezinau ka tokiu atveju daryciau