QUOTE(Raudona Saule @ 2012 08 15, 21:06)
mititeja, as geles galiu paimt ir jumis isvaduot bent nuo to nemalonumo
Kada galėtumėt atvykti jų pasiimti? QUOTE(zaRAza @ 2012 08 15, 21:34)
Tai, budama Jusu kaimyne tam paciam aukste, galeciau musu auksto saslavas padalint is butu skaiciaus ir Jusu butui tenkancias siuksles tiesiog po Jusu kilimeliu supilt? Taip?
Is DNSB istatymo
5str.
4. Daugiabučio namo savininkai (bendrasavininkiai) bendrojo naudojimo objektus privalo valdyti, tinkamai prižiūrėti, remontuoti ar kitaip tvarkyti. Daugiabučio namo bendrojo naudojimo objektams valdyti butų ir kitų patalpų savininkai steigia daugiabučių namų savininkų bendriją arba sudaro jungtinės veiklos sutartį.
Jei jau susirinkime nubalsavo, tai kaip ir privaletumet Nors, aisku, kazin ar yra rastiskas balsavimo irodymas..
5. Daugiabučio namo savininkas (bendrasavininkis) neprivalo apmokėti išlaidų, dėl kurių jis nėra davęs sutikimo ir kurios nesusijusios su įstatymų ir kitų teisės aktų nustatytais privalomaisiais statinių naudojimo ir priežiūros reikalavimais.
Velgi, jeigu buciau Jusu tokia pat uzsispyrus kaimyne, galeciau neduot sutikimo del valytojos samdymo ir nusamdytai valytojai piktavaliskai nemoket, nes as NESUTINKU
Uzburtas ratas Bet kokiu atveju, saunu, kad Jusu kaimynai ne tokie kaip as
Ir i klausima, ar man gaila tu keliu Lt, kad kazkas uz mane isvalytu? Ne, negaila. Jei kazkada bendrija nuspres kitaip, sumokesiu.
Jeigu neklystu, tos išlaidos, kurių neprivalo apmokėti tai yra pvz. kokių laiptelių įrengimas (tarkim dabar yra nuokalnė, o kažkam būtų patogiau laipteliai), koks šlagbaumas ar pan.Is DNSB istatymo
5str.
4. Daugiabučio namo savininkai (bendrasavininkiai) bendrojo naudojimo objektus privalo valdyti, tinkamai prižiūrėti, remontuoti ar kitaip tvarkyti. Daugiabučio namo bendrojo naudojimo objektams valdyti butų ir kitų patalpų savininkai steigia daugiabučių namų savininkų bendriją arba sudaro jungtinės veiklos sutartį.
Jei jau susirinkime nubalsavo, tai kaip ir privaletumet Nors, aisku, kazin ar yra rastiskas balsavimo irodymas..
5. Daugiabučio namo savininkas (bendrasavininkis) neprivalo apmokėti išlaidų, dėl kurių jis nėra davęs sutikimo ir kurios nesusijusios su įstatymų ir kitų teisės aktų nustatytais privalomaisiais statinių naudojimo ir priežiūros reikalavimais.
Velgi, jeigu buciau Jusu tokia pat uzsispyrus kaimyne, galeciau neduot sutikimo del valytojos samdymo ir nusamdytai valytojai piktavaliskai nemoket, nes as NESUTINKU
Uzburtas ratas Bet kokiu atveju, saunu, kad Jusu kaimynai ne tokie kaip as
Ir i klausima, ar man gaila tu keliu Lt, kad kazkas uz mane isvalytu? Ne, negaila. Jei kazkada bendrija nuspres kitaip, sumokesiu.
Yra išlaidų, kurių negali neapmokėti. Kad ir liftas. Nesvarbu, kad nesinaudoji. Yra, priklauso - ir taškas, turi mokėti (įstatymo numatyta tvarka - nuo 3 aukšto).
Arba šiukšlių išvežimo negalit atsisakyti. Negalit ir taškas. Nesvarbu, kad tarkim jūs šiukšles pats sukūrenat (kaip tas diedukas, kur pats viską utilizuoja, bet vis tiek turi mokėti).
Galit supilt, bet žiūrėkit nesupainiokit, nes jeigu nors vieną savo man papilsit, tai jums gresia nemalonumai.